160

Анонимен

преди 8 години

Опитайте овнешките ни специалитети и тогава говорете за Турция.

159

Анонимен

преди 8 години

Великата Турция беше смачкана за 1 ден.. от руската дипломация..

158

П.Петров

преди 8 години

Мисля, че Ердоган и съветниците му са ***. Попаднаха с двата крака в кремълския капан и е на път да съюзи кюрдите с Асад. За кюрдите Турция е враг не по-малък от ДАЕШ.Офанзивата ще е да се съединят двата кюрдски анклава на северната граница на Сирия с Турция, за да откъснат Туция от доставките на петрол от ДАЕШ, а САЩ и Франция ще помагат. Кюрдската автономия в Сирия вече е гарантирана, точно заради малоумието на Ердоган и съветниците му!

157

Анонимен

преди 8 години

Русия,като приемник на византийската империя и православието има законното право да предяви претенции турските земи и Константинопол(Истанбул).Така,че е време да се изгонят мюсюлманите от Европейската част в Азия,където им е мястото и да се върнат земите христови на православието.Двуглавият орел и кръста ще се развяват някога пак на стените на Константинопол,въпрос на време да се случи отново.

156

Анонимен

преди 8 години

След кратък въоръжен конфликт, Турция ще капитулира и БОСФОРА ще бъде Български.

155

до 202

преди 8 години

Аз току що открих във вас една много "приятна" черта. Тя разделя задникът ви на две нежни, бели, финни полукълба.........

154

FES

преди 8 години

Позициите на ИД са били на 150км от точката на сваления бомбардировач. Русия се опитала да атакува турските наемници, които се сражават срещу Асад и кюрдите, но ударила на камък. Турция е под протекцията на НАТО и много добре знае как да си защитава интересите. Путин нещо се е объркал май

153

Анонимен

преди 8 години

Турчин,не искай автономия,че ако всички народности и племена в Турция поискат автономия,то тогава *** ви ще стане колкото един град.Да не говорим,че може и да ви върнат от където сте дошли,някъде по степите и тундрите.

152

Анонимен

преди 8 години

ZNACI KOGATO V TURSKA TERITORIA NAVLEZE SAMOLET MOGE DA BADE SVALEN.,A KOGATO TURSKI SAMOLET NAVLEZE V SIRIA NE TREBVA DA BADE SVALEN. BILO AGRESIA KAM TURCUA. LUDI TURCI. NEKA NE ZABRAVEME ZA KAKVO SA SE BORILI BOTEV I LEVSKI. NIE SME BILI 5 VEKA POD TEHNO ROBSTVO/ NE PRISASTVIE,A ROBSTVO/. TAKA CE VSEKI SAMOLET OT TURSKA STRANA CHTOM NAVLEZE NA GIJGDA TERITORIA DA BADE UNICHTOGEN ,AKO TREBVA I NEKOLKO PATI.

151

тъжно

преди 8 години

При поредната война за пореден път ще влезем на грешната страна.Коя ли част ще ни одрежът този път победителите .И кой ще е виновен за поредната грешна политическа стъпка на България.Казват че човек се учи от грешките си,но явно нас не ни управляват човеци а гледащи в парите катили,които им е все едно какво ще се случи с родината ни.важното е да забогатеят.Децата им учат в чужбина,накупиха си имоти по чужбина,та те се приготвят да живеят даже в чужбина.Как да милеят за България.Тъжно.....

150

Анонимен

преди 8 години

време е за свободен Кюрдистан!

149

Нинджа

преди 8 години

Леле, Ердган с всеки изминал ден все повече се самозабравя ......

148

Анонимен

преди 8 години

Турция може да има войска и техника и самочувствие,но Русия има сърце.А за оръжията и армията и няма да говоря.

147

Анонимен

преди 8 години

Аха, това ще е агресия, така ли? А вие като го направихте бе, читак смотан, тогава не беше ли агресия?Обзалагам се, че руснаците ще изпепелят първото читашко хвърчило, провлачило се в сирийско небе. Съвсем по правилата ;)

146

абсурд

преди 8 години

Даже и всички политици да грабнат пушки и да застанат на страната на Турция,то българският народ няма да се бие срещу Русия и ще е на нейна страна.Така че,нека политиците ни видят на къде гледа народа и да застанат зад него а не против него.Как ще накарате българина да се бие рамо до рамо с турския войник,който е колил пет века дедите ни и се е разхождал не спокойно по земите ни.Аз не искам да ме съюзяват с Турция военно.

145

Анонимен

преди 8 години

Приятели руснаци, не искам да ви се меся, но вашият предводител ви скара и изолира от целия свят. Единствените ви приятели са Северна Корея, Асад и Венецуела и още няколко подобни примитивни държави. Това ли заслужава най-голямата страна в света?

144

МАЛЕЕЕЙ

преди 8 години

Като гледам, Кирияк Стефчов оставил поколение след себе си. /за който е чел "Под игото" /

143

до 190 василев

преди 8 години

Другарю Василев. Нима Руснаците са виновни за 25 годишната ***....ско- демократичната ликвидация на България?. Руснаците ли разрушиха икономиката на България или едни "извънземни ***....сти" нарекли себе си демократи?. Доста от коментарите ти са нормални но този не е . Може би сега си злоупотребил с опиати или алкохол или са ти дали кеш пари за да го пуснеш това.

142

CC

преди 8 години

До Стефан. Ти не си в ред. Първо руснаците бяха извикани официално от Асад - законния президент на Сирия, и второ бяха извикани да оправят ***, които САЩ изсраха с ИД.

141

до 203

преди 8 години

Руснаците имат база в Сирия от 1978 г. Американците какво имаха в Ирак,Либия,Афганистан та даже и Югославия та даже и у нас.