89

Анонимен

преди 8 години

***! Дали пък да спрем и да внасяме осигуровки, като си ни отписал, а КРАТУНО?

88

тц

преди 8 години

Ей, превърнахме се в клон на ИД и Турция, както останалите ислямски държави! А бе, Тиквун, кой каквото си иска ще яде и ще употребява, не мислете за данъци, а мислете да съживите производството и сектора на услугите! Не може една кифла (сервитьорка) да дойде до мен и да е намусена! Не съм виновен аз, че се е скарала с приятеля (мъжа) си! Но как ще се насочите към производството, тъй като ВИЕ сте разрушителите на една силна икономическа държава, която вече е пред фалит! СМЪРТ за продажниците!

87

Анонимен

преди 8 години

В такъв случай, защо се плаща здравна вноска всеки месец, в продължение на години? Акциза на цигарите и алкохола, какво се явява? Не е ли данък здраве? За какво се ползват парите от него не е ясно. Здравната вноска да стане по желание в такъв случай. Плащаш задължителен данък здраве, но ходиш при лекър - пак плащаш, влизаш в болница - пак плащаш. За един подпис при личния и си взима таксата.

86

ха ха ха

преди 8 години

ако хората имат работа, доходи и живеят като бели хора ,едва ли ще наблягат на сланината.А като гледам всички депутати и министри ,как са се угоили, не ще да е от ядене на ябълки....

85

Анонимен

преди 8 години

е как при соца повечето пушеха и пиеха, а лечение имаше за всички? А ся кажете кое е по-лошото?

84

Анонимен

преди 8 години

"Който пие, пуши и яде сланина без лечение"!Правилно!Който яде-трябва да мре!Така е и записано в плана "Ран-Ът"- българския народ трябва непрекъснато да се "преполовява" до пълното му изчезване!Планът е разработен в АОНСУ под ръководството на Стратега на БСП Ал.Лилов, одобрен от членовете на Политбюрото на ЦК и Т.Живков, утвърден от папата,Кобурготски и с-ие международни икономически и финансови престъпници и се изпълнява от синовете,дъщерите, шофьорите и пазвантите им!

83

лекар-психолог

преди 8 години

Докато не мине едно поколение и се смени с друго няма да има оправия. Гледайте какво мислят червените *** . Това са хора много зле с образованието си и интелекта си . За тях всичко е лошо щом не го казва партията майка БКП-БСП . Тогава си боледувайте и си кротувайте.

82

въпрос

преди 8 години

А който яде филия с мас?!

81

Анонимен

преди 8 години

Демек МС и депутатите нямат право на здравни услуги

80

Щастливеца

преди 8 години

Чудесна новина, значи ББ, и останалите министри, депутати и тем подобни няма да ползват здравни услуги!!!!!

79

Анонимен

преди 8 години

Н`ъл за туй дигнахте с Дянков акциза, ва? Да си плащат пушачите на всяка кутия по 2 лева отгоре...К`во съ измяташ сеги кат` букова дъска?А порязаниците с мас?

78

Анонимен

преди 8 години

Лут

77

Винету

преди 8 години

А който яде филии с МАС и си крие запалките в джоба - да му бъде отказано лечение на територията на Р България. Да се лекува в чужбина за собствена сметка.

76

антихрист

преди 8 години

думите отвяват но лицемерието ти

75

Анонимен

преди 8 години

Много ми е интересно с една минимална пенсия колко здравословна храна могат да купят и за колко време ще им стигне

74

odessa

преди 8 години

kakvo stava sys filiiete s mas be tikvo, zabraniavasch li gi?

73

Анонимен

преди 8 години

Абе като гледам коментарите, на последните избори КОЙ гласува за тоя, КОЙ, КОЙ, КОЙ?От къде дойдоха тези 80% одобрение за Тиквата, ОТ КЪДЕ?

72

@88

преди 8 години

Към почитателят на системата в САЩ - ти НИКОГА няма да имаш пари за лечение на сериозните неща, освен ако нямаш заделени едни 100-200к само за лечение. Това е смисълът на солидарната система, че всеки може да си позволи лечение на рак или трансплантация. Лечението на рак струва по около 100к в зелено на година, една трансплантация е пак толкова, една сърдечна операция 20-50к, една мозъчна операция около 30к.Кой може да си плати тези пари, и нали не мислиш, че инциденти се случват само с богатите

71

Анонимен

преди 8 години

Бе аз пуша и пия. Щом ми отказват безплатно лечение (не ми се налага слава богу), още от днес спирам да си внасям и шантавите здравни осигуровки.

70

nobi

преди 8 години

Видяхте ли колко сте прости, всички вие, които гласувахте за тая тиква