13

Анонимен

преди 8 години

Ами, даже да махнат Меркел, няма много неща да се променят. Тя дори не е от либералните партии, а от консервативните християндемократи. В сегашната ситуация те пак ще си спечелят изборите и ще сложат просто друг кандидат. Да не говирим, че въпреки бежанците мнозинството иска Меркел да си стои заради икономическата стабилност и спада в безработицата при нея.

12

ivailo1403

преди 8 години

Тия немци се оказват толкова жалки , че няма накъде.

11

и ловец съм и рибар

преди 8 години

Да,бе да!!! Точно шефът на Кьолнската полиция е виновен... Тоя и една крачна нема да направи без заповед...айде пак пясък в очите на оФцете....Махайте я тая Меркелица...кой знае с какви компромати я стискат за гушата

10

:-D

преди 8 години

"Говорител на германският канцлер Ангела Меркел заяви, че подобно поведение на бежанци "не само нарушава закона, но води до негативни мнения за мнозинството невинни бежанци, които търсят единствено защита". "Баба Меркел още не е разбрала накъде отиват нещата.Няма невинни бежанци. Това е инвазия.

9

Румбо

преди 8 години

А баш виновникът за всичко това-Меркел,си кюти на поста и се прави на света вода ненапита!Няма нищо-като почнат и кла.нетата,няма как германците да не я уволнят!То Германия носи на 100-200хил.жертви!Ама ние не носим!Затова трябва да се действа незабавно!Пълно затваряне на границата,а вече влезлите само в лагери и който гъкне-незабавна депортация!

8

Анонимен

преди 8 години

На всеки 50 г. се намира лидер на най-силната държава в Европа Германия, който иска да я затрие с лудост.

7

<><>

преди 8 години

Разбира се ...та амуджите са хората на Меркел ! Тя е водачката на ислямистите в Европа ! Ангела Абду Саллах Меркел е истинското и име !

6

Shark

преди 8 години

МЕРКЕЛ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕНА, ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН. АКО ГЕРМАНЦИТЕ ВСЕ ОЩЕ ИСКАТ ДЪРЖАВАТА СИ ТАКАВА, КАКВАТО Е, ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СВАЛЯТ МЕРКЕЛ ОТ ВЛАСТ. НАЙ-ДОБРЕ НА НЕЙНО МЯСТО НЯКОЙ КАТО ХИТЛЕР, ДА, ГОВОРЯ СЕРИОЗНО, ПРИ СЪЗДАЛАТА СЕ СИТУАЦИЯ САМО МНОГО ЗДРАВА РЪКА МОЖЕ ДА ОПРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО. ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ НА ЕС, ДА СЕ НАЛОЖИ КОНТРОЛ НАД ТЕЗИ КОИТО ВЕЧЕ СА ТУК И ЗА НАЙ-МАЛКИЯ ГАФ ДА БЪДАТ ЕКСТРАДИРАНИ ИЛИ В ЗАТВОРА. ГЕРМАНЦИ, ДРУГ ПЪТ НЯМА, ИНАЧЕ СИ ОТИВАТЕ. ЛОШОТО Е ЧЕ И НИЕ

5

Nka

преди 8 години

Ancheto prebori sivata ikonomika na ulichnia jenski pazar :-) i podbivaneto na clubnite ceni.:-)

4

Анонимен

преди 8 години

ХА ХА ХА ХА ХА. ГОЛЕМ СМЕХ! ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА БЪДАТ ДИСКРЕТНИ!!!ХА ХА ХА ХА ХА. ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ЧЕ АШЛАДИСВАНЕТО НА ГЕРМАНСКИ ДЕВОЙКИ Е РАЗРЕШЕНО ЗА АФРИКАНСКИ БЕЖАНЦИ. ПОРАДИ НЕДОСТИГ НА АКТИВНИ МЪЖЕ В ГЕРМАНИЯ БАБА МЕРКЕЛ ИСКА ДЕВОЙКИТЕ ДА БЪДАТ ОБЛАДАНИ ОТ АФРИКАНЦИТЕ И ДА РОДЯТ *** С КОИТО НАЦИЯТА ДА СЕ ОБЛАГОРОДИ. ХА ХА ХА ХА ХА. БАБО МЕРКЕЛ ТИ СИ ЗАГОРЕЛА ТОВА Е ЯСНО!!! НО ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАШ ДА СЕ ГАВРЯТ ТЕЗИ ИЗВЕРГИ С ДЕЦАТА НА ГЕРМАНИЯ!!!!

3

минаващ

преди 8 години

спрете с това определение"БЕЖАНЦИ"Няма бежанци-има агресивни нашественици-имигранти от ислямски произход!Това е новият начин на завземане на територии-чрез инфилтриране на уж"невинни"имигранти.Баба Меркел да си пие лекарствата за менопауза и склероза и да си стои в някой пансион за хора с деменции.

2

не само

преди 8 години

полицията но и медиите и журналистите са виновни прикривайки или избягвайки да задават неудобни въпроси. една такава автоцензура не си пасва с обвиненията които запада отправя към полша за опита на управляващите там да контролират медиите !! и в германия и в полша правителствата манипулират обществото и крият истината и за това -оставка !!

1

Анонимен

преди 8 години

Уволнете Меркел.