36

маги

преди 8 години

До Анониментака е Москов говореше за реформа в началото и после заспа1 обработиха го и всичко застина! лекари и сестри работим за смешни пари, колкото един ватман! затова лошо му се пише на българина скоро, няма да има кой да го лекува!вижте статистиката колко м сестри напускат България ежемесечно, ако на някой изобщо му пука!

35

марги

преди 8 години

До Да се видят сега а сега не са ли предатели//?/ глупости въртят се според тоягата, не ми говорете з а политици най мръсното племе е това!

34

Анонимен

преди 8 години

До i'mКъде видя реформа, направена от Москов ???Къде са персоналните здравноосигурителни сметки, както е по Света?Къде е реалното остойностяване на лекарския труд?Защо стоят Лимитите за дейност?Или напъните за въвеждане на пръстов идентификатор го броиш за "реформа"?Я ела си прибери вересиите!

33

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко години гласувах за герб. Дадоха надежда на хората, че най после ще се изкорени политическата мафия. Оказа се, че партиите в това НС(герб, бсп, дпс, абв) са различни лица на една и съща полит-икономическа мафиотска структура.Време е герб да си ходи. Време е. Чао ББ!

32

Анонимен

преди 8 години

Да, и аз не мисля, че Москов има високият морал на Радан Кънев и Христо Иванов, такива хора е цяло чудо, че са оцелели в политиката. Не вярвам Москов да издържи на изкушението, наречено власт. Струва ми се, че ще каже, че остава с Борисов в името на големите реформи, компромис в името на народа... От години политиците все големи компромиси правят и затова народът изнемогва. Колцина сами си подават оставките...

31

Анонимен

преди 8 години

Москов да не е луд да се качи на потъващ кораб. Сега ще каже - оставам заради реформите, които съм започнал :)

30

Анонимен

преди 8 години

Ами точно лидер на демократична формация е. Ако искаш някой сам да коли и да беси, ходи в тоталитарни и деспотични общества, в който лидерът коли и беси, другите никой не ги пита и портретът на лидера е във всяка стая. С хора, пишещи такива коментари, не се чудя защо при нас мафията си има държава. ББ се изложи много, никога не бих го подкрепил повече, но беше прав за едно - за лошия човешки материал.

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 38Ето ти, драги коментаторе, си едно нищо 00!

28

до 40

преди 8 години

Защото е казано, че единственият начин злото да победи, е когато доброто бездейства. Ако си мълчалив свидетел на далавери с власт, то значи ставаш съучастник. Не съм Радан, но ти отговарям, макар че едва ли те интересува. Не звучиш като човек, който иска да знае, а като човек, който не иска да изпусне кокала, независимо от цената.

27

Анонимен

преди 8 години

Радан е една кукла на конци не е никакъв лидер. Ще чака ръководството да реши, абе аланколу какъв лидер си ти. Защо в тези реформаторски среди нямате един мъж, бе!!!?

26

i'm

преди 8 години

Радане, Ти като голям радетел за България и българолюб, защо искаш Москов да си отиде? Къде ти отиде патриотизма и реформаторския дух? Или само на думи сме реформатори, а всъщност властта и личните интереси са ни е самоцел! Нали като си отиде Москов, цялата реформа и всичко което е направил до сега ще се обезмисли и пак за пореден път ще започнем от начало! 25 години рестартираме реформите и все си стоим на едно място заради такива човечета с партийни и личностни интереси!!! Много е жалък!!!

25

Анонимен

преди 8 години

Бах аз тъпия министър на здравето - пушач. 100% закусва сланина с ракия

24

Анонимен

преди 8 години

Вие от днес.бг не сте добре! Цензурирате Думата л.а.п.а!......Ааа, това не е цензура, това е демократичната ценност Свобода на словото.То , горкото слово, кой ли не го освобождава...., а като всъщност освободителите му го затварят във все по-мрачни затвори.

23

Да се видят сега

преди 8 години

Колкото повече останат във властта, толкова по-добре за ХОРАТА. Иначе пак в един момент ще се превърнат в предатели, каквито винаги са си били, всъщност.

22

Анонимен

преди 8 години

ПУСТАТА МУ ВЛАСТ ,КОЛКО Е СЛАДКА........А ВЪРВЕТЕ ДОКАЖЕТЕ ЗАЩО Е ТОЗИ СТРЕМЕЖ И ТОВА БЛЪСКАНЕ С ЛАКТИ ЗА ВЛАСТ ,ЗАЩОТО ТАМ СИ ГЛАСУВАТ САМИ ЗАПЛАТИТЕ ,ЗАЩОТО ТАМ СЕ ЖИВЕЕ КАТО ЕВРОПЕЕЦ ,ЗАЩОТО НА НАРОДНАТА ТРАПЕЗА ДЕТО НАРОДА ПЛАЩА И ЗА ДА ПЛАТИ ГЛАДУВА Е НАЙ-ЛЕСНО !

21

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ се тресе....оставката на правителството е вече без съмнение. Тиквата затъна до уши в ла.й.ната!.

20

Анонимен

преди 8 години

Тъкмо пристигна лимозината за 300 000лв и да си подаде оставката. Кой изпуска кокала толкова лесно ?

19

Членска карта №7

преди 8 години

до 27Ееее..., че не се ли оказаха предатели, още когото направиха правителство за Тиквата! Със същества като Ручащия филии мас, Архара, Каракачанската овчарка, Говорещите глави от СКАТ(рупорът срещу ДСБ)!??? Чак сега ли станаха предатели! И с какво ще се промени ситуацията, ако беше минала тяхната поправка!??? Щяха да си кротуват в правителството и нямаше да са предатели!!!???

18

Анонимен

преди 8 години

Лозан Панов се оказа много достоен човек, вече не вярвах, че по върховете са останали такива. Ако и на него му се наложи да си подаде оставката, ще бъде много обезкуражително за всички нас.

17

Анонимен

преди 8 години

Ако олигархията има държава, всеки опит властта да бъде върната на гражданите може да се нарече преврат"Нека кажем "Не" на страха и не допуснем мълчанието да ни превърне в страхливци"г-н Лозан Панов