40

Анонимен

преди 8 години

Ей, много смешни червените балъци. Днес запяха друга песен - Русия нямало да воюва, кюрдите ще го правят от нейно име. Ами те кюрдите от как се помнят воюват с турците бе ***, кво си вдигате акциите с тях след като е очеизвадно че братушките никой не ги брои за живи. Едни ядрени глави, един диктатор и 120 млн. загубеняци, за които робството е нормален начин на живот.

39

Анонимен

преди 8 години

Другарката Путина бе прелъстена и изоставена

38

хм

преди 8 години

За тия, дето се вълнуват много.Това, че това е планирано, е най лошият възможен вариант. Значи някой иска умишлено и планирано да запали 3 СВ. При това положение ще има нови провокации, с нарастваща сила - докато не постигне целта си.Нашата е лесна - поради местоположението на страната и това, че сме на фронт. линия, я изкараме ден два, я не.Все някоя от страните ще ни опече понеже сме слаби. Повод все ще се намери - или сме нелоялни, или сме заплаха, или просто ей така, без повод.

37

Анонимен

преди 8 години

жалко за загиналите пилоти. останалото са празни приказки. ясно е че Турция гони своите си интереси в сирия, в това число подкрепяйки негласно ислямска държава, като не разрешава на никакви самолети от коалицията, в това число и на страни от НАТО да ползват нейното въздушно простарнство за операциите. Ясно е и че Русия няма да остави нещата така, ще има някаква военна реакция, най-вероятно срещу тези които разстреляха пилотите във въздуха. Тъй или иначе е очевадно че мястото на Турция не е в ЕС

36

Анонимен

преди 8 години

РУСИЯ не възнамерява да воюва с турция,но КЮРДИСТАН ще воюва с турция.

35

Анонимен

преди 8 години

Оооо... разбира се че няма да воюват! Те тихичко ще изчакат. Само ще гледат как кюрдите методчно разкъсват Турция докато изпада в изолация в Европа.С геноцида върху кюрдите е свършено - Турция вече неможе да ги избива в Сирия. С евтиния петрол от ИДИЛ също. С влизането на Турция в Европа също. Полека ще секне и подкрепата в НАТО - на всички там им е ясно че борбата с тероризма изключва Турция, най-големия спонсор на главорезите. С самия Ердоган е свършено и той го знае.

34

Анонимен

преди 8 години

С какво да воюва?В ерата на космическитеоръжия сме.Не на изстребителите.

33

Анонимен

преди 8 години

Вчера имаше гръмки коментари на червените платени кхмери какво щяло да стане, къакъв удар щял да последва, закрити небеса и ред още глупости. И кво стана в крайна сметка, тишина!!! И дипломация, разбира се......щото не могат да шавнат рашките. Само с показуха не стават нещата. Хубавото е, че на държавно ниво все пак осъзнават колко са зле....

32

анонимен

преди 8 години

планирана провокация след атентата турция отиде в брюксел да полеят победатас шампанско

31

Анонимен

преди 8 години

Турския аскер ги изненада изотзад

30

Анонимен

преди 8 години

ПРЕД ПОСОЛСТВОТО НА ТУРЦИЯ В МОСКВА СТАВА СТРАШНО ,РАЗГНЕВЕНА ОГРОМНА ТЪЛПА В МОМЕНТА АТАКУВА С КАМЪНИ,ЯЙЦА И КОКТЕЙЛИ И *** ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО ,ВСИЧКИ ПРОЗОРЦИ СА ИЗПОЧУПЕНИ,ИМА ДОСТА ТЕЖКО РАНЕНИ ХОРА ВЪТРЕ В ПОСОЛСТВОТО.В СЪЩОТО ВРЕМЕ В РУСКИЯ ГРАД УЛЯНОВСК Е АТАКУВАНО ТУРСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО СГРАДАТА Е ПОДПАЛЕНА ,А ТУРСКОТО ЗНАМЕ Е СТЪПКАНО И РАЗКЪСАНО ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.

29

Анонимен

преди 8 години

Лесно е да се правиш на велик пред Украйна и Грузия. Сега Путин е унизен и не може да реагира подобаващо. Време беше да получи звучен шамар.

28

Анонимен

преди 8 години

Топ дипломата Лавров подкрепя гениалното предложение в борбата против тероризма подкрепян от турския режим,да се затвори турско-сирийската граница. Асад има голям грях за подкрепата за кюрдските терористи,но днес вероятно е преосмислил делата си,защото е заобиколен от хиени и терористични режими-ционисткия който лекува терористите в полеви болници и неколкократно бомбардира Сирийски позиции,Саудисткия уахабистки-друго гнездо на тероризъм и продалите душите си,които искат да унищожат Сирия за каузата на антихриста.

27

Анонимен

преди 8 години

Ердоган вече усеща учестения топъл дъх във врата си.

26

Водородник

преди 8 години

Ха да почакаме до следващия инцидент. А такъв рано или късно пак ще има.

25

Нарин

преди 8 години

Много ясно че москва има атомнони бомби то и кндр има анкара няма или. ..А това беше потупеанеще има турски поток ще има и милярдни договори а ние къде ще сме

24

Забележете само

преди 8 години

"По последна информация в района, който турските ни колеги считат за населен с туркмени, има стотици, а може и над хиляда бойци, които представляват пряка опасност за нашата сигурност.- - - - ЗА НАШАТА СИГУРНОСТ ???? Като че ли Сирия е Русия ????????? Даже тях не ги интересува Сирия,и сирийските граждани, а техните бази там !!!? Хайде сега говорете и пишете за това как Русия била освободила България, и защо е воювала русия с Турция тогава !!!! САМО РУСКИ ИНТЕРЕСИ - НИКАКВА БЪЛГАРИЯ !?????????

23

Анонимен

преди 8 години

Путин е бил много страхлив.Украйна сега по няма дай пука.

22

Берлин

преди 8 години

"Не смеем да воюваме с Турция" - заяви Лавров

21

Анонимен

преди 8 години

Турция може и да пострада.Но Русия би пострадала повече,ако спре съвместните си проекти с Турция.Турция е най-големия вносител на руски газ в света след Германия - 27.3 млрд. куб. метра за 2014г.Турция е основен снабдител на Русия с плодове и зеленчуци.Путин не може без Турски поток.Или трябва да рестартира Южен поток.За евтините турски курорти всеки знае.Русия все повече става изолирана и затворена страна.Това и обяснява известното укрепване на руската рубла. Тя просто не е вече валута.