41

Анонимен

преди 8 години

До 41 а ти гоше))задал ли си си въпроса кой го харчи тоз бюджет?Тез на протести няма да ги видиш ...))

40

4

преди 8 години

Какво се прави че не знае че 90% от МВР са под нивото на футболните агитки.И това е така защото в МВР се назначават само хора с връзки а кадърните не се допъскат.

39

Анонимен

преди 8 години

До ивовсеки служител на МВР трябва да е с включен телефон и да се яви при повикване , а тези които напускат града си трябва да предопреждават за това началниците си , за да знаят къде са .

38

до 32

преди 8 години

Скука! Изхабяване на живота даден ни от Всевишният! Само парите са в главите на някои! :)) В какво е смисълът на живота за някои, 32ри визирам и вас! Все си мисля че кчовек е роден да твори, т.с да бъде творец и да създава, а не да е смветачна машина! Па може и като творци машина за пари да направим! :))

37

Анонимен

преди 8 години

Бате Боце за Премиер министър може да не става особено, но опита му като управител на охранителна фирма отдалеч се вижда. Резултатите няма да закъснеят. В ситуацията Бъчварова е само в ролята на оперативен дежурен (по мандат). :-)

36

Анонимен

преди 8 години

хахаапак блокираха орлов мост , само че днес са наполвинапо лесно ще им направят селфитаПродължавайте всеки ден така , докато останат да ви подкрепят само семействата ви.Една вечер висях 2 часа след работа заради тях и ме загубиха за каузата си

35

иво

преди 8 години

До ТОЧКАда извика ама как? трябва по служебен начин да стане ;) упс ама то няма служебни телефони на тез дето са по улицата.

34

ТОЧКА

преди 8 години

ау днес много защитници са налазили сайтовете , щото тук не могат да ви снимат ли ...Аз ако съм на Бъчварова , викам извънредно на работа всички които са в почивка , нали и без това се оплакват , че са по 24 часа на разположение , който не се яви на работа дисциплинарка , който се яви няма как да блокира хората по булевардите

33

Бай Иван

преди 8 години

До АнонименБойко е велик колкото Станишев, Доган, Местан и Сидеров. Няма по-велики българи от тях.Трябва паметник да им построим.

32

Анонимен

преди 8 години

Рахатлъка на бащицата нямаше да се развали , а на такива като тебзащото за миналата година при бюджет от 1 млрд , излизат в преразход с 400 милиона Ако на тях им се дава повече от определения им бюджет трябва да вземат от останалите

31

Неа

преди 8 години

И ти ще си намериш майстора

30

до 23

преди 8 години

Та да вмъкна тук в темата ти, че наскоро четох Лъжата - Бойко, Георги и ..... на Тошо Тошев и там пише, че ББ след като е напуснал като главен секретар на МВр е немало какво да прави друго и затова се е кандидатирал за кмет на София! пп. ББ незнай кво да прави и неумей и затуи се кандидатирал за политик! Супер точно! Полицаите които ги уволнят могат да се кандидатират за политици!

29

Сашо

преди 8 години

Само лентички се режат и се строят магистрали. Не видях един екологичен завод да е построен от Бойко.

28

Анонимен

преди 8 години

Ах какви "лоши полицаи"-"лоши полицаи"!:-);-)да вземат да развалят рахатлъка на бащицата?!))мали срам та срам-ни га слушкат ве?!)))ЕВАЛА НА ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ!!!

27

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е не само Бойко но и всички политици да им се потърси отговорност за всичко !

26

Анонимен

преди 8 години

До 27Ще ти кажа как са си избрали да бъдат милиционериПенсионират се на 50 години , не на 65 като простосмъртнитеПенсионират се с бонус 20 хиляди , а не с 0 лева като повечетоИмат по 30 дни отпуск , а не като повечето най много по 15 , тези които работят в частния сектор ме разбиратОсвен това част от тях , след всяка смяна се прибират с аванс И на след петдесетата си годишнина получават пенсии по 600 - 700 лева , а не като повечето хора по 300 - 400 лева

25

!

преди 8 години

Добре де, все някога ще му се спука мехура, сапунения, защо не сега ?

24

Анонимен

преди 8 години

БОЙКО ВЪВ ЗАТВОРА

23

до 23

преди 8 години

Те повечето висшисти и за продавачи нестават! Общо взето какво умеят, хората които търсят работа? Лошото е, че от МВР ще махнат умеещите, тези които по презвание са полицаи! Въх, незнам как са си избрали точно това кофти занимание да са полицаи!

22

куня

преди 8 години

До ЦК на либераститебацето е индивид, който не би трябвало да е част от публичното пространство ние да познаваме. кой е ББ? никой. един нахален мутряк, инсталиран от ДС щото е удобен и лъже, както никой досега. нищо повече. как може ад се оставим в ръцете на този да взема решения за наша сметка, тотален абсурд. тотален.