165

Анонимен

преди 8 години

А бе мисля си... Защо въобще трябваше да се разчува това? Ей го и Комисарията за бежанците към ООН-то излязъл преди малко с декларация, че били шокирани, възмутени, дрън...дрън. Починал на път за болницата афганя, копайте го някъде тайно, кой ще го търси, неговата кожа!!!

164

Анонимен

преди 8 години

Браво на полицая/граничаря/,че си е свършил работата.Само не мога да разбера докога следователите след оглед ще си хвърлят ръкавиците където им падне!Това съм го забелязал на всяко произшествие или местопрестъпление.

163

ИСТИНАТА

преди 8 години

Гласувалите за продажниците от ГЕРБ сега трябва да умират от срам. ГЕРБ и РБ не се съобразяват с българските интереси, а с тези на спонсорите и покровителите си. Вече е ясно защо сме в ЕС. Приеха ни, за да вземат всичко, което могат и после да ни направят буферна зона, която да спира прииждащите талибани. Ние българите, съществуваме с една цел - да спираме "бежанската" вълна и тук да се филтрират африканци - читавите на работа в Германия, *** - тук. ТОВА Е ИСТИНАТА !

162

Georgieva

преди 8 години

Браво момчета! Достойни българи, изпълнявайки с чест дълга си! Незабавно да бъде награден граничаря, да се обнови въоръжението на защитниците на Родината, че е срамота границите на България да се охраняват с пистолет! Срам за военният министър, който ни уверява, че в българската армия всичко е "наред"!ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА,г-н Ненчев,вие и вам подобните, които Не желаят България да е СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА!

161

Анонимен

преди 8 години

До Шаран_БГЩото спецназовете не са толерасти и травестити и там за застреляни терористи се дават бонуси и отпуск.

160

Граничар от преди &#

преди 8 години

Няма граничари в БГ отдавна...Сега има някакви полицаи горките, дето не знаят, къде са...

159

Анонимен

преди 8 години

До Гьобелстц, време е за чемодан, вакзал, масква

158

УСТАВ на БНА

преди 8 години

И най-важното-караула, часовия, граничаря са НЕПРИКОСНОВЕННИ ЛИЧНОСТИ по време на пост! Никой няма право да се доближава дори до тях! Дори и Б.Б.! А какво остава за някакви ***! От името на моето семейство изказвам благодарност на момчетата, защитили територията на България, а оттам следва-защитили имен и семейството ми и домът ми! Ако на ЕС и на Меркел не й харесва-майната им!

157

:(

преди 8 години

Атакуват ни роти талибани. Това е истината. На Тиквата всички му казват, че трябва да прати войската на турската граница, той ходи в Анадола да държи ибриkа на Ердоган. Ако не успеем да си опазим страната, сме срам за Левски и Ботев, както и за всички, които са умирали за България.

156

Гьобелс

преди 8 години

Време е и ние да кажем: Борисов в Сибир, Путин в София.

155

istinata

преди 8 години

Tova e granizata ni.na meso!ako ne sa teroristi ili spiashti kletki da si minavat prez granichnite punktove.jeni ili deca niama v grupata.napomnia mi za ruskite filmi ot chechenia

154

Анонимен

преди 8 години

До КККНяма да удари тумбаците, щото тях ги пази НСО и се возят в бронирани мерцедеси и БМВ-та. Ще гръмнат някоя бомба в метрото в София (не дай си Боже) и ще ни се майката, а тумбаците ще ронят крокодилски сълзи и ще се сочат едни други с пръст. Ще реват за "политическата отговорност" и за други подобни кухи понятия.

153

аз

преди 8 години

До Много моля ....браво колега, журналята не знаят какво е граница и какво е чест и Родина!браво на момчето!

152

Шаран_БГ

преди 8 години

Защо ли "бежанците" не бягат В Русия --толкова им е близко !? Защо ли не се качват на руски кораби - толкова са хубави, удобни и бързоходни !?!? Защо ли сомалийски пират като забележи руски кораб, бяга като дявол от тамян ?? Защо ли, защо? Въпрос подир въпрос...............

151

УСТАВ НА БНА

преди 8 години

3) При нападение на караулното помещение (пост) караулът пълни и изпразва оръжието съобразно създалата се обстановка.

150

Анонимен

преди 8 години

~ ~ 0Volodq s teb sme!Ataka Ataka Atak!

149

Йордан

преди 8 години

Браво, респект за човека, той истински е изпълнил дълга си? А другите 50 талибана, кога?

148

УСТАВ НА БНА

преди 8 години

Чл. 255. (1) Караулната служба е тази част от войсковата служба, която е предназначена за въоръжена охрана и отбрана на личния състав, бази, хранилища (складове) с отбранителни продукти, други военни и държавни обекти. (2) Караулната служба е изпълнение на бойна задача, която се носи с въоръжение и боеприпаси. В определени моменти тя може да застраши живота на личния състав и да наложи използването на оръжие за лична защита и на защита на охранявания обект.

147

antimigrant

преди 8 години

Да се награди граничаря, а другите двама да се накажат, че не са стреляли и те! Една мъжка заповед от началника трябва - стреляй на месо - пък тогава да видим! му на Брюксел!

146

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 215ми върви да помагаш вместо да дрънкаш глупости тук