22

2050

преди 8 години

интересно...няма ислям на Земята, всички европейци са православни християни, а по другите континенти има малко будисти и разни миролюбиви религии и учения...но ислям няма вече. Който се е покръстил е спасил душата и тялото си...Всички мусюлмани са унищожени! Джамиите са разрушени или превърнати в храмове на Живия Бог - Вседържител, Всемилостив и Всеблаг.Амин

21

Анонимен

преди 8 години

Индия един милиард хиндуисти,Китай един милиард будисти...!!!!

20

изнервен

преди 8 години

До 34. Ами петролът може и да не стане 10 долара, но ще свърши.

19

Урбан

преди 8 години

А бе в 2050 година земята може да я няма. Толкова неща могат да се случат дотогава, че всичките прогнози да отидат на кино. Една война или зараза и всичко може да се обърка. Иначе мюслитата се плодят като ***, но Европата няма да си я дадем - нещата започват да приемат обратен завой и ще почнем да ги гоним или те сами ще си тръгват като ги гледаме накриво постоянно. Така че след 20 години може и да са 1% в Европа.

18

Анонимен

преди 8 години

За съжаление българите сме пътници, долен, гаден и жалък народ от ялови ***.Колкото и да не ни се иска, скоро няма да ни има.Освен ако не започнем да се смесваме с живи народи като тези бежанци.Давайте им дъщерите си за жени, заселвайте ги в България.Те са бъдещето.

17

До 17

преди 8 години

Как да не са будисти Китай бе? Кои са будисти според теб? Може би селяните от село Банкя начело с вожда им Буда са само будисти? Китай са будисти и то не какви да е, ами будисти с ядрено оръжие и яка икономика...правят всичко от мартеници до сурвакачки! Do you understand me?

16

Анонимен

преди 8 години

Махнал съм си децата от тази клоака България,тук бъдеще няма.

15

Анонимен

преди 8 години

Българите са мъртъв народ, с прокажени гени. ***, отдадени на алчност, бездуховност, консуматорство.Българите са народ-***, който ще бъде заличен от лицето на Земята.От нас вече не става и оборска тор, срам ме е, че съм българин.

14

Цък

преди 8 години

За причините на " Най-бързо разрастващата се религия: Ислямът" в Европа попитайте политичуските лидери в Европа и евро-комисарите!!!!Мултикертуризация????? На върба - трънки!!!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13и с кво се изхранват тия там ?пари как изкарват какво работят?Не знам дали ти е правило впечатление,но от държавите където тези идват до неотдавна им даваха пари просто за да живеят там.Е сега парите свършиха и тия тръгнаха към нова хранилка.В тоя случай -ЕС

12

Анонимен

преди 8 години

Въпреки че официално са атеисти, в китай будизма е най-разпространената религия сред населението, но по примера на тошовска България не смеят да го показват. Що се отнася до исляма и 14 век са били повече от нас и тогава са владели Африка и Азиа пък от христянския свят е останала само една бедна чумава Европа, но дошъл ренесанса и христянската цивилизация процъвтяла. Нашата религия е напредничава и пак ще еволюира. Докато тяхната е изостанала и пак ще си живеят с козите в шатрите

11

Анонимен

преди 8 години

Дал съм си къщата на село на семейство сирийци, мъж, жена, пет деца. И още искат да имат, казах им да си доведат и роднините от Сирия, и те да се заселят в опразненото село.Това е бъдещето на прокаженият български народ.

10

Анонимен

преди 8 години

Като петролът стане 5-10 долара и паричките свършат такива деца ще видят,че няма на къде.Сега що имат по 10 деца?Щото има кой да ги храни и лекува и да им дава социални помощи а те да киснат по кафетата и джамиите през останалото време да пушат наркотици и да произвеждат деца.Ето затова се разрастват защото всичко им е поднесено наготово.Като им спрат социалните помощи и няма келепир от имането на много деца бързо-бързо ще увехнат.

9

Анонимен

преди 8 години

НЕ Е ВАЖНО КОЛКО СА,А КАКВО МОГАТ И КОЛКО БОМБИ МОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ ВЪРХУ ГЛАВИТЕ СИ.

8

Анонимен

преди 8 години

До ВалентинТия кърлежи с нашите пари пируват...Ми недей да им купуваш петрола бе, защо си даваш парите за техния петрол? Никой не те кара насила. Отоплявай се на въглища, карай магарешка каручка, ходи в Амазония и в Сибир за дървен материал вместо да ползваш полимерни материи. Нали все идват алтернативните енергии, айде...

7

Анонимен

преди 8 години

Е то българите сме и без това мъртъв и ялов народ, без деца, без бъдеще.Държавата ни обезлюдена, селата и градовете ни - празни.Не знам на какво разчитаме, най-вероятно съвсем скоро ни чака репопулация.

6

Анонимен

преди 8 години

do 2! Abe chojdum, ti normalen li si atakist li si!

5

Валентин

преди 8 години

Разрастваща се не, по-скоро плодяща се. Тия кърлежи с нашите пари пируват, за сметка на нашите деца.

4

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКитай не са будисти.

3

Бай Иван

преди 8 години

Така е в България, но не и в останалите европейски държави. Бежанците като тръгват към Европа, първо минават през България и после се опитват да отидат до Запада, но срещат препятствие и ги връщат обрано в България.