43

Джеймс Диксън

преди 8 години

До безпристрастенБраво, браво, браво! Заради интелигентността ти, аз - агент Джеймс Хедрик Диксън като подарък ще си отрежа "кожичката" и ще ти я дам за да си направиш сърмички за Нова година!Агент Джеймс Хедрик Диксън, ЦРУ!

42

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАДа направим една равносметка - кои са простите и неуки хора в България:- Хората от областните и другите големи градове- Хората с висше образование- Младите хора... - а умниците са на Позитано 20...- - - -Интегрираните СТРАНДЖА, интегрираните - като теб !!!

41

безпристрастен

преди 8 години

Пишете, глупост след глупост. Нито сте на нивото му , нито сте на образованието му. Когато завършите със златен медал тогава ще давате оценка. Борисов е най полезния човек в този момент. Завистта ви е неизмерима колкото тъпотата ви. Как не видях те какво е направил. Как се радвате на празноглавеца Станишев, разбирам защото и вие сте празноглавци, кречетала, които се смятат за умни , ама само вие си го оценяте *** ама *** , добре е че все пак сте още малко на брой.

40

Анонимен

преди 8 години

Господин Прани *** пак не се е опрал като хората. Търка, търка, ама все нещо жълтее откъм задната част!

39

дедо Ташунко

преди 8 години

..из речта на Борисов, в края на годината още - "Тази година бяхме на ръба на пропастта при Орешарски. Следващата година ще направим решителна крачка напред!"

38

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Да направим една равносметка - кои са простите и неуки хора в България:- Хората от областните и другите големи градове- Хората с висше образование- Младите хора... - а умниците са на Позитано 20...

37

Анонимен

преди 8 години

Имам един порок, много обичам да ям. Сега постя от две седмици и е ужас" Къде отидоха хранителните навици? То да постиш не означава нищо да не ядеш! Маай бобец с лук и внимавай с ***!

36

ист

преди 8 години

Пред входа на папската резиденция англичанин пита - Кой е този, които пипа Бойко Борисов по главата.

35

Анонимен

преди 8 години

До АнонименРазбрах, че ще става дядо. Ама не разбрах зет има ли. А унучето американче ли ще е по паспорт?- - - - Не бе ! Някакви мигранти минали през тях .... ама си заминали .....

34

стоян

преди 8 години

Истинската фраза е била "две свраки си говорили нещо...", но журналистите от 170 -то място по свобода,я подмениха по заповед на "две каки". Край да върви, народната памет е като течение на река, извлича всички нечистотии далече, далече...

33

Джеймс Диксън

преди 8 години

Агент Джеймс Хедрик Диксън е щедър човек, въпреки високото си положение в йерархията на ЦРУ. За това, в знак на приятелство и добра воля, за коледните и новогодишните празници аз - агент Джеймс Хедрик Диксън ще си дам "кожичката" на един от вас, за да си направи сърмички с нея.Агент Джеймс Хедрик Диксън, ЦРУ!

32

Анонимен

преди 8 години

Девет поредни избори печели-значи народа/предимно хора под 50-те/ са прости , а червени бокл..., бягайте де сменяте памперсите-бързооооооо

31

Анонимен

преди 8 години

Г-н Борисов, надявам се искрено да ви се роди здрав внук. Това че ще е с черен цвят на кожата да не ви притеснява- все пак сте си отдали живота за интеграция на всички общества в една държава и не би трябвало да сте расист. Нали така, г-н Борисов?

30

Анонимен

преди 8 години

Радвайте му се и се забавлявайте , но държавата отива към пропаст !

29

Анонимен

преди 8 години

Разбрах, че ще става дядо. Ама не разбрах зет има ли. А унучето американче ли ще е по паспорт?

28

Анонимен

преди 8 години

Винаги казвам на децата си - Ако не учите ще станете ей като този чичко - прости !!!

27

Джеймс Диксън

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Мойто момче, не разкривай тайният заговор пред толкова много хора ве! Ти ще излезеш много интелигентен, да знаеш! В училище двойкаджия, ама по конспиративни теории винаги 6.Агент Джеймс Хедрик Диксън, ЦРУ!

26

ХА-ХА-ХА

преди 8 години

Леле..леле..леле.. червения *** със своето мъдро заключение ...ФАКТ... се изказа . Прав си другарю червен *** , че Руснаците се изгавриха с Българския народ като му пробутаха Тодор Живков за Премиер и то за цели 35 години. Тогава не те чух да се оплакваш , а сега ревеш като карпатска мечка , защото си господин никой и дремеш на компютъра и мастурбираш от кеф като плюеш Премиера Борисов .

25

Анонимен

преди 8 години

Баце, един съвет ! Щом трима Папи те чесаха по главата и не ти мина, *** сега при Суадитския крал и го цуни по оная му работа, може пък да ти мине ?

24

Анонимен

преди 8 години

Жули Баце сланина и нема а се плашиш !!! Москов е твой човек !