21

от ГЕРБ

преди 8 години

До АнонименАми точно защото мислим за семейството трябва да има ергенски или както ще да се казва данък, който да принуди безотговорните дришлювци да отидат до гражданското и да подпишат. Иначе кво става - живеем на "семейни" начала. Да ама там няма отговорност. Като искаш да живееш с една жена - подпиши. А иначе и взимаш най-добрите години, и като стане на 45+ аре аут. Некакси не е мъжко това. Ама като няма казарма така ще е.

20

Анонимен

преди 8 години

По време на комунизЪма имаше ергенски данък. Хем ти е гадно, че нямаш деца, хем ти сзимат пари.

19

Анонимен

преди 8 години

Идиотизмът няма край в тази държава! На поредните алчници им се приискал нов данък - ергенски!Какво ви става - българи ли сте, еничари ли сте - вместо стимули за семействата, вместо данъчни облекчения и уважение към майките и майчинството - връщане на още едно гнусно нещо от миналото?! Обрекли сме се на изчезване. Ще се затрием от глупост и алчност. Напълно заслужено ще бъде.

18

Анонимен

преди 8 години

Да обжалва пред върховния съд.

17

литературни разбори

преди 8 години

Общо взето се стигна до любимия литературен въпрос "Какво е искал да каже поетът?"

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Данък девственост - тези са вредни за държавата, не раждат деца ..."----Ами, то едно време си го имаше, казваше се "Ергенски данък" и се плащаше даже и от семейните двойки, докато не им се роди дете.

15

Анонимен

преди 8 години

Да ви имам и поетичните вечеринки аз.....

14

Анонимен

преди 8 години

Разбирам да сме в арабския свят и да каже поетът че е неомъжена и не е девствена, че да се юрне една сюрия неандертаци да я убиват с камъни, че да го съди,и експертизи да вади, а те нещо за два епитета и една метафора не са се разбрали, че чак до съд са стигнали....

13

свинаря

преди 8 години

Старата мома е искала да прибере едни 3000 лева набързо,но не се е получило. Може за е малко изперкала,но е хитра,само дето този път не се е получило и както винаги се оказва печелят адвокатите

12

Анонимен

преди 8 години

Данък девственост - тези са вредни за държавата, не раждат деца, не увеличават потреблението, а сега и занимават съда с глупости. Нейна си работа, ама ако е харесала въпросния поет, не е това начинът :)

11

Анонимен

преди 8 години

Какво е това същество Албена Хинкова?!?

10

Tina

преди 8 години

Като й е казал, че не е мома, може би е искал да каже, че не е младо момиче...Изкукала работа.Поредното доказателство, че жените без секс са изтрещели и опасни.

9

любопитен

преди 8 години

Добре де до сега само от зад ли са се работили?

8

сдасдасдас

преди 8 години

Ама разбира се, че е така, обаче в а.н.а.л.а не усеща даже когато и го набиЯт.

7

Митев

преди 8 години

Драма та драма. Шекспир ряпа да яде.

6

ХА ХА ХА

преди 8 години

Пука ли му на някой каква е момата ? Проблема си е неин . При наличието на толкова сериозни неща случващи се в държавата, ние си чешим езиците със честността на момата....Това, нито щени спаси от нападение, кражби, високи такси, винетки , бежанци и тем подобни...нито пък ще ни зареди хладилниците. Спрете с простотиите, че на човек му се иска да забегне някъде и да не поглежда назад.....

5

Анонимен

преди 8 години

Само не разбрах какво му е обидното на момата. Не я е нарекъл "дърта к...а" все пак.. Трябвало да я нарече мъжемразка, нямало е как да го обори :)

4

1

преди 8 години

Боже, Боже, колко мъка има по този свят!

3

СЛАБОУМЕН

преди 8 години

АМА АЗ ПАК НЕЩО НЕ РАЗБРАХ.ЩЕ Я ГЛОБЯТ 300 ЛВ. ЗА ТОВА, ЧЕ Е ДЕВСТВЕНА ЛИ ???

2

aha

преди 8 години

Да, да.. прочетох вече в Bloomberg.. :)