65

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Руснаците са прави, защото ако падне един МиГ ремонтиран в Полша, това ще опетни името на компанията МиГ.И следователно може да ни съдят.С нетърпение чакам сегашното диво анти-руско управление да се смени.

64

Боби

преди 8 години

До Анонимен 108Която е? БГ - РФ отношения. Част от хората плюят по РФ други като мен показваме реалното положение - КАТО ПРОСЛЕДИШ ПАРИТЕ и ВИЖДАШ РЕАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА.5-7% ОТ БВП - ОТНОШЕНИЯ С РФАми другите 95-97% ???

63

25г.

преди 8 години

108Която е че официалното производство на МИГ ще спре поддръжката и частите за България ако и се наруши правото на интелектуална собственост. Защо ''Анонимен'' не си сложите име, да покажете кога отвличате вниманието, както правихте по-долу и писахте за Путин и гладът в Русия и едва ли не от МИГ се храни Русия. :D

62

Боби

преди 8 години

До Анонимен 105Малко уточнение Ние имаме двигатели Р-33 Първа серия 350ч ресурс между регламентирани ремонтиР-33 Втора серия 500ч Р-33 Трета Серия 1000ч при общ за всички Р-33 4000ч ресурсР-33К Вече се управлява по техническо състояние или ако си в Египет с всичката пясък и пепел ще ремонтираш двигателя на 500ч но ако си във Финландия(примерно) първия ремонт може дори да е на 1500ч

61

Анонимен

преди 8 години

До БобиВашата основна задача е да отвлича вниманието от темата.

60

Анонимен

преди 8 години

Какви българо руски отношения и електричество бе момчета? Какво коментирате? Скоро ще излезе че руски камили на Марс пращаме ?!?

59

25г.

преди 8 години

97Да най-скъпият ток, те затова турците строят 3 такива централи, че да плащат най-скъпият ток, че са толкова будали. :D Бойко си каза че това го е спрял поръчково от САЩ.100 По скоро да си припомним какви са били архитектите на ''Ал.Невски'' и кой после го ремонтираше след американските бомбандировачи.

58

Анонимен

преди 8 години

Колко струва ремонта на поляците и колко на руснаците? Това е въпроса. Прагматизъм. Ясно е че поляците не са сервиз на Форд ами на Форд гиби модификация. Колко гаранция дават за тази модификация. Всичко е прагматизъм драги ми фоби и фили.

57

Боби

преди 8 години

До Анонимен 102Кое е пропаганда - или по-точно КОЕ от написаното НЕ Е РЕАЛЕН ФАКТ?

56

Боби

преди 8 години

До Анонимен 99Колега сбъркал си посланикаСАЩ посланика управлява в България. Ако проследиш парите от Ще видиш че 5-7% от БВП на България има нещо общо с Русия.ВЪПРОСЪТ Е КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ БВП НА БЪЛГАРИЯ СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ЗАПАДНИ БРАНДОВЕ - ИЛИ КОЛКО СЕ ИЗНАСЯ ОТ БЪЛГАРИЯ КАТО ПРЯКА И КОСВЕНА ПЕЧАЛБА НА ВЪПРОСНИТЕ КОРПОРАЦИИ

55

Боби

преди 8 години

До Анонимен 97Най-скъпия ток е заради АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ и ВЕИ неправилно сметнати да ОБЛАЖАТ ВЛАСТИМЕЕЩИТЕ.Виж ВЕИ вече излиза мощно на СВОБОДНИЯ ПАЗАР НА ТОК В БЪЛГАРИЯ - ДА ВЕЧЕ ИМА ТАКОВА НЕЩООБАЧЕ ЗАРАДИ НЕКАЧЕСТВЕНОТО ПРОИЗВОДСТВО В ЛУКОИЛ КАРАМЕ С УЖАСЕН БЕНЗИНЦЕНАТА НА БЕНЗИНА НЕ СЕ ФОРМИРА ПАЗАРНО и то не заради ЛУКОИЛ.ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА СЕ ФОРМИРА НА ПРИНЦИПА КОЛКО Е СКЛОНЕН ПОТРЕБИТЕЛЯ ДА ПЛАТИ.КАТО СИ МЪЛЧИМ КАТО ОВЦЕ ЩЕ ИМАМЕ СКЪП И ПРЕСКЪП БЕНЗИН

