43

Унищожена България

преди 8 години

Вие гледате на живо - демократичен наръчник "Как се унищожава държава за 30 години". Началото на края:...демокрацията увеличи българското население в България, подобри съществено здравеопазването, образовавнието и хранителната и тежката индустрия. Нашата армия от 120 000 наборна армия със хиляди танкове, стотици самолети, СС300 денс е още по-силна от всякога!!Демокрацията означава свобода и прогрес.Ако си *** значи си съгласен. То слепите прогледнаха, само тъпите НЕ.

42

Анонимен

преди 8 години

Сега остава и 4 и 6 да заменят съответстващите ги букви в азбуката. Да не им е трудно на децата.

41

Хакмак- Турпрак

преди 8 години

А предметът географията ще се казва вече геогъзия-в тон с настоящата ни външна политика. Ще се изучава само една посока-"запад". Граници на държавата не /ако въобще все още има такава/ няма да има в атласите,понеже от юг трябва да влизат безпрепятствено бежанците, а към всички други места следва да сме разградения западен двор за обири и кравешки "инвестиции".Ще се въведе вместо математика предметът "топлинно счетоводство".Вместо БЕЛ ще е четене с разбира на фактурите на енергийните дружества

40

Анонимен

преди 8 години

Лелеееее, колко народ трябва да се изтепа като ни писне!!! Но да се започне от тези които посегнаха на Ботев и после крадците от ГЕРБ, ДПС, БКП. Много продажници, много нещо!

39

Срам

преди 8 години

Не се гаси туй що не гасне... Политиката е такава от години.Всичко що води до национален сувере нитет,се унищожава...Размиване на националните ценности и самосъзнание...Да не знаем кои сме като народ и да се размием като нация и така да нямат проблеми световните господари.А слугите на тези господари си ги избираме сами?!!!

38

сн

преди 8 години

Директорите,останаха същите,а правят реформи-какви?

37

Анонимен

преди 8 години

За сметка на премахнатия материал от Ботев и Вазов ще допълнят учебниците с подвизите на войската на Ахмед ага в Батак.Няма да е лошо политиците ни да прочетът малко от даровитият Американски кореспондент на вестника "Дейли нюз" Е. А. Макгахан за да си припомнят историята и да не я преиначават!

36

222

преди 8 години

Падението на един народ, започва от липсата на уважение към предците и историята си.Падението в образователната система е налице от доста години насам.Все по- уникално *** министри и все по- *** решения относно образованието.Спрете се бе хора не виждате ли накъде отива всичко.Децата трудно разбират материала, а родителите се чудят как да плащат частните уроци.Срамота!!!

35

СС

преди 8 години

ТОЗ КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА ТОЙ НЕ УМИРА............... и въпреки че искате да го убиете никога няма да можете защото Ботев е в сърцата ни и винаги ще бъде.........

34

Анонимен

преди 8 години

Дойде време ставайте, от сън се събуждайте, доста робство и пиянство, всички на оружие !!!На оружие братия, да осмъртим безродниците - предатели , убийци на българският род !!! На оружие !!!

33

Анонимен

преди 8 години

Българскоко образование е най-смешното в цял свят, всички народи наблягат на изучаване на родните си автори и обширно познаване на творчеството им, а ние обратното-маха ме ги от учебниците! И защо децата да не прочетат "Хамлет", прекрасно произведение с много смисъл, спомням си, че когато го четох, като ученичка много ми хареса. Имам чувството, че някой иска да сложи в учебниците и текстове на маанета и части от корана, така да стане по-шаренко и "народно"!!?!?!?!?! Срам ме е от българското учил

32

Анонимен

преди 8 години

"Венету" да стане задължително произведение за изучаване ! Задължително !

31

Анонимен

преди 8 години

Забравихте ли:Настане вечер, месец изгрее,звезди обсипят свода небесен,гора зашуми, вятър повее,Балкана пее хайдушка песен.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!!!

30

Анонимен

преди 8 години

юрушкото малоумие прелива форума.

29

SS

преди 8 години

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ТЪПОГЛАВЦИ НЕ БУТАЙТЕ БОТЕЕЕВВВВВВ, ЗАЩОТО НОЖАА Е НА РЪБАААА И ЩЕ ИМА КРЪВВВВВВВ............И ТОГАВА ЖАЛНА ВИ МАЙКА

28

родопа

преди 8 години

Ами тогава за кой ще учат за Азис и останалите чалагджий ли?Направон да им дават дипломи като могат да си напишат името и няма да изхранваме даскалята.

27

Анонимен

преди 8 години

демокрацията увеличи българското население в България, подобри съществено здравеопазването, образовавнието и хранителната и тежката индустрия. Нашата армия от 120 000 наборна армия със хиляди танкове, стотици самолети, СС300 денс е още по-силна от всякога!!Демокрацията означава свобода и прогрес.Ако си *** значи си съгласен. То слепите прогледнаха, само тъпите НЕ.Прочети още на: dnes.bg/politika/2015/10/14/polsha-remontira-mig-29-po-sobstvena-dokumentaciia.279702

26

Анонимен

преди 8 години

Посочете имената на тези, които са предложили това нещо !!!

25

Анонимен

преди 8 години

А за Ботев просто нямам думи. Като ще го махат, да закрият и целият учебен предмет!

24

Крум

преди 8 години

Това трябва да се третира като държавната измяна по време на война. Тези които са предложили да се премахнат Вазов и Ботев не са БЪЛГАРИ. Кои произведения на световната литература ще се изучават и кои не - може да се поспори но това не са БЪЛГАРСКИ АВТОРИ те не са душата на народа.Горко и тежко на народ, който загърбва собствената си история.