115

Професор

преди 8 години

Комунистите се гърчат под ботуша на Бойко. Още един мандат за ГЕРБ!

114

КУКЛОВОД

преди 8 години

ЩЕ Я ИЗДУХАТЕ НА 97 ЛЕВА,БОРИСОВИЯ ВДИГНА АКЦИЗА НА ГОРИВАТА ВДИГНА ТОКА ВДИГНА ДАНЪЦИТЕ ВДИГДНА ЗДРАВНИТЕ ОСИГОРОВКИ,АЗ НЕ МОГА Д РАЗБЕРА КЪСА ЛИ ВИ Е ПАМЕТТА?ЧЕ ПАК МАФИОТА Д Е НА ВЛАСТ ТОЛКОВА ЛИ НЕ УВАЖАВАТЕ СЕБЕ СИ БЪЛГАРЯ????

113

Анонимен

преди 8 години

183 чакай ти бог да ги съди те отдавна са престъпници и щом досега им се е разминало няма да ги уплашиш с бог

112

Да живее България

преди 8 години

Магистралите ви ги направи Европейския Съюз, от там усвоихте парите нещастни политици. Няма да се наядете, докато не унищожите този изстрадал и беден народ. Вече Бог ще ви съди, заради геноцида на който подлагате собствения си народ- собствена кръв и гени. Вие сте предатели, недостойни да живеете в България. Ако Ботев и Левски бяха живи, всички стяхте да сте с въже на главата. Заради вас предатели напуснах България. Имате презрението на няколко милиона българи по целия свят. Скърбя за България

111

ист

преди 8 години

Бедните със старите коли пречат на новобогаташите по пътищата. Всички правителства правят всичко възможно да ги изхвърлят от пътищата чрез по високи данъци, прегледи, гражданска, а сега и с винетките. Сега вие ни изхвърляте, после ние вас.

110

Шаран_БГ

преди 8 години

Винаги и най-много се е крадяло в строителството!! Не стига че работата е тежка и опасна, на всичкото отгоре и се краде безсъвестно. Надписват се разходваните материали, обемите извършена работа, масово се нарушават технологиите и конструктивните предписания. При строежа на пътищата това се изразява в ежегодните "ремонти на ремонтите" И там вече никой не може да им хване края. "Ти на мене - аз на тебе" И мъдрия Горанов ще наложи данък и на ходещите по улиците пешеходци! Винетканта 99.99 лева !!

109

Чекист

преди 8 години

Бойко, Бойко, Бойко... Искам да ревете като магарета по площадите колко е велик Бойко... :)))

108

Анонимен

преди 8 години

Заплатите обаче са намалениНе може всичко да увеличат я

107

Анонимен

преди 8 години

"Цената на винетката не е увеличавана от 2008 година и със сигурност би било добре да се увеличи - Цената на труда ми не е увеличавана от 2008 година и със сигурност би било добре да се увеличи. Нещо повече - оказа се че поради кризата дори е станал по евтин

106

13898

преди 8 години

ББ дейстава като търговците на битака: обявява 150, сваля на 100 и всички са доволни, всички "Ухилени"... Това е България при мутрите.

105

Анонимен

преди 8 години

какво му е нереалното на 65 и реалното на 100 за подръжка на пътищата ? Някой може да каже че и 1000 е нереално от къде да знаем ?

104

Пешо

преди 8 години

Нека я вдигнат за да ви оберат и да страдате свити в ъгала... Докато не се вдигнете спонтанно срещу двойника на дявола ще страдате

103

Анонимен

преди 8 години

Да протестираме и ние, за тези дупки и 67 лв. са им много. Колко ли джипове и къщи сме кулили на корумпирани oтрeпки и *** като този?

102

Анонимен

преди 8 години

Ами то и с минималната заплата и пенсия не може да се живее, но тях едвам ги вдигате.

101

Анонимен

преди 8 години

Къде е тая 30 000 км републиканска пътна мрежа?! Тоя *** за какви ни мисли?

100

НРБ

преди 8 години

На 08.11.2015г протестират МВР да се включат всички шофьори и таксита /нови данъци и винетки/!!!

99

Tiko40

преди 8 години

Bg politici sa mnogo dalech ot diplomatachnostta - vsi4ko go pravqt grubo, debelashki iprimitivno i vse v ustarb na horata. Nali tunela i magistralkata Ruse-Svilengrad shtqha da stoyat katarski investitori?

98

Аспарух

преди 8 години

16 млрд изтеглихте и пак пари няма за нищо, къде са парите? Няма за заплати, няма за полиция, няма за пътища, няма за болници, няма за пенсии. Къде са парите? Циркът герб освен лъжи и пошли представления нищо друго не прави! Оставка! Вземете пример от Румъния!

97

Анонимен

преди 8 години

Имам въпрос който е гласувал за ГЕРБ и Тиквуня + Който е за друга партияа независимо коя минус-Да видим имат ли тук ГЕРБ толкова много поддръжници или всичко е прах в очите на слепите

96

МРАВКА

преди 8 години

АЗ КАЗВАМ ЧЕ ОТ 2008Г. ВИНЕТКИТЕ НЕ СА НАМАЛВАНИ И СЕГА ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАМАЛЕНИ,А ВИЕ ГЕРБЕРСКИ НЕГОДНИЦИ И КРАДЦИ ДА СИ ХОДИТЕ. ЗАЩО НИКОИ НЕ ЗАДАВА ВЪПРОСА КОЛКО СТРУВАТ МАГИСТРАЛИТЕ НА КИЛОМЕТЪР? ИЗГЛЕЖДА ТОВА Е СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ ЗАЩОТО ИНАК БЪЛГАРИТЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ ЧЕ ТЕЗИ БОКЛУЧИВИ МАГИСТРАЛИ СТРУВАТ ДВОИНО В СРАВНЕНИЕ С ДРУГИТЕ СТРАНИ В Е.С.