84

Край

преди 8 години

Навлизането за секунди във въздушното простронство от самолет на страна в която не си във война може да е само повод да бъде свален - не причина. Какво каза с това Ердоган. Турция неистово се бори да няма Кюрдистан. Показва решителност.

83

berk

преди 8 години

Kakva rabota ima Russia v tozi region? Sushtoto se otnasya i za Amerika? Blizkia iztok e tinya.Narodi mnogo.Voini mnogo.Pobediteli nyama

82

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Хайде да ни е честит - сомалийския поток...

81

Анонимен

преди 8 години

Поредният глупав ход на турците, като се мъчат по дипломатичен начин да намалят напрежението.. Ще ядят хурката по други параграфи, няма начин

80

Върл Левскар

преди 8 години

Преди да напиша предния пост , гледах снимки онлайн , къде е су-24 и f16 .Ми ефа е ниско долу , а СУто е малко вътре зад границата , ама 100-200 метра ли е границата във въздуха за УБИЙСТВО ?И километър да беше ? Руснаците застрашават националната сигурност на тамошните жители , които са против Турция !? Брей !Но пък , когато бях войник , турските пилоти се водеха , за най-добрите - и сега са !Това сега за тях е срам , но виновен е турския военен менистър и президент.Малки букви за тях !

79

Анонимен

преди 8 години

Защо *** са го предупреждавали руския самолет 10 пъти, след като не е бил на тяхна теритирия а на сирийска. Турците съвсем се оплетоха, майка им жална сега, дори НАТО където са членове заяви, че това си е проблем между Русия и Турция.

78

Аллах не е акбар

преди 8 години

Това е бомбардировач, а не изтребител за въздушен бой, връщал се е от мисия и на практика е бил абсолютно без шанс срещу Ф 16. Неговото предназначение е съвсем различно. Това за 139 дете *** глупости за ламаринени щайги. Аз питам, колко пъти Турция наруши въздушното пространство на Гърция и колко пъти нейните самолети бяха свалени за това!

77

Анонимен

преди 8 години

Така действат чакалите те винаги нападат в грьб Русия не е очаквала такова предателство но Русия ще обьрне сопата то е ясно историята го знае

76

Анонимен

преди 8 години

Познайте сега къде ще бъдат развърнати С 300.

75

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Ще им държи влага... - сега няма да посмеят, дори българското въздушно пространство да нарушат...

74

Анонимен

преди 8 години

Турция е държава със собствен военно-промишлен комплекс. 2-армия в НАТО. С по-мощна армия примерно от армията на Германия или Франция. Какво е Сирия, Гърция или България?Турция си защитава интересите. Турция е наследник на империя властвала над три континента в продължение на векове. Каква е Русия да си позволява да лети на 1 Километър от турската граница? Тук няма какво да се коментира. Напълно си е нормално самолета който не е пътнически а бомбардировач да бъде свален.

73

Анонимен

преди 8 години

Изключително глупава постъпка. И като свалиха самолета какво спечелиха? Сега трябва да се оправдават, че не са терористи(*** никой няма да им повярва) и ще треперят, да не ги засекат руските самолети(няма да има предупреждения).Да, да удариш съюзник в гръб е лесно. Въпроса е след първия удар какво ще се случи... а за *** това не изглежда никак розово. Демонстрираха варващината си и липсата на интелект. Браво :) Чак се кефя!

72

Анонимен

преди 8 години

не знам за суто , как ще реагират срещу турция , но заради взривения им хеликоптер от сирийските бунтовници ще ги изравнят със земята .В един ден да загубиш двама пилоти на самолет и един на хеликоптер няма да остане ненаказано

71

Анонимен

преди 8 години

за този самолет пише в енциклопедията, че дава много аварии, и около 100 самолета са дали фира от аварии и катастрофи. това е прекалено много.

70

Анонимен

преди 8 години

Айде, честито на кюрдите нова държава!

69

хахахаха

преди 8 години

Благодарение на политиката на джуджето вече никой не смята руснаците за хора! Никой не го е страх от тях, нито ги бръсне!

68

Анонимен

преди 8 години

а видяхте ли как гръмнаха спасителния хеликоптервидеото наистина е уникално

67

до 110

преди 8 години

има постоянно патрулиращи изтребители на турските ВВС. можеш и сам да го разсъдиш.

66

Анонимен

преди 8 години

Няма вече нефт по 10 долара за барел бизнеса на Ердоган умря

65

Анонимен

преди 8 години

Това си е чисто убийство. Тази тежка стара машина макар и да направи за смях краварчетата в Черно море не е изтребител а лек бомбардировач. Няма никакъв шанс срещу Ф-16, а и с нищо не е застрашавала Турция.