47

Анонимен

преди 8 години

Това са едни истински руски националисти! Дори турската, етническа партия ДПС не си е позволявала да развява турски знамена на нейни протести! Това е най-гнусната възможна ***!

46

Анонимен

преди 8 години

Ние сме база на нато ,я познайте понеже сте големи приятели с Путин утре като тръгнат бомбите от базите в БГ на чий глави ще падат руските такива ??? Волене масата няма да те спаси ,виж Бойко е оправен ще се скрие някъде из необятният Китай,той вероятно няма и да се прибере вече де.Кораба потъва и мишките се изпокриха.Ненчев каза няма опасност за България ама Бойко стои скрит в Китай

45

65

преди 8 години

Браво на Волен Сидеров и АТАКА ! РЕСПЕКТ !

44

Анонимен

преди 8 години

Снимка номер 9 - освен руски знамена, на протеста има и сирийски. Български почти не се виждат. Това български протест ли е или руско-сирийски?

43

Анонимен

преди 8 години

Волен е активирал контингента от сектор "Юруш" за преброяване на руските байраци !

42

Osman

преди 8 години

Sidere,Sidere ti znaesh che,golemite kato se karat malkite trjabva da milchat,samo pravish vjatir nishto drugo

41

AZ

преди 8 години

ВОЛЕН ПРЕЗДЕНТ!!!!

40

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Лебедовата песен на една Бела Златка ;)))

39

Анонимен

преди 8 години

Помпаха ,помпаха на Путин рейтинга и сега той за благодарност ще вкара русия във ужасяваща война,без високият рейтинг на Путин война нямаше да има,аз мисля ,че турският народ е по буден и осъзнат в момента от руския.Във Турция вече има протести срещу Ердоган ,западняците милите те пък не знаят на кой свят са,те са най лесни за въвличане във война

38

Син Хуа

преди 8 години

Току що самолетът с който лети правителствената делегация на България е бил прибран от пистата ,а генерала се залепил до радиото и слухти какво ще прави Русия. Обмисля се Бойко Борисов да е премиер в изгнание .Вече му се търси къща и булка .

37

Анонимен

преди 8 години

Хаха, каква символика в снимката на Путин и Златния пръст...

36

Пут Ин

преди 8 години

Болене, руското знаме винаги трябва да е поне 4 пъти по-голямо от всички други знамена. Ще ти резна от заплатата, да знайш.

35

...

преди 8 години

Волен се подиграва с късата памет на народа. Изключително нагъл е. Когато има факти много трудно обаче може да се говори срещу тях. Питам аз: Последния парламент ,който беше съставен от БСП и ДПС , можеше ли без подкрепата на още една партия - отговор: НЕ. Коя партия им даде рамо и ги подкрепи - отговор:АТАКА. Какво има да се говори повече? Без Атака ДПС нямаше как да са във властта. Всичко е един грозен и нагъл цирк,който се базира основно на това ,че народа има изключително къса памет!

34

Анонимен

преди 8 години

Волен каза ,да свалимАльоша от наряд и Ердоган го прие буквално,е видяхме как се сваля Альоша от наряд.Волене внимавай какво си пожелаваш

33

МАШАЛА

преди 8 години

ВЕЛИК Е ПУТИН И ПЕРХИДРОЛЕНИЯТ ПУДЕЛ Е НЕГОВ ПРОРОК!

32

Анонимен

преди 8 години

Болене нали щеше да сваляш Альоша от наряд, кво стана?

31

да бе

преди 8 години

Е сега кво ,ние българите трябва да искаме ТСВ ,за да може ББ да ни остави на мира ли?Дорде я докарахме ,братя и сестри.

30

Анонимен

преди 8 години

Бойко ела си ,няма страшно,премиерат мутра леко е уплашен а народа изоставен ,президента вързан за леглото

29

Мечтател

преди 8 години

Как искам Китай да си задържи Бойко завинаги ,а ако вземат и всички жени ГЕРБ,младите им мутрички с голите тиквички ,ех ,България може и да дръпне нагоре.Мечти .

28

Анонимен

преди 8 години

Пак са раздавали яко пици, чак тука смърди!