87

hhh

преди 8 години

И всички тези брадати л.ай.на.ри като този на снимката идват в Европа с любезното съдействие на евреите от Ротшилд, които спонсорират пътуванията им. Дали пък Хитлер в лудостта и психарията си не е бил прав?

86

Анонимен

преди 8 години

до АнонименОт 1990 до 2015 по време на шорошкия терор населението на България намалява с 1/3 - от 9 на 6 милиона.

85

Рв

преди 8 години

Ок де, ами ако ние почнем да ги избиваме като кучета по улиците ще ни вкарат в затвора. и ние имаме коли, оръжия, отрова...даже и много повече от тях. Ако сега аз заповядам да се избиват всички муслита от бхк дали ще ме съдят?

84

Християнин

преди 8 години

Джамиите в България по официални данни са над 5,000 до 1989 год.са по малко от 500.Саудитска арабия залива балканите с милиарди евро за построяване на джамии.ДПС е проводник за навлизането на арабския ислям ,който няма нищо общо с религията на българските турци,но това го позволява държавата с всичките партии и политици.

83

неутрален

преди 8 години

запада да финансира атаките по идил с крилати ракети -калибър

82

До 135

преди 8 години

Сталин уби над 60 милиона руснака, но за руснаците, както и за българските русофили той е герой и велик стратег!

81

Мнение

преди 8 години

Забележете, че малко исляски държавници се обявяват срещу атентатите в Париж . Или си мълчат мижитурски и потриват доволно ръце.

80

Анонимен

преди 8 години

"Ubiy nevernika" - V otgovor bih kazal "UBIY MIZERNIKA" Po spirki i po gari, po ulici i magestrali,po gori i chukari , koi kadeto miusiulmanin svari jiv da go zapali !!!

79

аа

преди 8 години

Тотален кръстоносен поход заедно с Русия, ерадикация на тези араби, видяни с оръжие в ръка, а камиларските крале от Катар и Саудитска арабия, които дават пари и оръжия на ***, да бъдат обесени пред Нотр Дам. И всички толерантни еврокретени от Брюксел до София - в Сена с по един камък на шията.

78

сс

преди 8 години

Меркел и Германия защитаваха емигрантите. Крайно време е тази държава да бъде изтрита, след две световни войни и атентати в Европа.

77

Анонимен

преди 8 години

Французи, с такива приятели като САЩ ,врагове не ви трябват

76

mein Kampf

преди 8 години

Четиринайсетте думи (на англ.: Fourteen Words; още 14/88 или 14-те думи) е фраза, използвана главно от белите националисти. Най-често се отнася за девиз съставен от 14 думи: "We must secure the existence of our people and a future for white children." (в превод: Ние трябва да осигурим съществуването на нашите хора и бъдещето за белите деца

75

Анонимен

преди 8 години

Политиците ще използват събитието със сигурност. Силно се надявам, че не са го спретнали сами....

74

sostin

преди 8 години

Хора като Брейвик са герои, а Еврорастите ги затварят. Е ви толерантност, е ви милосърдие, съпричастност и тн. Тези хора идват в Европа с една единственна цел, да я затрият и ако Европа не ги изхвърли и не им нашока канчетата, ще тъне в кръв както Париж снощи.

73

Анонимен

преди 8 години

Всеки средностатистически човечец се досеща за какво е цялата работа - петрол и да се продават оръжията на чичо Сам. Това, което се случи тук в Париж, можеше да бъде много по-лошо като мащаб, но атентаторите изиграха и малко театро. Значи не е важна религиозната война, важно е да се създават събития, от които някой да извлече изгода. ДА видим какво ще се случи на срещата на върха. ЕДно е сигурно САЩ лицемерно показват воята солидарност, но целта им беше да вкарат троянския кон в ЕС!

72

do se

преди 8 години

Абсолютно си прав, но проблемът е липсата на пряка демокрация. В момента Саудитска Арабия е много по силен европейски приятел и партнъор , отколкото е Русия. Това като е изходната позиция на Европа, проблемът става неразрешим. Н еможе шепа хора на неизбираеми позицци да решават вътрешната и външната политика на цял континент. Американците са в същата патова ситуация като европейците. От поколения изборите там са ненужен , високобюджетен театър... Guided democracy is no democracy

71

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е да се разреши на Турция да нахлуе в Сирия и да направи буферни зона.

70

До 100

преди 8 години

" Къде сте Хитлер и Сталин да спасите Европа " Абе приятел явно не си чувал, ама заради Хитлер загинаха близо 65 милиона човека. Сталин уби около 20 милиона. Изумява ме колко глупави хора има. Сталин и Хитлер да спасявали Европа

69

Анонимен

преди 8 години

Явно с дроновете нищо не вършим, щом ги пуснахме с хляб и сол и нежни германски девойки им поднасяха вода и храна за добре дошли. И 1% да са гадовете,които дойдоха с "бежанците", това са 10 000 човека. А те са повече от 1 %, като се има предвид че бежанците са главно мъже от 20 до 40 години, и идват от район на война и са с религия която е зверски нетолерантна. Нещо като 2+2 математика за толерасти

68

se

преди 8 години

Причините са ясни.Принципни грешки на водещите държави в политиката спямо тези народи.Американците разбутаха света с тяхната мания за демокрация която се оказва фалш и заблуда.Тероризма не може да се победи защото водещи богати фамилии в света не искат това да се случи.Даже подхранват несигурността и страха по страните.Борбата срещу тероризма трябва да е срещу заробването на тези народи защото стремежа за все повече богатство води за други унижение мъка и печал.