42

Ястреб Османлията

преди 8 години

До ДжокоНе се напъвай, да не опърдиш кочана османлийски!

41

Ястреб Османлията

преди 8 години

Не вярвам рашките да имат потенциал да я завземат Турция, но виж, българите са друго нещо. Ако искат за половин час могат да окупират цяла Турция, и то само с половината си армия! ;-)И една бележка за тревопасните дзурлатани, специалисти по международната политика - Путин защищава Асад със зъби и нокти, защото иска да запази монопола си върху европейския пазар за природен газ!! В момента благодарение на този си монопол може да диктува цените и рекетира европейските държави!

40

Джоко

преди 8 години

Д'Оглу,.... сега ще видиш как пърди свинкя в джамия.....

39

фер

преди 8 години

Не сме 19 век,но не виждам с нещо да са превъзмогнали в Афганистан

38

до 52

преди 8 години

А защо трябва да се првезама турция? Просто са им нужни 2-3 крилати ракети с ядрен заряд и *** да се оправят както могат..За всеки е ясно, че Русия може да приключи с турция само с дсва-три клика на копчето.

37

Чак Норис

преди 8 години

Най-хубавото е че тази така наречена "дружба" между Ру и Тр свърши. С цената на два човешки живота всичко се върна там където трябва. Бой по сурата и това е.

36

бе кви

преди 8 години

До Анонимен6 часа те гонят до истанбул!!! за колко време стигнаха ракетите от каспийско море до сирия-толкова ще им трябват и до истанбул...само заряда ще е по-различен-за какво са им пленници на руснаците

35

Анонимен

преди 8 години

"несправедливо е само те да носят отговорност"...НЯКОЙ МАЙ НЕ Е СХВАНАЛ КАКВО ТОЧНО Е ИСКАЛ ДА КАЖЕ Д.ОГЛУ - ЧЕ ЗА ТОЗИ ИНЦИДЕНТ ИМА И ДРУГИ ВИНОВНИ ОСВЕН ТУРЦИЯ А НАКАЗАНА Е САМО ТУРЦИЯ...НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ОГЛУ -РАША ЗНАЯТ ВСИЧКО ОТДАВНА. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗАЩО ИСКАТЕ ДА СЕ МАХНЕ АСАД.ЕДИНА СИРИЯ ЩЕ ПРЕЧИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА СВЕТОВНИЯ ХАЛИФАТ...ЦЯЛАТА ЕВРОПА ВЕЧЕ Е ЗАЛЯТА С ДЖИХАДИСТИТЕ...ТАКА ЧЕ ПУТИН И РУСИЯ ВИ БЪРКАТ В ЧЕРВАТА

34

Анонимен

преди 8 години

Промите с руска вода мозъци искат за два три часа да превземат Турция, едно време политофицерите ни убеждава как ако искали за шест часа стигали в Истанбул.

33

47

преди 8 години

Ти пък ми кажи кога Турция не е яла здрав пердах от Русия. А и сега не сме 19 век и колко див аскер извадиш не е важно, важно е какво има в главите на аскера, а в турските няма много. При евентуална война, Турция ще е в руски ръце след не повече от 48 часа, а армията и ще е в Вечните ловни полета.

32

фер

преди 8 години

Незнам Турция колко е напълнила гащите но самото сваляне на самолета на руснаците говори много.Кажете друга страна която се осмелила да свали руски самолет.Турция не за първи път ще воюва с Русия.Накрая пак ще се сдобрят и пак такива държави като нашата ще страдат.

31

Западноевропеец

преди 8 години

До 36Сега ще получа стотици минуси! Значи стотици *** са се активирали! :-D

30

каквото повикало...

преди 8 години

Жужето от доста време си го търси-е намери си го..ха.ха

29

WTF?????????????????

преди 8 години

Те турците и за Батак не са виновни, нали? И за милионите избите българи, сърби, гърци и арменци? Нали туркофили?????

28

а бе фес

преди 8 години

До ХА-ХА-ХАнищо не ти се разбира!!! турция била нато...имало други....явно се затрудняваш с българският що не пробваш с майчиният си език? а това колко е мощна турция спрямо русия е смешно да ги сравняваш-кога турция е печелила срещу русия и то когато е била османска империя т.е много по-голяма ?

27

Шарли Ебльо

преди 8 години

До тролгеносенАристократче си ,а ? Бегай у Монако...

26

До 30

преди 8 години

Прогноза за времето - в България ще продължи движението на вятъра в празните глави на българите,не се забелязват промени в настроенията на *** любители на компютърни игри, за които вече такива думи като чест, достойнство,любов към отечеството и добропорядъчност,хуманизъм и човеколюбие са само празни думи! Ще се наблюдава напълно откъсване от реалността,финансите ще се характеризират с обилни спадове,гръмотевичните цени на тока и бензина няма да пробият чугунените глави до второ пришеств

25

:)

преди 8 години

Турците показаха на света, че не са европейци, а престъпници и подлеци. Обама пък показа на света, че дори не може да защити пудела си, който насъска срещу Русия. Сега пудела е уплашен, сам, скимти като настъпен и се крие в ъгъла. А Ердоган и шайката му престъпници... те са с единия крак в гроба и само от Путин зависи кога ще направят крачка напред.

24

Памперси за всички

преди 8 години

Ердоган разбра с кой си мери.. силата и напълни гащите. Според запознати, всички от турското правителство ходят със задължителен памперс, за да не стават занапред подобни излагации. Между другото, колко според вас ще остане на власт селския тарикат Ердоган, аз залагам на 10 дни... макс.Туркия ке падне !

23

тролгеносен

преди 8 години

До Шарли ЕбльоНямам но имам апартамент там. Нагледал съм се на селения и простащина от руснаците.