17

Анонимен

преди 8 години

Ето за какъв страхливец сме гласували! Не си защитава граничаря, а заема чужда позиция. Пфу шушумигаОСТАФКА, веднага

16

baihui

преди 8 години

REFERENDUM ZA IZLIZANE OT NATO I EVROGEISKIA SAIUZ !25 godini grabej stigat !

15

baihui

преди 8 години

OSTAVKA !!!jalak sluga na Bruksel i Wall Street !!!

14

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко години някой умник в МВР реши, че граничарите в ГПУ - Средец нямат работа и реши да съкрати 1/6 от тях и ги прати в Националната полиция, че там не насмогват.Кой по Бургас, кой по Слънчев бряг и другаде..... Сега същите пренестени ги командироват да вардят границата в бившето си гранично управление.Анализатори и реформатори колкото щеш! Според експерт Н. Радулов по ТВ, по тази ,,умна'' процедура са преместени 1200 граничари.Днес, 2 г. след начало на наплива още се обучават 200.

13

ие

преди 8 години

В момента има протест в защита на граничаря.Кунева е с бурка,а бб с капа с полумесец на плакатите,които носят протестиращите.

12

Румбо

преди 8 години

Наш Бочко е същий Соломон-"...Нито са за медали,нито за оставки."

11

Анонимен

преди 8 години

От тоя пък една ясна позиция не можеш да чуеш...Страхливец..Иначе краварчетата ще му дърпат ушите.

10

Анонимен

преди 8 години

Празни приказки от един човек, който хабер си няма от нищо най-вече от политика. И този същия по някаква "случайност" е премиер министър на моята родина. Повръща ми се.

9

я

преди 8 години

Я, пускаме сихбрадица.Да сме в тон с идил, които подкрепяме?!

8

Анонимен

преди 8 години

Каква нелепа случайност бе, рейтингов юнак?! Всички знаят, вчера шефа на полицейския синдикат го каза и преди са го казвали, че да се случи това е въпрос на време. Точно от това ГПУ чух граничарче да казва, че смените му траят не по малко от 17 часа, а се водят 12 часови. Ако има задържани, те ошетват и работят всичко, а командирования от другия край на България е гостенин.

7

фио

преди 8 години

Раздайте на гранична полиция автомати.Не ги дръжте само с пистолети.Това за което се мълчи е,че голяма част ов бежанците са въоръжени с ножове.

6

Анонимен

преди 8 години

Рикоширал е не патрона, а куршума, тиквар! Ослушва се две денонощия и днес слугите по рейтинг му написаха правилното тронно слово за пред еректората!

5

МНО

преди 8 години

Навремето рикошираха само куршумите, очевидно съвременната журналистика е намерила начин това да правят и патроните ...

4

Анонимен

преди 8 години

Буко I Гранатометчик !

3

Анонимен

преди 8 години

6 от афганорките са членове на ИД. Какво правятвластите в този длучай и зсщо се орева орталъка за един терорист вместо бг властите да пазят българите, които плащаме данъци? Повече трупове на ИДИЛци трябваше да има

2

ДС

преди 8 години

Седмица преди избори, какво друго да кажеш. Има си закон, в него пише, че незаконното преминаването на границата на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ е криминално престъпление. Тия пистолети да не са за украса ? Ако беше на границата на САЩ, щеще да има 50 убити имигранти и 3 медала.

1

SD

преди 8 години

Като Пилат- аз си измивам ръцете .