67

Рубладжия

преди 8 години

До анонимния, плюещ ПутинТа за твое инфо, ако Путин е престъник, тия в САЩ какви са? Путин е на власт благодарение на главния равин Берл Лазар, той беше назначен с благословията на Ротшилд. Та интересно в САЩ където Ротшилд се разпорежда, какви са? Останалото в Сирия е бизнес, както казах по-долу.

66

До239

преди 8 години

Доста си заблуден,вярно,е че голяма част от износа на Турция е за Русия,но също така Турция изнася за Щатите,ЕС и за..сигурно се изненадваш,но изнася и за Китай:)Освен леката и хранително вкусовата промишленост,които наистина са свързани с туризма,Турция има развита химическа,металургична,автомобилна и др.индустрии не касаещи толкова много туризма.Добре е малко и да прочетел,не винаги герулайтера ти казва всичко,подлагай думите му и на съмнение,полезно ще е за тебе.

65

Анонимен

преди 8 години

Абе то и Доминиканската република е с развит туризъм,ама не съм чул нищо за доминиканско икономическо чудо....или пък какъв туризъм е развил Путин...освен сибирския за по-дълго време...

64

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен234 жалък си , гърчиш се, знаеш ли колко хиляди милиарди долари е американската икономика ? И знаеш ли колко от тези хиляди милиарди долари са от туристи от Гранд Канйон?

63

До220

преди 8 години

Ако си мислиш ,че половината икономика на Турция се крепи на туризма,значи ,че и от това си нямаш понятие .Позаинтересувай се малко,попрочети,поразпитай....има доста начини да се информираш ей така за обща култура.

62

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен229 не ердоган а Асад изнудва ЕС с имигранти, ердоган ги задържа, Асад си изгони сирийците в ЕС след като ЕС въведе санкции срещу Русия ако не си спомняш, или е съвпадение?

61

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо 217 не знаех че американскитеили китайските икономики разчитат на туризъм? Държавите от третия свят може но големите икономики, и ти не си толкова тъъъъп

60

Рубладжия

преди 8 години

До АнонимнияНе знам какъв е Путин, ама кой краде от арабския свят знам. Отвори си сайта linkedin и на секцията за работа погледни кои фирми набират персонал за работа в петролните рафинерии в района на Gulf. Ако не знаеш каво е Gulf и него си провери в нета. На сайта няма нито една руска компания за нефт там!

59

Анонимен

преди 8 години

Да съм казвал някъде,че съм допринесъл за прогреса?Все още не съм,но бъдещето е пред мен и не смятам да си го опропастявам с култ към дадена личност или чуждопоклоничество,още по-малко към Русия:)))))

58

Рубладжия

преди 8 години

Цялата работа е бизнес, аз комунисти в тая работа не виждам. Аман от плоскомислие, 26 год. вече. Путин просто спря мераците на САЩ за собствена тръба за Европа от Сирия, както те му спряха Южен и Турски поток. Ама вземете търсете смислена информация, че вече много мирише ама наистина.

57

До204

преди 8 години

Дреме ми на дебелия за Ердоганчо.Дори и да няма толкова туристи тази година,догодина ще има.Турция е винаги в Топ5 на туристическите дестинации.А това,че не летял по източните си граници е за повдигане на поспадналия дух.Истината е друга и ако пак руски самолет нариши пространството ще я разбереш.Странно защо навсякъде руснаците започнаха да спазват въздушното пространство от тогава.Явно още боли от шамара.А колко е готова Русия и сам можеш да разбереш по успехите и срещу ИД.

56

Рубладжия

преди 8 години

Обяснявам за бавноразвиващите се бизнесменчета, Путин е най- големият капиталист. Влезе в Сирия за да спре плановете на САЩ за изграждане на алтернатива на Южен поток, чрез която щяха да му отнемат монопола над Европа. САЩ искат да си прекарат техен газопровод от Сирия, затова прецакаха Южен поток и сега Путин им го връща!

55

Анонимен

преди 8 години

Инжекция или не въпрос на време е убиеца Асад да иде при садам или кадафи, или в най добрия случай да се скрие от народа си като Янукович в руската ко4ина

54

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен204 на мен по ми прилича плюткин да е мазохист, свалиха му бомбандировача от космическите сили, изложи се с просене на извинения, заканваше се че ще постави ердоган на колене а сега пак му се моли за турски поток, и стига с тия туристи бе, коя икономика разчита на туристи ? Слаби са ви опорните точки

53

Рубладжия

преди 8 години

Има един доцент Иво Христов, появява се чат пат по различните телевизии и обяснява на готово смляна информацията какво става в гео политиката, ама мозъчетата ви са малки пък и залоясали, защото татко ви бизнесмен, американски слугинаж, ви е тъпкал с много US ГМО чипс.

52

До199

преди 8 години

Ами то 90%от кое да е население не се славят и някакъв голям коефициент на интелигентност.Винаги промотърите на прогреса са били единици,другите сте просто стадо.90% сме за Русия,обаче 99,999% си държим парите в долари и евро.Не изключвам да има 0,001% които да спестявате и в рубли,все пак човешката глупост няма граници

51

До 199

преди 8 години

До Анонимен90 процента от троловетесте за русия но българите не са, на изборите се вижда колко сте атакистите и бесепарите пенсионери

50

Рубладжия

преди 8 години

Мале че плоска пропаганда се вихри тука. Путин бил комунист, ха ха ха май не ви е ясно за какво влезе той в Сирия, пуберчета.

49

До 190

преди 8 години

Ти още не си разбрал,а като ти гледам писаниците нямаш и потенциала да го разбереш.Това,че хвърлят бомби в Сирия не ги прави живи,а точно обратното.Ердоганчо си пада малко садист,затова сваления им супердупер бомбардировач си беше само гавра с труп.Само вие не разбрахте,че Путин не може да си позволи още един военен конфликт.Войната с ИД му е свръх силите,а една война с Турция щеше да е края на Русия изобщо.Колкото и да си повтаряте мантрите за величието на Русия реалностите са съвсееем различни

48

Анонимен

преди 8 години

Ало руския тролетарият, знаем ви че сте много богати и имате златни роля ройси в русия, така излиза според вас, съдя по Дубай, но защо сменяте темата, темата е че плютин спасява второто поколение проруски диктатор Башар Ал Асад от собствения си народ точно както спаси Янукович