71

Смерть России

преди 8 години

До Анонимен 134Само така ти се струва.Имаш ли идея колко части за F22 се произвеждат в Турция?Нямаш!А имаш ли идея, че великия ПАК ФА Т-50 отиде в коша за *** понеже великите руски инженери не могат да направят авионика за 5-то поколение самолет и чакаха на Индия ама индийците им го осочиха в последния момент?

70

ьььььььь

преди 8 години

До Смерть России.......То затова Изрел веднага обявиха програма за милиони евро за реклама в Русия на туризма си--щото руснаците са с пари--а евреите едва ли са глупави--във всеки случай са по-умни от теб.....Чети новините бе--а не само да тролиш глупости....

69

Един Българин

преди 8 години

Ако руският цар не бе спрял Фердинанд на път за Босфора . . . сами са си виновни :)

68

Анонимен

преди 8 години

Да им затворят Босфора и Дарданелите и да тръгват с камилите.

67

Анонимен

преди 8 години

Единственото с което Русия плаши света е - СЪС САМОУБИИСТВОТО СИ ! и ТО СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ ЯДРЕН АРСЕНАЛ ! НИЩО ДРУГО !!!

66

РЕАЛНО

преди 8 години

АЛоооооооооооо разбирачите--ако НАТО беше толкова силно,отдавна да беше нападнало Русия--поводи щяха да намерят...Да ама Не --така че не се правете на експерти,а се молете за здравето на Путин--че при такъв инцидент със СУ то --спокойно можеше да изтрие Истанбул от картата....А и ние щяхме да "гризнем дървото"....така че си налягайте шалварите,и не се правете на по-турци от турците...........

65

Смерть России

преди 8 години

До Анонимен 129Е такава, руска мизерия.Радвам се, че Лилипутин няма да ги пуска вече да излизат навън.А аз до къде мога да стигна ти въобще нямаш представа.Има и хора, които живеят добре в тази държава и без даполучават рубли за водене на руска пропаганда.

64

Анонимен

преди 8 години

Когато се срещнаха Путин и Ердоган за откриването на най-голямата джамия в света, на сред центъра на Москва, Ердоган тогава му каза - И ОЩЕ 500 ДЖАМИИ ДА НАПРАВИШ ЗА ОЩЕ 5 МЛН. МЮСУЛМАНИ .... МИНЕ ЛИ РУСКИ САМОЛЕТ НАД СТРАНАТА МИ - ЩЕ ГО СВАЛЯ !!! И го направи !

63

Анонимен

преди 8 години

много турци в този сайт. Един коко ме убеждава колко самолета са пройзвели турци ф 16 а не казва в тях колко процента са части с от америка нещо като л.а. рено меган

62

Анонимен

преди 8 години

"В Русия притеснени за корабоплаването през Босфора"Мита за величието на Русия, който така истерично разпространяват русофилите изтече в канализацията.

61

Смерть России

преди 8 години

До кокоКоко, и аз това обяснявам на ***, но те не вярват!Мислят, че Турция получава самолети от САЩ!Представяш ли си колко са заблудени горките?

60

Анонимен

преди 8 години

Русия - само за Руснаците!!!Всички други вън, марш от Светата Обител!!!

59

Анонимен

преди 8 години

До Смерть России.......каква мизерия бе охл..юв само в Египет бяха 100 000 почиващи руснаци--ти до равда не можеш да стигнеш...

58

Чолаков

преди 8 години

Поради глобалното затопляне вече Русия губи преимущество и зимата няма да им помогне както при Хитлер и Наполеон.Ще има обилен руски самолетопад. Възможни са локални наводнения в България от сълзите на путеноидите.

57

Анонимен

преди 8 години

Няма как шалварите да затворят босфора само за Русия , разберете това сороси ! Можеш да го затвориш ИЗЦЯЛО, но тогава затваряш и Грузия ,Армения, Румъния ,украйна , нали се сещате , че реципрочни мерки ще има за турските тирове и край, краставиците и пластмасовото думати даде фира ...аахахахаха

56

янев

преди 8 години

МНОГО СТАНАХА СПЕЦИАЛИСТИТЕ КОЙ И КАК КОГО ЩЕ ПОБЕДИ А ИСТИНАТА Е ЧЕ ПРИ ЯДРЕНА ВОЙНА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА ИЗЧЕЗВА

55

коко

преди 8 години

Само за сведение:от 1990 до 2013 един турски завод ТУСАС произведе 280! изстрбителя Ф-16 Блок 50! За съшия период великата руска промишленост е произвела 234!? бойни самолета от всички видове.Факти другари!

54

Българин

преди 8 години

Руските управляващи се поставят в услуга на Сирия и Асад за сметка на благополучието на руския народ. Явно няма кой да им свие сърмите.

53

Смерть России

преди 8 години

Диктаторът Путин забрани на крепостниците да напускат Русия!Мандалото лопна, желязната завеса отново е спусната.КЕФ, КЕФ, КЕФ, *** ще изпукат в собствената си мизерия!Ахахахаха

52

108

преди 8 години

Това са пълни глупости и ти трябва да го знаеш, ако си военен (в което се съмнявам). Ако пък си вярваш, още по-зле за НАТО и ... нас.