34

Анонимен

преди 8 години

Понеже Обама пак се заигра с понятието за "Цивилизования свят", сега ще звънна в Белия Дом да попитам дали Саудитска Арабия, където секат глави, има религиозна полиция, жените нямат право да шофират и ходят забулени като пингвини е част от "цивилизования свят"?

33

Анонимен

преди 8 години

Русия и сама ще се справи с финансираните от Сорос терористи. Но после ще обърне "специално внимание " на помагачите на ИД.

32

Анонимен

преди 8 години

След разстрела на 80 мирни граждани и легионите бежанци които прииждат ежедневно още утре трябва да има много сериозни и адекватни бързи решения иначе нищо чудно да стане и сериозна война накрая.

31

Тео

преди 8 години

Тези алабалализми могат да ги говорят на някое осем месечно бебе. Дори и средностатистическия американец вече е наясно за какво иде реч. Всичко е бизнес а тези врели-некипели за демокрация и човешки права са един параван за това силните на деня да си правят каквото си искат. И пак казвам, това дори и американците го разбраха. Нещата са ясни, Сирия се поделя между Русия и САЩ, въпроса е кой ще заграби по-голямата територия - малко като Германия през ВСВ. Те и за това САЩ взеха да удрят рафинерии!

30

Анонимен

преди 8 години

То се разбра какво са си казали двамата. Путин е предложил въодушевен план за борба срещу ИД. Обама му е отговорил че е готов да говорят по тези въпроси, но след като Русия напусне Украйна. Затова ПУТИН Е БИЛ УЖАСЕН, защото няма как да обясни на руските шовинисти защо напуска Украйна.

29

Анонимен

преди 8 години

"Путин, в крайна сметка, е гангстер, повел Русия по експанзионистичен път."==========Това, в крайна сметка, не е статия, а пълна боза. Не си заслужава човек да си губи времето.

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16 "Русия няма место в Г-7. Това е клуб за пешките на ФАЩ"За да установи мира в света, Путин ще говори дори и с дявола . Надявам се, че Путин ще спечели на дявола! Бог да помогне на Русия!

27

Du little

преди 8 години

Sankcii li?

26

до 38

преди 8 години

Нищо подобно. Ако сте гледал срещата под наркотично въздействие действителността се изкривява до неузнаваемост......

25

Анонимен

преди 8 години

До Путин УЖАСЕН"ВИЕ НЕ ГО ЛИ ГЛЕДАХТЕ В БЪЛГАРИЯ ???"На българските медии е забранено да показват Путин в лоша светлина.

24

Анонимен

преди 8 години

До ЛуциферИмаше преводач, който също говореше шепнешком. А и как да говорят като около тях буквално на 2 метра разстояние имаше журналисти и фотографи. Пак казвам, разговорът продължи 20-25 минути и се състоя около масичка в ъгъла на огромен хол.

23

Анонимен

преди 8 години

До Брaнникмечти на украински неонацисти

22

как да стане?

преди 8 години

И какви точно "общи интереси" имат Русия и САЩ? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ САНКЦИИТЕ НА ЕС И АМЕРИКА? ЕМБАРГОТО? Забраната руски политици да посещават ЕС? Санкциите срещу руски частни компании и бизнесмени? Забравихте ли ВОЕННИТЕ МАНЕВРИ НА НАТО В ЛИТВА, ПОЛША И КРАЙ ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ? НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВОЕННИ МАНЕВРИ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА? Кого наричат Лилипутин и ***? А забраната да се построят руски газопроводи до Източна Европа? А очакваното приемане на Украйна в НАТО? А изгонването на Русия от Г-8?

21

Анонимен

преди 8 години

До Венелин 9 Браво, Венелин! Браво, Венелин! Това е най-разумен коментар ! Освен това- Путин стана лидер на срещата в Анталия. Изолирането на Русия от света не успя!

20

По абзаци

преди 8 години

Срещата на върха на Г-20 приключи. Сделка не изплува. Русия и Иран не са част от голямата коалиция под егидата на САЩ.

19

Анонимен

преди 8 години

"Путин, в крайна сметка, е гангстер, повел Русия по експанзионистичен път."Абе вие журналисти ли сте или сте от някой фенклуб?Запазете си мнението за вас и просто информирайте за събитията...всеки сам да си решава дали Путин е "гангстер" или спайдърмен.

18

Анонимен

преди 8 години

Путин може да се справи сам в Сирия , но сега се втурнаха всички да я освобождават . Там където Путин бомбандираше имаше опозиция . И САЩ им пуска оръжие .Сега където Франция се намеси -гр. Ракка , успешно , къде е опозицията . Сега заговориха само за И.Д

17

Анонимен

преди 8 години

поради часовата разлика Белия Дом предаде съболезнованията си час преди атенатите

16

времето им свърши

преди 8 години

С други думи света още сърба попарата която му надроби наглосаксонеца Чърчил. Време е тази несъществуваща вече империя да бъде ритната по кокалчетата и да и се посочи ,че мястото и е в миманса.

15

Луцифер

преди 8 години

До 5-ти ,,говореха си шепнешком". Че Обама знае ли руски ? Ако не,трябва да го учи,ще му е нужен.