159

Анонимен

преди 8 години

До майорскинезнам от незнание или си чугунена глава,Турция е индустриална страна,произвежда от игла до самолет?

158

майорски

преди 8 години

еми като си я дал ти заповедта ....на дръжника ....Твойта глава пада ....

157

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 107И експертите доказаха, че това е било засада.Мненията им не важат за нашего брата Българина.

156

Стар набор

преди 8 години

Путин е много спокоен, хладнокръвен и разсъдлив, като всеки истински чекист. Ако беше Жириновски президент, отдавна Турция да е отнесла ответния удар, една ракета Искандер може да разруши цялата им ВВС-база откъдето е излетял турският самолет. И тогава ТСВ е налице, добре че Русия има такъв умен президент.

155

make

преди 8 години

До хехехеretardiran turchin

154

до 202

преди 8 години

Борисов и Плевнелиев са най-големите страхливци и двулични *** в историята на България, те са срам за страната ни ! Ако всички наши царе и владетели станат и ги видят ще ги заплюят и заклеймят!

153

ддд

преди 8 години

Няма смисъл да говорим. То се видя Турция е най-великата страна

152

Анонимен

преди 8 години

турция е една варварска *** и трябва да бъде унищожена с ядрени бомби

151

Анонимен

преди 8 години

Командирът на отряда е Альпаслан Челик (Alpaslan Celik). Той не е туркмен, а турчин. Роден е в гр.Кебан в турсксата провинция Елязиг. Баща му е бил кмет на града. Член на Бозкурт турската младежка организация Сивите вълци.Изповядва пантюркизма и неофашизма. Организира атентата срещу папата Йоан Павел II. От началото на 1990-те години се бори срещу кюрдската съпротива.

150

Анонимен

преди 8 години

Български политици, страхливци. Привикайте руския посланик за да даде обяснение за водената хибридна война срещу България. Само в този сайт има поне 100 руски трoла, дано им изсъхнат кайсииките на тия платени капyти.

149

asd

преди 8 години

Чудя се като казват, че Русия на практика затваря въздушното пространство над Сирия, как ще си летят там САЩ и Франция от тук нататък? Или ще питат Путин кога и как може?

148

ТУРЧИН

преди 8 години

Давутоглу ходи си или ще те бием с камъни . Не ни въвличай във война всички в Турция знаем че сина ти купува петрол от ИД. и в замяна им дава пари и оръжие. Не искаме да сме пионки и маши в ръцете на американците. Не на радикалния ислям свобода за Турция!

147

Исти

преди 8 години

Какво значи турски пердах видяхме- свалят самолетче и се свиват като охлюви в миша дупка. А какво значи руски пердах- това са го видели и турци,и германци,и японци,и китайци,и французи пък и другите "велики". Днешните наголемели в населението турци стават все по-нагли и мислят,че щом станат 200 милиона,ще завладеят отново всички земи,които дедите им някога открадоха от другите народи. Те обаче не могат да проумеят,че ново варварско нашествие срещу Европа светът НИКОГА ВЕЧЕ няма да го допусне!

146

198

преди 8 години

Така ли ви казаха на сбирката на ДПС в твоето село? Русия ще ви смаже когато си поиска, но няма интерес от това. Путин предпочита телето Ердоган да му се моли на колене за милост и да прави отстъпки за Турски поток и другите руски проекти в Турция.

145

555

преди 8 години

българските русофили само говорят по форумите русия това русия онова ама оръжия ама най-силната и др. глупости. Ердоган каза не ми пука от русия и го показа и им каза ако искате пак пробвайте и ония почнаха да се вайкат. нали са велико ко стана

144

Анонимен

преди 8 години

Заповедта я е дал Барак Обама, не тази пионка.

143

хехехе

преди 8 години

До АнонименСибирската мечка като се ядоса може да плаши само украйна не и турция, защото Ердоган като започне да я налага сибирската мечка играе казачок.

142

до ОМВ Пловдив

преди 8 години

Ти знаеш ли, че при един пердах от една ИСКАНДЕР или ТОПОЛА М, паднали над Европейскатачаст на Турция, чак и ти в Пловдив ще се разклатиш.

141

stan

преди 8 години

И днес.бг обективно отрази протеста на Атака пред турското посолство.

140

Mustafa

преди 8 години

Та Турция и Русия разбрахме, вече три дена се изписаха много неща, въпроса България къде се намира в геополитически и кой ги цепи за нещо ? Като българи ми отговорете моля :))