23

перхидролчо

преди 8 години

Чернокожи бият бели, а полицията ги пази...- че то в българия е така от доста години, ама волен ефенди не го е забелязал.

22

Анонимен

преди 8 години

Атакистите...вие сте...нямам думи :) Ама сте нещо средно гадно между БСП и турско-руската ДПС :)Вие сте дъното на хранителната верига.

21

Анонимен

преди 8 години

Волен може да е всякакъв, но повярвайте ми в едно. Всички, които напуснаха милата ни родина, оставиха родители, корен, приятели, за да са финансово обезпечени с нормална работа в чужбина по-скоро симпатизират на Волен, защото той се гнети точно по тази най-голяма сурова непсраведливост за мизерните доходи, а не на Плевнелиев, който директно обяви, че всеки, който не намира работа е мързелив, със недоразвит бизнес нюх, неквалифициран и сипса на качества!За това зад Волен винаги ще има хора!

20

Анонимен

преди 8 години

Волен е болен, старец вечно недоволен.Измамник, безсрамник, КГБ-ейски отрядник.

19

Анонимен

преди 8 години

За наивните душици, дето твърдят, че Волен бил "прав" - той не се ли кълнеше, че миналата година през месец май ще започне война с Русия?Позна ли? НЕ. Значи е лъжец.А за магистрала Тракия, когато ИЗЛЪГА, че е бил жертва на атентат? А за Варадеро нещо кажете?

18

Анонимен

преди 8 години

Мъдростите на следствения...

17

Анонимен

преди 8 години

Лудият Волен е много скучен напоследък - върти едни и същи изтъркани опорни точки. Само забрави да спомене, че Ротшилдови се опитват да го убият чрез гама лъчи :)

16

Wilson

преди 8 години

Как къртещия се и нямащ много време за анализи изгради образа си за Волен през годините?Като беше облъчван от медии, които започват новините си с криминалната рубрика на областни дирекции на МВР, кой коя даскалица набил, с времето и опасния и лош сняг, дъжд или жега!Заливат ни с банални нелепости от личните животи на личности и завършват с глазура как някой построил кафез за врабчета в парка!Всичко необходимо обаче за реалния свят и ситуация ни се спестява, обективните факти се премълчават!

15

до 21

преди 8 години

Извинете , да не сте "обратен" ?

14

Баш гледач

преди 8 години

Преди две-три седмици писах като на майтап по ник-нейма , Паяч се на гледач , че през 2016 в Германия, Франция, Австрия, Белгия, Швеция, Финландия и Англия ще има изнасилвания, грабежи, убийства, атентати, контрабунтове и бунтовеи дори и гражданска война. Само, че не очаквах, че ще позная и при това толкова скоро. *** и ЕС.

13

Анонимен

преди 8 години

ВИЖДА СЕ И ОТ САМОЛЕТ КАКВО ЗЛО ВЪРЛУВА В ЕВРОПА.НО НЯКОЙ Е РЕШИЛ ДА РАЗРУШИ СПОКОЙНИЯ НИ ЖИВОТЕЦ.

12

Анонимен

преди 8 години

Добрият, стар Сидеров! Единственият контрапункт на статуквото в 43 НС .

11

N

преди 8 години

И онзи дето го фрасна в муцуната и той сигурно изпълнява заповеди от САЩ!Няма ли един смел психиатър да му бие малко успокоителни

10

Анонимен

преди 8 години

Волене, ти пак не си разбрал!Нас тъй ни инструктира видната гербаджийка и либерал-атлантичка:ТЕ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ ДЕМОГРАФИЯТА!ТЕ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ, сеш ли са?Трябва да сме луди да не я слушаме, а тебе !!!

9

Тибетски Монах

преди 8 години

Герб ке падне , Белокосия Управник и Войн Волен Волния Вълк ще стане Кан на древна и Велика България...Скоро

8

Анонимен

преди 8 години

До F22 педисиRaptorinvestor.bg/surovini/365/a/evtiniiat-petrol-uvelichava-zaplahata-ot-***-za-redica-kompanii-v-sasht-209297/

7

Шипка

преди 8 години

Хайдутин е Волга Войвода, ама с чета бунтовници нищо не може да направи!Хубаво е, че поне дума от телевизора самите груби истини и чорбаджиителаят от злоба и болка!

6

Анонимен

преди 8 години

Отново и отново Волен е прав! За съжаление докато политици като него не застанат начело на държавата оправия няма да има. А това едва ли ще стане предвид пропагандата с която го заливат.

5

Анонимен

преди 8 години

Тепърва ще се влошава ситуацията в ЕС ***!Няма перспектива за подообрение с тия 1% икономически ръстове, а кризата с пришълците ще придобия вида за класически продукция със бягащи от зомбита гладни и боси граждани по предградията на опожарени европейски градове1

4

Анонимен

преди 8 години

Ние това го виждаме и без да ни ги тълкува Сидеров фурнаджийската лопата.