58

Анонимен

преди 8 години

Признай си бе момче ! Деничка е сгодна, убава, става за магистралка ! Нищо сега е с тоя ....

57

скапани тролове

преди 8 години

какво говорите този трябва да му се спретне линч,какъвто при инквизицията е имало..малко му е този продажник.Това са ***,които пишат добри думи за малката душица на Сидеров,грамотните *** струват малко повече пари..икономии

56

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБлизък е на бившата депутатка Юлияна Дончева и съпруга й- Станислав Недков-Стъки по линия на бойните спортове. Попов има и спортен клуб, въпреки че сам не тренира. Президент е на Българската Бушидо федерацияРоден е през 1968 г. Попов е националист, бивш симпатизант на Българския национален съюз на Боян Расате. Сега е член на Национален форум "Обединение"- патриоти, отцепили се от Расате. --------------------ха пак кажете, че е гербер...

55

ТОДОР КУНЕВ

преди 8 години

ДА ЖИВЕЕ СИДЕРОВ ! АТАКА, АТАКА, АТАКА !!!ФАКТ Е ! ИСТОРИЯТА ГО ПОКАЗВА - ВСЕКИ НЕУДОБЕН СЕ ИЗКАРВА ЛУД И СЕ НАБЕЖДАВА ПРЕД НАРОДА !!! ЩЕ МЕ ИЗВИНЯВАТЕ ГЕРБ(ГРОБ), БСП, ДПС, РБ, НФСБ И т.н. И ВАШИТЕ КЛЕТИ И НЕВЕЖИ ИЗБИРАТЕЛИ, НО АТАКА УВАЖАЕМИ Е ПАРТИЯ НА ИСТИНАТА !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!ПО - ДОБРЕ ДА СМЕ ЕДИН МИЛИОН НА ТАЗИ ЗЕМЯ, НО ДА БЪДЕМ ПРЕЧИСТЕНИ !!!ТАКА ЩЕ Е ОТ ЗАНАПРЕД, ПО - ЛОШО ЩЕ СТАВА, ПО - ДОБРЕ НЯМА ДА Е, ТАКА, ЧЕ СПРЕТЕ С ТАЯ ДЕМОКРАЦИЯ ! ВОЛЕНЕ, С ТЕБ СМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

54

Анонимен

преди 8 години

АТАКА - ПОБЕДА! ВОЛЕНЕ, ЦЯЛА БАЛГАРИА Е С ТЕП!!- - - - - -..... и кажете после че привържениците на АТАКА не са неграмотници ..... ?????????

53

хаха

преди 8 години

Много му се каниха на Волен а тоя свърши работата на ония, дето не им стиска.. Ще си намери майстора тая ***.

52

Анонимен

преди 8 години

мутра с обръсната глава - ясно е, че е от ГЕРБ - айде сега две години затвор за побой над депутат, пък да ви видим посел надъханите гербери!

51

maleee

преди 8 години

Абе на Боленчо трябва да му се помогне бе хора, човека си е болен а няма кой да го прибере, да му дават терапийки, хапченца, направо ме жал за него, горкия. Като слушам някои Болен дестабилизирал, кво казааа? накъде той с 2-3% купени ***, простаци, без грам акъл ще напраи дестабилизация на БГ, моля ви се спрете се с тия шеги, дайте да помогнем на човека да го приберът в някоя болница да си взема терапията.

50

Даниел

преди 8 години

Да не се окаже, че този бизнесмен е на хранилка при Сидеров! И всичко е пушилка!!!

49

Анонимен

преди 8 години

Изчетох доста простовати, бих казал елементарни мнения. Някои поздравяват този кратунко на снимката. Изглежда не ви светва лампичката, че по този начин насърчавате самоуправството. Утре някой ще ви пребие на митинг или на друго обществено място и ще нададете вой до небесата. Сами си ограничавате правата.

48

Анонимен

преди 8 години

Поръчан от ЦРУ неудобен за ЦРУ наемниците от ГЕРБ

47

Анонимен

преди 8 години

Попов е абсолютна мутра....какви ги е търсил пред НАТФИЗ и кой го е пратил там, един Господ знае...

46

Анонимен

преди 8 години

Дайте на този чуек, медал и баничка..

45

Анонимен

преди 8 години

КАМЕНЕ като те видя ръка ша ти целувам.

44

Анонимен

преди 8 години

До Венелин Има голям бизнес, много фирми в областта на хотелиерството, винарството, земеделието, охраната, хазарта и пр. Това установи проверка на "24 часа" във фирмените регистри.

43

Анонимен

преди 8 години

Бой по кратуната пък дано му дойде акъла.

42

Анонимен

преди 8 години

ПРИЗНАЙ СИ БЕ ! ПРИЗНАЙ СИ ! Този полудя заради теб !?

41

Анонимен

преди 8 години

Камен президент

40

Анонимен

преди 8 години

Браво, Камене!

39

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Биячът е много...як.Не случайно е отишъл там.Пробил е полицейската охрана на Сидеров и е нанесъл удара.Почти си беше нокаут,Волен гледаше като Пулефф,след ъперкъта от Кличко и ако не го държаха ченгетата щеше да се...простре,но ясно се видя че очите му се...въртяхяа като виенски колела.Екипа на Сидеров,да иска реванш;все пак националиста има яка...душа.