43

xqw

преди 8 години

Едното нарушение на въздушното пространство е било цели 17 секунди!!! Какво стана с петте мнути предупреждения?

42

ббб

преди 8 години

НАТО ПОДКРЕПЯ ИДИЛ. МАСКИТЕ ПАДНАХА. ТУРЦИЯ ФИНАНСИРА ИДИЛ И КУПУВА ЕВТИВ ПЕТРОЛ. НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА ЛЪЖЕТЕ

41

прокто лог

преди 8 години

НАТО: Солидарни сме с Турция и с ИДИЛ след сваления Су-24

40

Haydut_Velko

преди 8 години

Много интересно, нещо математиката ми куца, защото не мога да пресметна, как за 17 секунди:1. Радарите засичат самолета2. Дава се команда да излетят изтребителите3. Те засичат руския самолет и изстрелват ракетите4. И същевременно извикват и екип който да заснеме всичко ставащо

39

Шоп

преди 8 години

Русия се ръководи от идьоти, убедихте ли се сега?Цял свят си бърше Г3 с тях.Това е, когато сложиш на върха на държавата ченге-***.

38

българин

преди 8 години

Аз НЕ СЪМ турчин и не искам да съм солидарен с Турция.

37

Васо

преди 8 години

Васил 40 е Вейсел.

36

до 54

преди 8 години

На мен ми се струва, че това ни най-малко не е било планирано. Просто турците веднага хукнаха към НАТО, което означава, че те самите са доста шашардисани от случилото се. Дали са го помислили за сирийски самолет или нещо друго, нямам представа. А и дори да има нарушение на въздушното им продтранство, говорим за някакви секунди и реакцията им беше прекалена.

35

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Кремълските наглеци най-после си го получиха. За Крим,за Украйна...Ама то сега започва...

34

Анонимен

преди 8 години

Всичко е игра на турците.Знаят че руснаците нищо няма да им направят защото се крият зад НАТО.Ето тва им е играта.Освен това Путин не е луд за да ги изпържи с атомни бомби не че не може.И това го знаят и затова са така.Ако вместо Путин беше оня севернокорееца големи части от Турция вече да ги няма а ние като верен натовски гъзолизач щяхме да сме добре препечени.Разбира се до известна степен съм щастлив,че не е така.Но пак мисля,че това което извърши Турция е подло и долно.Отделно страхливо.

33

Анонимен

преди 8 години

Тоя на снимката, дето му казват Генералният секретар на НАТО, ми прилича на един друг "главнокомандващ" (на "Дондуков" 2) и ги приказва същите неа де кватни.

32

Анонимен

преди 8 години

до смерть россииМоже и да му стиска...."Руските ракетни войски със стратегическо предназначение са получили заповед да насочат най-мощните ракети Топол-М с междуконтинентален обсег право към двата най-големи града на Турция, коментираха източници от руското военно министерство. Русия е твърдо решена да даде лютив отговор на Турция за сваленият руски самолет Су-24 и вероятността за военен отговор от руската страна никак не изключен."

31

ДА

преди 8 години

Видя се кой кой е и с кого е!Мюсюлманин мюсюлманина око не вади!А ние-православните сме разделени и се гледаме като врагове.Затова ще носим *** и шалвари в скоро време.

30

100

преди 8 години

Каква солидарност, какви 5 лева? Турците явно искат 3та световна.

29

българина

преди 8 години

на тоя ще му се лучи случка и ще го призовем да се успокои да не му се случи друга

28

Анонимен

преди 8 години

"Ей от запад се надига-черна вражеска вълна-граничари заминават,в бой за родната страна"!!!ХВАЛА НА РУСИЯ!!!ХВАЛА ХВАЛА!!!!

27

Анонимен

преди 8 години

Инцидентът на сирийско-турската граница не засяга силите на американската коалиция, това е "въпрос между Русия и Турция". Това заяви видеоконферентна връзка от Багдад полковник Стивън Уорън, представител на командването на операцията "Непоколебима решимост" в Ирак и Сирия.

26

uhaa

преди 8 години

русия и сащ нали се разбраха да избегнат инциденти какви са тия глупост обама каза няма нищо общо с инциденти тези маймуни са мошеници,

25

неверник

преди 8 години

Как така самолетът кото се връщал от Сирия уж навлязъл в Турция и след удара се върнал обратно в Сирия?Да е би пилотът да е включил на задна скорост за да избегне удара с ракетата?Що за вицове ни разказват турците?Явно самолетът е свален на сирийска територия.

24

Анонимен

преди 8 години

До левскитурция показа колко е зле, нищо друго