74

Родолюбец

преди 8 години

Случаят с подводницата в Курск, събарянето на търговските центрове в Ню Йорк, възходът на радикалния ислямизъм и пр. събития са били запланувани години по-рано от богоборческата юдео-масонска върхушка - наследниците на книжниците и фарисеите от времето на Христа, които управляват света.Ето защо врачки и гадателки, като вещицата Вангелия Гущерова, предузнават някои световни събития. Всичко е по внушение на дявола, чийто служители са те.Само истинската православна вяра ще спаси България!

73

Анонимен

преди 8 години

При последното ми посещение в църквата попа ми каза, че съм обсебен от бесовете. Теглих му една и си заминах. Големи разбирачи се извъдиха поповете - пият, пушат, крадат, лъжат.

72

фифи

преди 8 години

А за Боко и кражбите, съсипването на държавата защо нищо не е казала?

71

Анонимен

преди 8 години

Безумци, молете се на Пресветата Божия майка - ДЕВАТА и на нашия Господ Христос, само те помагат и те са единствените. Не се заблуждавайте с тези пророци, магесници и какви ли не служители на сатана. Христос го е казал - Аз съм пътят, истината и живота!

70

Анонимен

преди 8 години

Пак руски брътвежи. Чел съм няколко книги за Ванга, няма такива неща. Кашпировски къде е? Чашата вода пред телевизора дето лекува всичко!

69

Родолюбец

преди 8 години

Всички войни и бедствия, които ще сполетят човечеството в последните времена, са описани в Откровението на св. Иоан Богослов. Единствено Бог знае бъдещето, както и Неговите светии, по Негово внушение, но Вангелия Гущерова не е сред тях. Всички гадатели, екстрасенси, врачки и пр. служители на дявола са заклеймени от Библията и светата Православна Църква. По внушение на дявола, гадателките като Ванга могат да налучкват някои събития, които са запланувани години по-рано от слугите на бесовете!

68

Анонимен

преди 8 години

Тя Ванга само дето следващото ми разстройство не е предрекла! Гледам една камара малоу'мници се е събрала тук! :))

67

----------

преди 8 години

Хората са търтеи. Аз за мързелива пчела не съм чувала. Измрат ли пчелите ....***?ата си е?ало. В Китай вече залипсваха.

66

за севрюкова

преди 8 години

До Слава Севрюкова Така е, това е вярно, но далече е още времето. Но за Русия се казва, че никога няма да изчезне и винаги ще е велика

65

------------

преди 8 години

Въобще не ми дреме за хората! Пчелите измират, копел+та!!!

64

Анонимен

преди 8 години

Толкова измислена статия. Това е преразказан календар на Ванга, появил се преди години по руските жълти издания. Роботите ще умрат от запек през 2089, ядрените *** ще преборят мързела и СПИН-а през 2034г. Russia Today в пълната и прелест.

63

AZ

преди 8 години

Това за двете Б го каза оная *** гледачката на Берлускони. Ванга никога не е предсказвала, каквото и да е. Казваше, какво е в момента, как да се оправи болен и какво е било. Всички и приписваха думи, че казала, какво ще бъде... никога не го е правела, споделяла е какво тя смята, че е правилно

62

Анонимен

преди 8 години

Три "Б"та - по логиката на един от писалите, това е Бразилия, единия Баджо и другия Баджо :)

61

lol

преди 8 години

за мене тази статия е чиста пропаганда на ISIS

60

Пешко

преди 8 години

Съветофило-кутевизмът преекспонира явлението Ванга по такъв начин, че се стигна до откровени подигравки. По същия начин се получи с измислените цитати от Паолу Коельовци и Карлос Кастанедонвци

59

Анонимен

преди 8 години

Относно Световното по футбол 94г.Ванга тогава каза /защото и аз бях там/ - КЕ ИМА ТРИ "Б" !!! Будали, Божееее, Будали !!!Чух го с ушите си !!!

58

Бай Иван

преди 8 години

Последните години масово се спекулира с думи на Ванга.Ванга помагаше на обикновенните хора които наистина имаха нужда от помощ. Не съм много запознат с нейните изказвания, но подобни апокалиптични думи не са в нейн стил.

57

Анонимен

преди 8 години

В Италия тогава играха двама Баджо - Роберто Баджо и Дино Баджо. Та кой Баджо е имала предвид Ванга? :DDD

56

eh

преди 8 години

тая колко са въртели у дупарата... нереално...

55

Анонимен

преди 8 години

Ето това е!Две статии една до друга - едната величае дяволската слугиня Ванга, а другата оплюва Православната църква, все едно върши нещо незаконно като продава свещи!Кой беше казал: Има Православие - има български народ, няма Православие - няма български народ!!!Още ли се чудите защо българите са на изчезване???Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2015/12/08/manastirite-s-milioni-pechalba-ot-bileti-vino-i-sirene.285810