22

Десен, прозападен

преди 8 години

Добрият политик има едромащабно мислене и гледа далеч напред, а не само в рамките на текущия си мандат.Нашите управляващи да не забравят онова, което генерал де Гол повтаряше постоянно: "Европа свършва до Урал!" Този политик никога не гледаше на Русия като на нещо, различно от Европа. Той виждаше надалече и правеше дългосрочни планове.Който иска да се занимава с политика, нека да се учи от най-добрите!

21

АхахахХахая

преди 8 години

В турция в игра на тенис на маса използват вместо топче домат

20

бай Милен готвачът

преди 8 години

Ще се пикае в супата, то се е видяло.

19

Десен, прозападен

преди 8 години

Управляващите да отвоюват обратно мястото ни на руските пазари и никога да не допускат разваляне на нашите отношения с Русия.Добрият политик взима за пример принципа на английските управляващи - "Интересите на Англия винаги са на първо място!""ДА" на прозападната политика, но политиците ни винаги да съобразяват Кой губи и кой печели от това, което се каним да направим?" (Това пък е въпрос, който от векове си задават евреите, предприемайки каквото и да е. И никога не губят!)

18

Анонимен

преди 8 години

Обещано !!! Бах аз правителството с *** лафове от господари на ефира

17

Ще ви сеее

преди 8 години

Няма да стане. Няма да се върнат. Сума ти *** изядохте по техен адрес и сега искаш да се върнат. Те да не са хора без достойнство като вас?

16

АхахаХаха

преди 8 години

Турския Гмо пластмасов домат е създаден нарочно такъв че когато турски протестър го хвърли по сарайте на султана Ердоан да подскочи и да се върне в лицето на протестиращия . Демокрация по Анадолски

15

Анонимен

преди 8 години

Другарката министърка да не се изхвърля много а да заложи на алкохолните петна и *** на Запада-богатите руски туристи вече няма да стъпят тук.Да се радва още че някой рускоговорящ може да се обърка и да дойде.

14

14

преди 8 години

Пожелавам ти културни поляци и богати англичани :)

13

...

преди 8 години

Не желая руски туристи - предпочитам по-платежоспособни и по-цивлизовани. Тази година уж не бяха много, а пак успяваха да осерат градинката на Обзор всяка вечер. Ако ще правят нещо нашите управници, нека заменят руснаците с нещо по-качествено. Предполагам, сега е моментът.

12

Митов

преди 8 години

руснаци - не Ще дойдат поне 50 млн американци

11

Чекист

преди 8 години

До 10Ясно ми е :)) Гаргара си правя просто...

10

е да де

преди 8 години

И кой го казва това онова смешно нещо дето е министър ли нали щеше да намери други що така сега реши ,че са се затичали насам това ми прилича на сметка без кръчмар.

9

до 4

преди 8 години

те Американците си Имат Канкун,Коста Брава,Хавайте,Коста Рика,Доминиканска Република,Перу,Австралия, Нова ЗеландияЕй сега ще оставят тези дестинаций и ще хугнат за Бургас и Варнапффффффф

8

Анонимен

преди 8 години

До художникакой ги е изгонил бе ушaнко? Нали любимия ти Путин им каза да ходят в Крим?

7

Анонимен

преди 8 години

Първо да спрем новините на турски и анадолските сапунки по телевизиите че се излагаме и ни са смеят вече и ескимосите

6

Василев

преди 8 години

Защо не върнете и парите от КТБ и енергетиката???Агент Пол Уайът!ЦРУ!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Ако бойкотират турските курорти заради самолета,може част от тях да се пренасочат към нас.

4

Чекист

преди 8 години

Искаме американски туристи и китайци. Стига с тези руснаци.

3

художника

преди 8 години

Как ще ги върнете, когато преди това ги изгонихте? Да не са овце, да ги изкарваш, па после да ги връщаш у "кошарата" наречена България.