56

Анонимен

преди 8 години

До dnesАко нямаш 30 лв в повече за годишна винетка (по малко от 9 ст на ден) може би трябва да ползваш автобуси.

55

Анонимен

преди 8 години

е по поръчков главен прокурор не сме досега - само с глупости се занимавастава смешен и слиза на нивото на белия вождединия прави проверки за наркотицидругия задържа под стража за дребно хулиганство -...нема да коментирам че пускат убииците на свобода дрещу подписка след 1 час от задържането им сещам се за убитата баба от видин

54

Анонимен

преди 8 години

Сидеров е свикнал на кубински пури. В затвора ще опита не точно кубински такива :)

53

АТАКИСТ

преди 8 години

Аз и повечето колеги от ПП АТАКА, смятаме че е време Волен Сидеров и цялото сегашно ръководство на партията да си подадат оставките. Този човек, заедно с шайката си от биячи и леки жени, по крайно неприемлив начин дискредитират, не само ПП АТАКА, но и цялата националистическа идея. Арогантното, вулгарно и примитивно поведение на Волен Сидеров, както и ежедневната му злоупотреба с алкохол и наркотици са несъвместими с българските ценности и манталитет.

52

Анонимен

преди 8 години

Сидеров го набиха, те него съдят за хулиганство. Абсурдистан.

51

Анонимен

преди 8 години

- Ало, полицията ли е?- Да! Кажете?- В къщата ми влезе Волен Сидеров. Крещи, налита на бой и иска наркотици! Какво да правя?- Направете пътечка от рубли от вас до вратата. Той трябва по тях да излезе!

50

Анонимен

преди 8 години

Вижте сега ,какво е положението : Явно ще има предсрочни избори , защото ТИКВАТА се самосваля за пореден път ! Пак е о.***.л финансите на държавата ! Требе да се сплотят редиците на БЕЛАТА ЗЛАТКА и да бъде героизирана. Статуквото трябва да се възпроизвежда и да се преизбира , отново и отново !Много дървена постановка ,измислете нещо друго ,че вече сте прозрачни и предвидими от всякъде.Незнам у коя амбасада е сценаристо ,ама е невероятно т.ъ.п. !

49

teo

преди 8 години

ЗА ДА ВКАРАТЕ ВОЛЕН В ЗАТВОРА, ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕТЕ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ПУТИН!!! ЯСНО ЛИ Е БЪЛГАРСКИ СТРАХЛИВИ И КОРУМПИРАНИ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ !!! ПУТИН ЩЕ ВИ ПЛАТИ ДОВОЛНО ДА НЕ ВКАРАТЕ ВОЛЕН В ЗАТВОРА, ОК???

48

До 27

преди 8 години

Ти си болен, батко! Беги леги

47

Анонимен

преди 8 години

до АнонименВидяхме ги десетките записани видеота как Сидеров пребива полицаи и студенти.

46

Анонимен

преди 8 години

Този Сайдеров още ли не е в затвора?

45

Anonimen

преди 8 години

Stava vse po o4evidno 4e ima natisk ot van da vkarat Siderov v zatvora ili da go prinudqt da igrae po tqxnata *** sledva6tiq xod e da zatvorqt tv Alfa

44

Анонимен

преди 8 години

МВФ към България: Затягайте коланите! България трябва да наложи строг контрол на разходите, за да постигне целта си за намаляване на фискалния дефицит до 2% от БВП през следващата 2016 година, отбеляза Международният валутен фонд, цитиран от агенция Ройтерс. Необходим е строг контрол върху разходите, включително и разходите за заплати, както и готовността да се увеличат данъците, ако приходите са недостатъчни, посочи МВФ в свое изявление след края на визитата в България.

43

Анонимен

преди 8 години

Сидеров не е нищо повече от всеки друг. Този път не е като на магистрала Тракия. Има десетки свидетели и записани видеота.

42

до 42

преди 8 години

"Експерт" от гей-протестна мража. "Кухнята" за безплатна дрога, предназначена за деградирали елементи с ***....ски наклонности.

41

Анонимен

преди 8 години

дам сериозни обвинения: прекъсване на лекция, и о боже говорил на висок глас?! главния прокурор сигурно е учил право в фейсбук. нема такава държава

40

Анонимен

преди 8 години

Колко милиарда догодини? 6, ама май няма да са 6 ами 26!

39

Анонимен

преди 8 години

Добра новина.

38

от Тутракан

преди 8 години

Ох, най-после да ги затворят да се успокои народа, тук в Тутракан народа вече се е побъркал и трепери, че всеки момент Сидеров може пак да отиде на Раковска или НАТФИЗ и да тормози хората.

37

Анонимен

преди 8 години

какво очакваш от марионетно правителство дето му пишат сценариите във вашингтона режисурата от краварското посолствои подкрепата от *** организациийки с нежни именадето получават милиони от правителството зад океана