35

kokospa

преди 8 години

Предупреждението е в друга посока-Масква има в Сирия ЗРК Незнайно защо-при положение че ИД нямат авиация.Може би новите доброволци ще се заиграят и може да гътнат погрешка гражданси самолет.И на децата е ясно че в Украйна само професионални военни(доброволци) могат да боравят с Иначе извадената от употреба система.

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 48Не е ясно за тебе ...за останалия свят стана очевидно !

33

Боби

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА 40Пак ти казвам не се прави на по-"УМЕН" от колкото си. Топол е първата многостепенна твърдо горивна стратегическа ракета. До тогава СССР/РФ развива ТЕЧНО ГОРИВНИ стратегически Ракети.Естествено е да има провали. Това за целия РФ ВПК е "тера инкогнита" тогава.

32

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Анонимен"самолета в Украйна *** от Киев го свалиха"...Много злоба има събрана в теб... - а тя не е в интерес на истината... - пишеш коментар без аргументи и обосновка... - нали чу резултатите от разследването...

31

Анонимен

преди 8 години

Британци и французи да летят за по-напряко през щатите...Достатъчно е да се погледне флай радара, за да се види че в района оперира основно Катар Еърлайнс, пък те нито са се спрели, нито са се разлаяли срещу Москва.

30

Боби

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА 37Странджа не се прави на по-"УМЕН" от колкото си. Единствената крилата ракета в света която е предназначена за ПВО е Американската БОМАК свалена от въоръжение преди десетилетия и ползваща ядрен боен заряд за сваляне на стратегически бомбери.Ракетата свалила МН17 е УКРАИНСКА и СССР производство(тоест преди 1990г). РФ такива комплекси и ракети няма(освен може би в Музея).

29

До 33

преди 8 години

Странджа, ти като алкохолиците или наркоманите, ако не вземеш дозата (тоест, не пръснеш "дозата" си отрова) не се чувстваш пълноценен! Откъде тези глупости в главата ти бе? Имам подозрение вече, че си специален ***, който да пръска такива отровни стрели, само и само да предизвиква! Иначе такова неадекватно мислене и поведение ПРОСТО НЯМА ОБЯСНЕНИЕ! В 21 ВЕК И ДА СИ ТОЛКОВА ***...........

28

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Известно е, че руските ракети не са усъвършенствани и дават много дефекти... - затова представляват опастност за гражданските полети... - спомнете си за прословутата ракета "Топол", която трябваше да прелети 10 хиляди километра от Мурманск до Владивовосток, а все падаше на стотина, двеста километра във водите на северното Бяло море...

27

Професор

преди 8 години

Русия е опасна за мира. Москва трябва да се бомбардира от Барак Обама.

26

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

А оная руска, крилата ракета, която свали малайзийския самолет, защо е летяла на 10 километра...

25

do 7

преди 8 години

Полетите на Украйна бяха спрени много, ама много отдавна. Там никой не лети вече. Който продължи да лети, като малаазийците бяха просто свалени. Вземи се информирай.

24

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Сега вече Путин ще поднесе ли извиненията си на Малайзия... - и най-вече на Холандия...

23

Тихо

преди 8 години

Преди да се пише и то глупости, трябва да се чете ! Ракетите изстреляни от Русия срещу ИД, летят на височина 50м, там където гражданските самолети летят на височина 10 000м. Второ, гражданската авиация не лети над Сирия и Ирак от 3-4 години. По въпроса за ракетата свалила Боинга, тя не е произведена в Русия, а в СССР. Руската армия отдавана я е извела от въоръжение, ползва се само от украинската !

22

Анонимен

преди 8 години

"Някъде четох, че ракетите им летели много ниско и не са заплаха за полетите."Пфф, най-накрая народа почна да чете и проверява, а не да преглъща сдъвканата по определен начин от медии информация.

21

Анонимен

преди 8 години

Крилатите ракети летят на височина до 50 метра, а самолетите летят на височина 10 километра. Как точно заплашват полетите, м?

20

Анонимен

преди 8 години

И Руските ракети като ги изстрелвали от Каспийско море и като започнат едно летене да пресичат въздушното пространство над Иран и Ирак докато стигнат Сирия и това пресича пътя на " Търговските им полети "- ( оръжие ли превозват ?). И така много е опасно !

19

Обективен

преди 8 години

Някъде четох, че ракетите им летели много ниско и не са заплаха за полетите.

18

Анонимен

преди 8 години

Още малко ще кажат, че руските ракети вредят на икономиката и туризма на Ислямска държава.Войните в Сирия и Ирак заплашват полетите от години насам, така че смешно да се твърди, че руснаците, които са там едва от 2 седмици са предизвикали това.

17

Registriran

преди 8 години

До Анонимен 10 и защо така реши поредният доморасъл тактик дето не е наясно какво е това самолет без тоалетна? що точно Русия да е свалила тоя самолет? и каква и е файдата от тая работа? или това са прекалено сложни въпроси за *** ви мозъчета.

16

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха, кой ги разправя тези смешки? Летели сте на големи разстояния , на колко метра е бил полета, 9000 - 9700. Как лети крилатата ракета, на около 50-100 метра над замята. Тогава какво е заплашено? Кой вярва на тези бръщолевения?