54

Боби

преди 8 години

Уфф стига с тия кризи при рашките. Когато една валута е слаба както е с рублата или преминаваш на собствено производство колкото и да ти струва или фалираш. Рашките вдигат бвп заради цената на нефта с войната в Сирия. В Рф има КАПИТАЛИЗЪМ и ЗАКОН ЗА КОНКУРЕНЦИЯТА, но заради санкциите правителството съвсем го изключва и СПОНСОРИРА производства от всякакъв вид и род. Това в дългосрочна перспектива е най-доброто решение. Руско производство за рубли е по-евтино от внос за Евро или Долари

53

25г.

преди 8 години

92С каква функция световната банка прави преброяване за бедност в определена държава? За пръв път чувам това да се извършва от световната банка ...? Същите ли направиха проучването дали руснаците ровят по кофи? А защо не кажеш колко безработни ще има в Германия само след ембаргото на Русия? Нека ти кажа 2 000 000 само до края на 2015, това го каза Меркел като започна да говори за отказване на санкциите срещу Русия, Франция, Испания, Италия, Англия я подкрепят.

52

25г.

преди 8 години

86 Да имаше протест и беше точно срещу ГЕРБ в последните му 2 месеца от управлението. :) Колко трудно решение за оставка. После следващото правителство не беше комунистическо, ако беше още щяха да са на власт и само те да са партия, научи значенията на понятията. И протестите срещу това ''комунистическо правителство'' започнаха преди да поемат властта, още преди да назначат Пеевски за шеф и след като го уволниха.В този сайт казах дори до кога(месец) един човек ще плаща протестите и бях прав. :)

51

25г.

преди 8 години

Кажи де освен метене какво правят? Толкова и хора познаваш в Русия. Няма да ти кажа какво е другото, като идеш в Русия ще разбереш. :) И как Путин е фашист, като говори за обединение на старите СССР членки? Май чул недочул от тук от там ... Путин е комунист моето момче, комунист, не фашист и той си го казва. :)

50

Анонимен

преди 8 години

То така се получава понякога като слушаш МВФ и Световната Банка,но спокойно...лекува се

49

Анонимен

преди 8 години

Аааа това е друго....щом нямаш нужда от извадка и се доверяваш на "политическия ни живот",грей слънце....птичките плуват,рибите летят!

48

25г.

преди 8 години

Путин даде заплати на хората, и успя да присъедини братски Крим, народа му е с него. Я ми кажи щом имаш толкова познати в Русия на какъв интервал се метат улиците и какво още правят? Това прави впечатление на всички, дори на западняци. Щом имаш познати все са ти казали. Криза в Русия има, да инфлация има, да, но това е от изкуственото покачване на долара и цената на петрола, който САЩ влачат от Сирия, затова Путин е в Сирия, и си пази съюзника Асад.

47

Анонимен

преди 8 години

до 75,Ако искаш да си направим една извадка,ако стои зад Бойко ще ти се извиня

46

25г.

преди 8 години

...факт? 1 000 000 души са гласували на тези избори за ГЕРБ, на много места кметовете са стари независими който са били подкрепени от ГЕРБ, хората си ги преизбират. Да махнем и купените гласове който знаем че са много, репресираните ''ще те уволня ако не гласуваш'' и ''данъчни ако фирмата ти не гласува''. Колко остават? Това ли ти е по-голямата си част? Даже мога да ти кажа в колко часа на колко скочи цената на глас, когато се уплашиха. Не повече от 500 000 да стоят зад ГЕРБ.