35

Анонимен

преди 8 години

Пали Искандера ,да кръжат по дестина ракети, нали сте нафтена федерация .

34

до 52

преди 8 години

Когато ти се вижда, че боят е неизбежен, провери си диоптрите и се прегледай за страхова психоза.Жалко, че в Русия няма един смел да го каже това на Джуджето.

33

Бай Онзи

преди 8 години

Твърдението че хамериканците треперят от рашъните помага на русофилчетата да заспят по лесно. Истината е че нито хамериканците ги страх от рашъните, нито рашъните ги е страх от хамериканците,, макар че рашаните са по склонни да си жертват народа в името на общото благо.

32

Анонимен

преди 8 години

Не може да има такава ПРО, която да неутрализира успешно руските ядрени ракети. Всеки може да види в уикипедиа за какво става въпрос.

31

хаха до 45

преди 8 години

аз съм хаха, ти си менте

30

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Първо ще ги разработва и после евентуално ще ги строи... - това означава, че на практика сега ги няма... - еееее, Обама какво чака...

29

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До русофилТе сами си го нахлузиха...

28

Анонимен

преди 8 години

Какъв ПРО какви войни. Американците гладуват, различни щатове са пред фалит и започнаха да забавят пенсии. 50 милиона получават помощи за храна, 115 милиона взимат държавна помощ. Половината от студентите им са спрели да си плащат заемите. Всичко при тях е ГМО. Кокошки с по 6 крила и 4 крака. Вместо захар се използва сироп от ГМО царевица. Държавата с най-много диабетици и раково болни на глава от населението. Всяка година трупат по 10% дефицит. Пенсионата система е празна. Магистралите разбити!

27

Пършинг

преди 8 години

Ще....ще....ще.....ще....ще строи. Може...след стотина , двеста години и да успее. До тогава ....ще вързва с тел , и ще действа в съотношение едно към гьотере. Я се гръмнете бе руски мършляци!

26

хаха до 35

преди 8 години

"Русия има на порядъци по-добра противосамолетна/ противаракетна отбрана от САЩ"Значи проблем няма - Путин да спре да *** срещу американската отбрана, и без това на порядъци по-слаба, ок.

25

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Жужи е заплаха за човешката цивилизация... - ЦРУ и ФБР трябва да вземат мерки...

24

Анонимен

преди 8 години

Учудва ме това,че някои *** тук поучават Путин. Аве вие живи ли сте?

23

хаха до 28

преди 8 години

"Путин нищо не разбира. Фенувете му тука да му обяснят, че ракетите му и сега ги преодоляват."Хахаха, точно!В путинофилския мозък се наблюдава шизофреничен смут - хем руските ракети не можели да бъдат спрени, хем врагът трябва да бъде оплют, че си прави ПРО. Е как да избалансират и двете, трудна задача, хаха.

22

Анонимен

преди 8 години

Страха на аутистите е голяма сила, идват за тебе пу+йо

21

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Путин кълве като малко, голо шаранче... - пак го изпързаляха чичковците от Запада и го пуснаха по пързалката на надпреварата... - толкова ли бързо е забравил края на Студената война...

20

kokospa

преди 8 години

Най ми харесва това ЩЕ!!!Всичко е в бъдеще време-а света около тях ще стои и ще ги чака да се настроят и навъоръжават.Лозунги лозунги....рейтинги....само обувката с която да тропа в ООН му липсва

19

николай

преди 8 години

Русия ще строи ударни системи срещу всяка ПРО -Да ги строи , ама с какво???? "Импортозамещение"-то на западни технологии , досега въобще не може да сработи. Изоставане с 15 години се наваксва с настигане от 30 години!!!

18

хаха до 23

преди 8 години

"Клаустофобията на кремълските КГБ апаратчици е неизлечима !"Аз се питам не им ли е поне малко неудобно, след като цял свят няма проблем с американската ПРО (с изкл. на иранския мухъл, сев.корейския недорасляк и венецуелския мъдурник), а само руснаците гузни негонени бягат...?

17

дедо

преди 8 години

До Василев Ако САЩ се обособи по етнически и географски принцип - държавите ще са повече от членовете на ООН. В ООН няма индиянци.

16

Анонимен

преди 8 години

Путин нищо не разбира. Фенувете му тука да му обяснят, че ракетите му и сега ги преодоляват.