18

Анонимен

преди 8 години

Неофициално САЩ снабдява с оръжие всичката тази ислямистка *** загнездила се в Сирия! Сега може да започне да прави това и официално,поне на всички да е ясно кой подкрепя тероризма по света.

17

Коя те майка тебе из

преди 8 години

До Johny GERBходи си пиши по хамериканските сайтове, *** продажен! Мрази си каквото искаш никой не го интересува, а ако тъпите американци са бъдещето на тая планета значи тая планета няма бъдеще! набий си го в празната кратунка!

16

Анонимен

преди 8 години

"че за да се реши да доставя "Стингър", американското ръководство ще трябва да" прежали летящите кошници А-10 и да не се съмнява че "Игла", "Стрела" и други руски/съветски ПЗРК са по-лесно усвоими и надеждни за ползване в полеви условия.

15

Нямам интереси

преди 8 години

Според мен най-добре е САЩ да ги снабдят с ядрено оръжие, и да решат веднъж завинагипроблемите на човечеството.

14

бай Вълчо от Хисаря

преди 8 години

Добре де, ама аз нещо не разбирам.Ако САЩ доставят стингърите, то руснаците ще доставят алигаторите.И к' ва стана тя?Не е ли по-добре САЩ да си изпратят армията, пък то руската е там и да видим играта : кой е по-добър.

13

Анонимен

преди 8 години

"Тези съвременни оръжия са доставени на сирийските бунтовници през последните две години в рамките на секретна програма на ЦРУ."И както се установи - няма "умерени терористи" и не се знае къде са - е, Лавров колко пъти иска контакт от външно на САШ, а те все траят!Та кой финансира конфликта се пита след това признание?!

12

1_българин

преди 8 години

Да им дадат . Но не е толкова просто. Да не се3 окаже ,че пък Стрела 2м пък се окаже н Йемен, при талибаните , палестинците , и т.н. Кво прайм тогава.....

11

Аз Малдив

преди 8 години

Само това чувам от арабите - ДАЙТЕ. В Сирия - Дайте ни оръжие; Дойдоха в Европа - Дайте ни подслон, пари, жени... Ми да им дадем направо оръжие - те подслона, парите и жените сами ща си ги вземат.

10

Анонимен

преди 8 години

Подкрепяните от САЩ сирийски Бунтовници (терористи) искат от Запада да ги снабди с преносими зенитно-ракетни комплекси, за да свалят руски бойни хеликоптери.

9

И ние това искаме

преди 8 години

Дайте им стингъри, за да се запознаят със "Буратино"!

8

Анонимен

преди 8 години

До Аз съм първи :)Стингърите са за нископрелитащи летателни апарати (като хеликоптери например).

7

Чебурашка

преди 8 години

До анонимния руски *** 10Като ти гледам истеричната реакция май Кукуто не съм аз.

6

Анонимен

преди 8 години

Тези са пълни ***, да сваля най много един хеликоптер и след това руснаците ще ги изпържат

5

Анонимен

преди 8 години

До Чебурашка-КУ-кУ СИ СОРОСОИДЧЕ.. ПЪЛНО кУ-кУ.И ЗАТОВА ЛЕКАРСТВАТА ДА СИ ПИЕШ

4

Анонимен

преди 8 години

Тва с жертвите излезе като онова със сваления изтребител.Аре ходи да се гръмнеш.

3

Анонимен

преди 8 години

По същия начин може да се каже -Руснаци,дайте модерно ПВО и крилати балестични ракети на Свободната Палестинска Армия в Ивицата Газа да се бори с диктатора Натаняху.

2

Аз съм първи :)

преди 8 години

"Ракетата има обсег от 4 800 метра и може да уцели летателен апарат на височина от 180 до 3 800 метра." И как точно ще свалят с тях руските изтребители, при положение, че те ги бомбандират от 5000 височина?

1

Чебурашка

преди 8 години

Сирия е на път да се превърне в Афганистан II. Вчера съобщиха за първите руски жертви ако получат и ракети ще има и свалени самолети. Ако не САЩ, то Саудитска Арабия ще им даде.