37

до 60 от сащ

преди 8 години

Изобщо не ме интересуват американските визи. 9 години съм из Европа. Другата година планувам за Русия и Австралия. В щатите никога не бих отишъл.

36

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевА бе *** небесен, нали не искаш корпорации. Какво ми хвалиш американските корпорации ?

35

Анонимен

преди 8 години

Василев нистина трябва хубава да го днесат да олаби напрежението - притиснало му ереховото мозъче и само булшити генерира!

34

от Сащ

преди 8 години

Визи до дупка за българските ч угуни. Не може от сутрин до вечер да се плюе Америка и да се чакат визи. Визи само за русия за $90 месечна заплата...

33

:)

преди 8 години

До ВасилевЯ ходи някъде да те наднескат!

32

антицензор

преди 8 години

Сменяме значението на думата днес! Да видим дали днес.бг ще си задраскат името!Вие се сетете какво имам в предвид:Що не се днеснете в бгто!

31

Анонимен

преди 8 години

GRAJDANI nqma ni edina kluchova struktura roden v sofiq OT GRADA vsichkite sa SELQNI no nie balgarite se delqt poslq na RASISTI , GRAJDANI, SASEDI, I DO KATO SE UNISHTOJI

30

аман от цензура!

преди 8 години

Голямото лиз а не остави кафяв вкус :)От тая "свобода на словото " вече липсва половината речник и не може да се изразяваме бе!

29

Анонимен

преди 8 години

54.Василев кой небостъргач си правил бе и"т. Хайде ходи в Анадола да се развиваш , какво правиш в България , турско г"до?

28

444

преди 8 години

АААААААА КАНЕЛЕНАТА КУРАБИЯ ВИЗИ ИСКА И НИКАКВИ ТАКИВА СИРИИЦИ АФГАНИСТАНЦИ ИРАНЦИ...НАТИРИ МИГРАНТИТЕ НА КВОТИ В ЕВРОПА ПРИ ДЪРТАТА КОСТЕНУРКА КЪДЕ Я ТРЕСЕ КРИТИЧЕСКАТА И СЕ ОЗЪРТА ЗА ОЩЕ МЛАДИ ИДОЛИ....ВИЗИ ТРЯБВА ,А НЕ СОЛИДАРНОСТ И ХУМАННОСТ СТАРИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИИ

27

Анонимен

преди 8 години

Как ще разберат че са били в Сирия ?Те пътуват до Турция от там никой не ги проверява . Влизат и излизат и пак се връщат в Европа ! Трябваше да включат и който е бил в Турция ?

26

Майк

преди 8 години

Някой преди беше писал за статуята на свободата. Тая статуя знаете ли какво всъщност представлява? Това е един огромен гнусен езически символ, подарен на америка от сатанинските френски тайни общества!

25

Майк

преди 8 години

Американците знаят "колко ги обичаме" затова са си затегнали визовия режим. Още от втората световна имат програма която подслушва чуждите медии а сега и АНС следи интернет и се рови в личния живот на хората. Те и без това заради сатанинските доктрини които битуват там и затова че налагат гнусотии и безморалност по света маскирани като демокрация и "права" и затова че ограбват много държави вървят към саморазрушение.

24

Анонимен

преди 8 години

Това означава, че САЩ се капсулират! Значи вътрешните им проблеми са страшни!

23

Румбо

преди 8 години

Е па защо тогава плюят по Тръмп,след като предлагат подобни мерки?????От формулировката се вижда,че тия мерки ще засегнат изключително мюсулмани.Впрочем затягането на визовия режим в САЩ вече не е болка за умиралка!За БЕЛИ хора ще стават все по-малко привлекателни.

22

До Василев

преди 8 години

Селянин *** със глава голяма

21

ясно защо

преди 8 години

До Василевси в америка-понеже не си схватлив ! за приватизацията и правораздаването си прав . но явно не знаеш , че с бюджетни средства не се прави пазарна икономика а планова такава ...както при комунизма-за това няма начин как с публични средства да подкрепяш части компании а и не би било правилно !! и кой ни спира да учим или работим...аз си бачкам в австря ....работил съм и в италия и в ес имаме здравни и социални системи за които хамериканците не могат и да мечтаят

20

!!!

преди 8 години

Понеже много дудуци им правихте на САЩ, тези ваши любими приятели, на ви сега! Показаха ли ви,че не струвате нищо за тях и нещо повече - показаха ви,че сте приравнени на ония талибани!Не стига,че сте талибани, ами сте и лапачи..... *** народ!!!

19

някой

преди 8 години

До: номер 26 (СТАВРИ)Съжалявам много, но Джон Атанасов не е българин. Джон Атанасов е американец със частичен български произход. Неговият баща е бил българин, който е емигрирал в САЩ.А видях какво е писал и този на който му отговаряш. Първо, да не пишеш на кирилица е проява на неуважение и нисък интелект. Още по-лошо е като пишеш с главни букви.Правиш си лоша услуга защото рядко някой се напряга да го чете.А за миенето на чинии наистина е глупав пример. Комунистическо клише.

18

Анонимен

преди 8 години

и к'ва стана тя?приемайте ислямисти давйте им убежище,а след товатцъ ..не ви щем много ислямисти има в държавата ви,де@ и скапаните янки