67

до 158

преди 8 години

Ако брат ми не ни беше купил дърва преди 3 дни, и моето дете щеше да е на студено. И това заради мафията в Горското. Дървата са ни платени в кметството отдавна, само чакаме да ни ги донесат, но Горския не давал. В същото време всички шефове на горското имат складове за дърва и като поизмръзнеш, щеш не щеш, купуваш от тях.

66

Анонимен

преди 8 години

Сидера е просто един пияница с голям държавен бюджет.

65

В България

преди 8 години

В България има два титана в политиката. Единият е Доган, а другият е Сидеров. Доган е отживелица, а Сидеров е бъдещето. Други алтернативи няма...

64

РВ

преди 8 години

Хубавко му е до каминката, на топличко, трапезата претрупана... А колко ли хора в тази свята нощ преглъщат сълзи защото не с могли да купят подаръци на децата си, колко български семейства празнуват на студено и без трапеза... Колко ли самотни хота свиват устни защото мизерията не им позволява да направят семейство и деца... Дано бог е с бедните и добрите тази нощ, а за тези мръсни крадци да е душманин.

63

Анонимен

преди 8 години

Българина е *** щом още вярва в комунистически глупости...Добре че е Борисов, иначе щяхме да я окъсаме като пияните руснаци!Защо избраха пак него - защото засега няма по-добър.Станишев избяга в Брюксел!

62

Анонимен

преди 8 години

До американецоевтин продажн...................

61

???????????????

преди 8 години

Той сподели своя радостен миг и с кадър край камината с дъщеря си, с която прекарват малко време, тъй като тя живее в Щатите.

60

Анонимен

преди 8 години

А на Станишев дори деца му направиха. Щото е неспособен да зачене от Вигенин.

59

Сесил Каратанчева

преди 8 години

Аз ще ставам баба.

58

Пазвантин

преди 8 години

Бойко, я си кажи защо ходиш да играеш тенис с 10 пазвантина?

57

Георги Стоев

преди 8 години

Г-н Борисов, какво ще кажете за лицето Георги Стоев?

56

ууу

преди 8 години

никой не пита откъде има пари този умствен и емоционален кастрат да прави полит партия.. не сме чули да е голям данъкоплатец.. ***.

55

Чекист

преди 8 години

Той сподели своя радостен миг и с кадър край камината с дъщеря си, с която прекарват малко време, тъй като тя живее в Щатите.Има къде да отиде след като ОПРАЙ България. :))

54

Гиздов

преди 8 години

Ами честито, господин Борисов!

53

Анонимен

преди 8 години

Сега докато направим и внука му милиардер, жална ни гърбина

52

Анонимен

преди 8 години

Много злобни и прости селяни сте ...това не е изненада ... това е факт. Такава *** сте останали в милата ни родина че направо страшно.Ние нормалните хора следим агонията ви отдалеч ... от безопасно разстояние, далеч на запад.

51

Анонимен

преди 8 години

Да са живи и здрави! Хора, може ли на Коледа да бъдете малко по - добри.

50

Анонимен

преди 8 години

Баце, тези глиги на камината в Ямболско ли ги придоби? Да не би да си кацал на Безмер с "Фалкона" и да не би да си носеше пушките?И после НСО ти извозиха свещените телеса до пусията, нали?Знаем, виждали сме те... Колегата ти Местанчо не яде свинско, затуй набляга на вълци.И да запознаеш внучето с големия на Роско, че да си играят дечицата...

49

гост

преди 8 години

...като е толкова хубаво в България, когато татко и е премиер, защо живее в САЩ ???П.С. Отговора знаем отлично всички ние ! Причина, поради която дори самият аз нямам намерение да се завърна... Весела Коледа на всички !

48

Анонимен

преди 8 години

Сузи!Весела Коледа!Баце ...))НаздраФе и за много години ...))