44

BOKOOO

преди 8 години

Tova sa nomerata na Bokoo,izlezna i razre6i oproblema nabarzo i stana pak geroi.na tezi nomera nali znaete kak im kazvame,..................xaxaxaxaxaxaxaxa

43

boss

преди 8 години

И сега с какви стимули различни от тези на старите служители ще привлекат новите кадри?!

42

Анонимен

преди 8 години

Една реформа не могат да направят като хората, много бързо биха отбой. Само разлаеха кучетата и до там. Пък може и това да е била целта....

41

Мнение

преди 8 години

Сърдитко Петко навирил уши набрулил круши, празна му торбичката!

40

смях

преди 8 години

Ей това са НАГЛИТЕ !

39

Анонимен

преди 8 години

Защото утре като се напиеш и се катурнеш с в някое дере с таратайката си, ще висиш там и ще се молиш някой мързелив крадец да дойде да те изчагърка, събере и да те закара в болницата. А той, колкото и да му е неприятно, ще го направи, защото ще си прави простата сметка, че още 5,6, 7.. години, взимам си обезщетението и край. Ама ако я няма тая проста сметка, след първия смазан шофьор, втория вмирисан в жилището си самотник и пр. ще си хвърли шапката и ще отиде да продава семки на плажа. Ясно?!

38

унизен

преди 8 години

В едно е много добър българския полицай - в изнудването!!! Доказателство - ИЗНУДИХА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!!!

37

25г.

преди 8 години

Заглавия в днес.бг:Слаба държава, за нагъл пагон-няма закон...Синдикатите в МВР, отговорност не носят. Защо?Полицайте били принудени, врича се синдикалист.Медиен контрол в действие, защо не сипваха така за едногодишните протести? Как бързо се чернят протестиращите за определени правителства.

36

койчо

преди 8 години

Вместо да се пенсионирам на 50 като амортизиран и престарял полицай ще работя още 15 години да изкарам пари за пенсията на някий тумбак и за "полагащите" му се 20 заплати!!!!!!ТОВА Е ГОЛАТА ИСТИНА!!! Ще взема да се гръмна с патрони за глиган!!!

35

До 46

преди 8 години

Нела е една, тия са 60 000. И като нея бонуси не заслужават!

34

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че на Мутрагенов краят се вижда. "Победи" с много и завинаги и реши, ще реже разходите. Нещо да е съградил за икономика, производство, бизнес.....нищо и половина. Измамата с изборите беше връх на наглостта. Проктотиите му станаха безбройни а ние живеем.все по-зле. Искам да попитам, победителите, с какво НИ подобрихте живота и с какво след "победата"?

33

Анонимен

преди 8 години

Хахх.. а Бъчвата си била камшика чак в Англия.. ;))

32

Анонимен

преди 8 години

И защо привилегии за тези мързеливи крадливци, дето са на хранилката на мафиотите?Така никак не се поощрява промяна в гнилата им система.Трябваше да ги уволнят всичките.

31

Анонимен

преди 8 години

А народа го чака Ценова СЕКИРА от нова година по високи цени на ТОК ,Винетки ... Полицията си извоюва привилегиите с един протест а народа ще бъде смазан заради тези привилегии ако излезе на улицата .

30

Анонимен

преди 8 години

@43 .. не се прави, бе, ти не си българин..

29

Анонимен

преди 8 години

Целия цирк е за някакви 25 мил. лева -а само субсидиите на париите са близа 50 мил.лв. -айде сега ми кажете -къде е логиката на Горанов да дразни полицията ,и не е ли това сценарий -хем да се отслабят службите и от друга страна фокуса от кражбите на изборите да бъде изместен!!!!!!!!!!

28

един българин

преди 8 години

Последните години гласувах за днешните управляващи, защото наистина понаправиха някои неща и се надявах, че сега заедно с Реформаторите ще тръгнат промени, но очевидно пак подвиха опашка пред статуквото ! Затова моят съвет към всеки кадърен българин - КУПУВАЙТЕ СИ БИЛЕТИ И ТЕРМИНАЛ 2 !!! Нека си останат тука , пенсионерите, БАН и милиционерите и да си стачкуват и мрънкат ... нещастници - популисти !!! Изгониха ни от родината ни .

27

Анонимен

преди 8 години

@35 .. ти сериозно ли мислиш, че Тиквата може да роди такава дълбока мисъл?

26

Анонимен

преди 8 години

Едно време като срещнех бръснат нула номер или влизаше в казарма или излизаше от затвора или имаше въшки.. тия от кои са?

25

Анонимен

преди 8 години

Разберете го, нито Рапона нито някой преди него са искали умни и можещи полицаи. Трябват им необразовани и полуграмотни за да изпълняват всичко като слуги. Защото краденето премина в грабеж, от всеки и всичко. Кой иска да го разследват умни и можещи? А Рапона особено не иска, иска слуги да му пазят ос"""""ания такова.