16

Цветанка

преди 8 години

Започва лъгането и надлъгването!!!.....

15

Мръсни сикаджии

преди 8 години

Що бе сикаджия ти освен ,че изтегли 16 милиарда ,вдигна акцизи,винетки и ни лъжеш ,че ще правиш съдебна реформа....друго направи ли? А да фирми близки до Герб и Дпс, печелят поръчки за милиони из цяла България....да ти плюя на стабилността.

14

Анонимен

преди 8 години

РАДАН КЪНЕВ- ПРЕЗИДЕНТ???????? АХАХАХАХААХ, ТОВА ДА НЕ Е ВИЦЪТ НА ДЕНЯ??? КОЛКО % ДОВЕРИЕ СЪБРАХА ТИЯ *** НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ? ЕДВА ЕДВА ЖАЛКИТЕ 9%. КАТО ИЗЛЕЗЕ ИЗВЪН ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА НЕ БИ ДА СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ ЩЕ СЪБЕРЕ ОЩЕ ОДОБРЕНИЕ? ПО-ДОБРЕ БОЙКО ДА Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА, ОТКОЛКОТО ТАЯ БАНДА КАРИЕРИСТИ АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА!

13

Анонимен

преди 8 години

Когато всички медии на човека КОЙ плюят по някого (в случая Радан) аз лесно разбирам, че Радан се е осмелил да се изправи срещу мафията. Когато същите тези медии хвалят ББ, аз разбирам, че той явно им е удобен.

12

Анонимен

преди 8 години

Когато човек събере смелост и изкрещи истината, веднага започват да му лепват какви ли не мотиви и амбиции, само и само да не си признаят някои хора колко са се омазали до ушите и са забравили отдавна какво е почтеност. Радан може и да се кандидатира за президент, но решението му да се откаже от властта не е президентска кампания, а смел акт, когато знаеш, че цялата държавна машина е срещу теб - с всички медии, власт, натиск, заплахи... Ето, Москов и той голям го вадеше, ама се наведе,не се реши

11

Dron co

преди 8 години

:-) koleden podarak za bg narod - patista bez vinetki....:-)i bez kabinet:-)Ama s Lokum Bulgarska Roza:-)mmm mirizi

10

Щиглиц

преди 8 години

Лили, наведи се още малко и се завърти леко .. оппаааа

9

Анонимен

преди 8 години

По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много.

8

Анонимен

преди 8 години

ako Lila se izshorka, sha nato4i ne edno a 5-6 kotleta

7

CCCP

преди 8 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език.

6

Герберка, вече бивша

преди 8 години

Борисооооооооооов, щом като Пеевските сайтове те защитават и вият хвалебствия - закъсал си го , брато! Управлението ти е пътник!

5

Анонимен

преди 8 години

Най голямата заплаха за държавата е мутроченгеджииската олигархична структора,зад която стои Мутрата. Нищо добро не ни чака,след като успя с тоягата и моркова да разбие и ДСБ.

4

Ludoto Lenche

преди 8 години

...iaa selskiat tarikat kak se e izdokaral...snimkata e naistina emblematichna Lileto...

3

Анонимен

преди 8 години

МНОГО ДОЛЕН СЕ ОКАЗА БЕ БОЙКО...ОЩЕ НЕ ТИ Е ОБЪРНАЛ ГЪРБ И ЗАПОЧНА ДА ГО ХОКАШ ,ДА ГО ИРОНИЗИРАШ А НЯКОЙ ДА СИ СПОМНЯ НЯКОГА БОЙКО ДА Е НАХОКАЛ ДОГАН ,ГОЦЕ ? ТЕ СА НЕГОВИЯТ СВЕТЪЛ ПРИМЕР !

2

Анонимен

преди 8 години

Май само на "избори " е карате )))))

1

Анонимен

преди 8 години

Много емблематична снимка! Лилито обаче ако се беше понавела още малко щеше да е по-реалити!