37

Горан

преди 8 години

На мен не ми се вярва да го арестуват. Само за това, че се е правил на интересен в НАТФИЗ, едва ли. Най-много да плати някоя глоба, ако се стигне и до това. То Волен да ни беше проблема...

36

КУКЛОВОД

преди 8 години

А ТОЗ ДЕТО УДАРИ ВОЛЕН ВТОРИЯ УДАР БЕШЕ В СУРАТЯ НА ПОЛИЦАЙ,ЦАЦАРОВ НЕГО ЩЕ ГО ЗАДЪРЖИШ ЛИ ЗА ТЕЖКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА НА ПОЛИЦАЙ И НАД СИДЕРОВ А ?ИЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИШ РЕПРЕСИИТЕ И ПОСЛЕ И ТИ ЩЕ БЪДЕШ ПОДСЪДИМ.НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ АМЕРИКОСИТЕ ЩЕ ТИ ПОМОГНАТ ТИ СИ КУКЛИЧКА В РЪЦЕТЕ ИМ ЦАЦА.

35

Анонимен

преди 8 години

Сидерастия само му правите евтина реклама с тоя постоянен шум около него.А забравяме за милионите субсидийки дето ги харчи по Куба и 5 звездни хотели по света.И той като всички останали в парламента-КРАДЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ.

34

Анонимен

преди 8 години

Дай Боже на България повече такива "Хулигани".

33

Мaтрялa

преди 8 години

Герберите се рaдвaт a не се сещaт , че режимa нa Борисов ще зaсегне и тях , мaкaр че вече зaпочнaхa дa усещaт по винетки , дaнъци , купени журнaлисти и цели предaвaния кaто Гос. нa ефирa , цензурa във всяко пряко предaвaне...Идвa невиждaнa диктaтурa!

32

Анонимен

преди 8 години

Понеже няма как да измислят начин да го защитят вече, платените *** спамят :) Стигна дъното милия.

31

Анонимен

преди 8 години

Аре в панделата, перхидролен наркоман, или изчезвай при покровителя си жужин и не се връщай никога. ***.

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19полицаите не му бяха направили кордон, а го държаха за ръцете. Има даже снимка, на която един полицай го е хванал през врата. Това ли е кордон?! И откъде се взеха толкова бързо тези хора отвън? НИКОЙ НЕ МИСЛИ само гледаме да злорадстваме. Утре ако някой от нас се окаже в такъв "кордон" май ще си преосмислим реакциите, нали

29

До Панда

преди 8 години

Той може да казва много неща, но той самия не живее със 100 лева и най-вероятно е милионер. Много е лесно да се бърбори, да си скандален и да сипеш обвинения.

28

до всички затворници

преди 8 години

Уважаеми бълтарски затворници,Информирам ви, че на новия ви съквартирант ПРЪСТЪТ МУ Е ОТ ЗЛАТО!

27

:)))))

преди 8 години

Така между другото, ЧЕСТИТ ВИ НОВ ДАНЪК "УИКЕНД".

26

СИДЕРОВ Е ПРЕДАТЕЛ

преди 8 години

Не може този НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ да подкрепи управление с участието на турците Така бе при кабинета Орешарски ПРЕДАТЕЛ

25

Анонимен

преди 8 години

Боко ще е доволен , сaмо Волен се опитвaше дa отвори очите нa робския нaрод a сегa го премaхнa!

24

Истината за Атака

преди 8 години

Волен Сидеров направо си е престъпник. Някои платени хора го олицетворяват като спасител и нещо повече от Левски и Ботев. Това, че се самонарича националист, не значи, че е истински. Обикновено истинските националисти не се наричат националисти, нито спасители, а служещи на държавата. Волен Сидеров нищо не е направил за държавата. Освен да хвърля омраза и помия, той друго не знае. Сигурно тези платените ще кажат, че е нещо повече от Хитлер, но аз ще им кажа, че това е човек, идващ от гетото.

23

ДОГАНОГЛУ

преди 8 години

САКЪН.. Долу ръцете от Сидероглу .Ние го ашладисдахме в една турлска баня с ЧУКАНОГЛУ и как само ни подкрепяше при ОРЕШАР ЕФЕНДИ... Долу ръцете от него ,кьорпета

22

до Петко

преди 8 години

Петкооо тук никой не мрази Волен затова ,че мрази мюсюлманите .Това е единственото му добро качество!!!

21

Пaндa

преди 8 години

Без дa съм подръжник нa някоя пaртия могa дa кaжa , че Сидеров единствен рaзвaля рaхaтлъкa нa стaтуквото и спокойствието нa сaмозaбрaвилите се депутaти!Гледaх пряко негово изкaзвaне от трубунaтa нa Пaрлaментa , когaто кaзa нa послaниците " вие с нaдутите бузи дето не знaете кaк се живее със 100 левa пенсия и с унизителнa зaплaтa , елaте дa изкaрaте с тези пaри един месец"Не знaм нa кaкво се рaдвaте , кaто неговото нещaстие нямa дa нaпълни вaшите джобове, нaпротив, Борисов тaкa цaкa нaродa и нaродa е толковa *** не е истинa!

20

Анонимен

преди 8 години

и фюрера преди да вземе властта е бил в затвора

19

сайта

преди 8 години

До ПешкоЗащото си жена.

18

ТАМ МУ Е МЯСТОТО

преди 8 години

СИДЕИР АГА НЕ ГЛАСУВА ЛИ СЪС ЗЛАТНИЯ СИ ПРЪСТ ДА УПРАВЛЯВА КАБИНЕТА НА КОМУНИСТИТЕ И ТУЕРЦИТЕ НАЧЕЛО С ОРЕШАР АГА ? СЕГАСИ ПЛАЩА ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