85

Анонимен

преди 8 години

Идва Видовден, ще видим кой партньор, кой приятел, кой кум, кой сват ...

84

pet

преди 8 години

Баце трай си, пак се излагаме!

83

Веселинов

преди 8 години

На мен не ми е приятно един субект, който когато е у нас е с някакво подобие на брада, а когато е в чужбина е гладко избръснат и който както мени предпочитанията за мутрата си, така и мнението по различни въпроси, да бъде титулован като най-великия. Ако е човек, и то на такъв пост, трябва да се определи дали е с брада или не Същото е и за мнението по различни въпроси. Гласувайте си отново за него и простотиите няма да престанат.

82

наблюдател

преди 8 години

фатално късно русия вече иска да ни изтръгне от лапите на запада поне нещо му прещрака в ТИКВАТА

81

АНТИ

преди 8 години

И при Борисов няма радост за бедния човек!С лошо ще го запомните и Борисовото време!

80

доган

преди 8 години

Когато чуе народа за САЩ всичко е наред.аз не мисля така

79

Анонимен

преди 8 години

Боко пак се *** докато се опитва да надува мускули по изборите."В същото време той припомни, че страната ни спира руски самолети и проекти, което е доказателство, че сме сред партньорите на САЩ."Как да го разбираме това? Че спира руски самолети и проекти само, защото не е в интерес на САЩ :)?

78

Мурика

преди 8 години

Дипломация по бай-Ганьовски / бай-Тошовски! Бойко с този каруцарски манталитет по-добре хич да не се обажда...

77

Жорж

преди 8 години

Мутрата- шмекер да не говори от моето име за САЩ , той е ПОСЛУШКОТО. Политически, професионален и морален ***. До кога простотиите МУ ще се посрещат с усмивка и мутренското МУ ДЪРЖАНИЕ ще е еталон за НАШ РЪКОВОДИТЕЛ. Нямам отговор.

76

batmario

преди 8 години

Хитлер казал на Борис да прати полк на източния фронт пък той му казал-Ако пратя полк на източния фронт то те ще отидат при руснаците заедно със духовата музика...Нещо такова ми е настроението към американците и лай..яната им демокрация барабар с Бойко жената и бандата му.

75

Анонимен

преди 8 години

Като чукне Путин на вратата,друга песен ще запееш,мутро продажна.Идва тоя момент.

74

<><>

преди 8 години

До колкото разбрах ...някаква фирма иска да строи централа за енергия и да ни продава ток на нас ? Малки сме и не можем да си произведем тока сами ли ? Ами дайте да препишем България на Обама и да му плащаме наем нали че ползваме държавата му за да живеем на нея !

73

:))

преди 8 години

До 108 Анонимен1н към 40т ! Ехе *** представяш ли си ако излязат 10 000! :)) Те затова приспиват народа з детски приказки!

72

Анонимен

преди 8 години

Накратко US шефовете на Боко са го извикали да му набиват канчето защо никакви американски проекти не пробиват у нас и той започва да хленчи и да пита не им ли целува задниците достатъчно добре, не се ли заиграва с език достатъчно върху задните им части и за успокоение им бута фитила, че и руските проекти не пробивали у нас.

71

Анонимен

преди 8 години

Хора, поне малко не ви ли е срам, че това неграмотно създание ни е министър председатвл?След тези му думи би трябвало с камъни да го изгоним, да си го вземат американците и ако искат в рамка да си го сложат.

70

Смех

преди 8 години

разкритикува :))) -не е захапа! Не е разпиля /словестно/! не е остро критикувал, а отново мрънкал/мъркал! :)))

69

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Борисов е очевиден американски проект.Но края му се вижда.

68

Хм...

преди 8 години

Бойко Борисов разкритикува "Уестингхаус" и американските ТЕЦ-ове--------------Много шум за Нищо! Боко страда от словесно разстройство, като опре до действия ще се скрие като мишка! :)) Езика зад зъбите и Действие е необходимо!пп. Има хора на действието! Има хора на словото! *** ББ е такова на мученето! :))

67

Анонимен

преди 8 години

"Той декларира, че страната полага огромни усилия за върховенството на закона."Предполагам искаше да каже, че страната работи по върховенството НАД закона, тъй като Цецо се измъкна по терлици след сериозни обвинения срещу него.

66

Анонимен

преди 8 години

Не сме партньори и няма и да бъдем.