288

Анонимен

преди 8 години

До От САЩАз също съм в САЩ от 25 години. От това което ти пишеш ми става едно нещо ясно, вярваш на това което официалните медии ти предлагат и не си напънеш мозъка да прочетеш нещо от доста прогресивни средства за информация тук. Ще си останеш заблуден където и по света да отидеш. Живота в САЩ бил ценен и други дрън дрън щуротии, ти от луната ли си паднал.

287

до Mr.STARBUCKS

преди 8 години

Най-лесно е да се лепят етикети, когато нямаш доводи и страдаш от интелектуален дефицит...

286

Анонимен

преди 8 години

До от СащНе споря с теб-просто ти показвам,че САЩ НЕ са съваршенната държава(то няма такава)в света ------А от това следва извода,че НЯМАТ право да налагат на цял свят своите виждания,ценности и начин на живот.Защотовсяко едно международно действие на Вашингтон е като ултиматом--или се подчиняваш на нас-богоизбраните и безгрешните--или те засипваме с бомби...И ако наистина живееш в САЩ--това няма как да го отречеш.Затова в последно време,хората започнаха да ненавиждат САЩ-дори и съюзниците им

285

Анонимен

преди 8 години

До Историята на РусияТи четеш историята като дявола библията....Би ли обяснил какво по-точно е "нацапването" в Грузия, Украйна и Сирия? Или бъркаш действителността с мокрите си сънища? Затова ли Финландия прие всички условия на руснаците? И само лайнояд може да нарече победата във Втората световна нацапване...

284

Анонимен

преди 8 години

До от Сащ....ако струваше нещо човешкият живот в САЩ,нямаше да има тази престъпност и системата на управление щеше да е друга.Само един пример.Обама каза,че неможе да спре свободната продажба на оръжие,заради всекидневните инциденти,САМО защото лобито на оръжейните производители в сената било много силно-демек-чичковците ще си продават оръжията,въпреки убийствата в училищата и колежите.Само това опровергава твоите думи...Още примери бол...Да ти напомня за мед.застраховки...така че не лъжи тук

283

Анонимен

преди 8 години

Гледах клипчето по youtube. Голям е закъсването на армата и някъв друг камион се запали по време на парада. А бе цирк са голям

282

от Сащ

преди 8 години

Вярно е че има много загадъчни неща около падането на кулите, обаче правителството да направи това не ми се вярва. Тея чугунчета които се пенявят тук не са били в щатите и не са наясно с много неща. Живота на хората тук е ценен, виж за руснаците не се съмнявам че ще го направят. Там човешкия живот не струва нищо.

281

Анонимен

преди 8 години

Интересно къде са тея хиляди доказателства за съборените кули. Има само конспиративни теории на които ушанките са големи любители. Доказателства няма.

280

Историята на Русия

преди 8 години

До Анонимен 606И кой според теб е нацапал гащите? Дай да видим от миналия век до сега кой е цапал гащите. 1905 Русия цапа гащите срещу Япония, 1918 Русия цапа гащите срещу Центр. сили в това число и България капитулацията в Брест Литовск, 1939 отново цапане с/у Финландия. 1945 победа срещу Германия, която за 45 години се изражда в пълен провал и нацапване на ***, 1989 нacиране в Афганистан, 1991 гибел на държавата СССР и тотално нacиpaне. Следват нacираници в Грузия, Украйна а сега и Сирия.

279

Анонимен

преди 8 години

602За мезе да вземеш руснак- означава да си го убил. Къде има убити руснаци, че не разбрах?

278

Анонимен

преди 8 години

do 600муахахахахахаах...Чарли единствен от американските актьори го каза публично. А по случая си има хиииииляди доказателства че ЦРУ стои зад атентатите. Това *** знам, че не можете да го преглътнете това- все едно руснаци да взривят Кремъл със самолет и да обвинят Кадиров!

277

Анонимен

преди 8 години

Е щом.другарю дойде време да вярваме на. . Чарли . Абе ти.за толко *** ли ни имаш или ти.ди много ***

276

Анонимен

преди 8 години

до 598Кое е доказано? Че хора на Бен Ладен са съборили кулите?Това ли ми казваш?

275

Анонимен

преди 8 години

до 596Тъй ли ще я караме, сорос? Я тогава дай най-голямата награда за демагогия на Буш,който каза че кулите са съборени от хората на Бен ЛаденВпрочем първо тегли един куршум на Чарли Шийн който каза истината в очите на хамериканската нация- че именно хамериканското правителство си събори кулите.Щото Чарли не го е.е и ви го каза право в очите! Боли ли? Сорос?

274

Анонимен

преди 8 години

до 592Аз пък изобщо не ви чета изявлението на правителството в САЩ където казва че Осама бен Ладен е бил съборил кулитъе близнаци.Вас не ви ли е срам хамерикански влечуги да вярвате в тази версия? Питам ви откоровено!Не ви ли е срам, бре?

273

Анонимен

преди 8 години

до 590МИ тъЙ кат' тА слушам хамерикански, само можеш да раздаваш мИдали на руснака. ДругУ нИ ти Устава от злоба и яд.

272

Анонимен

преди 8 години

до 587Кое е лъжа бе? Я се запознай със случая, че даже не икскам и да те обиждам. Самикте хамериканци признаха това че са ги наблюдавали с руска подводница на ,30 км от Ню Йорк руснаците с атомна подводница. Чети малко материали, не само да висиш във форума.

271

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 588Ама то като те слушам, той вече руснака е победил ИД. Остава само да им раздадат медалите на руските херои.

270

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 580Такива периодични лъжи бяха характерни за комунистическата пропаганда. Те се пускаха единствено по партийна линия и се съобщаваха тези "големи" тайни от ухо на ухо. Сега явна кагебееца Путин е възстановил тази практика. От лабораторията на КГБ излиза някаква такава лъжа, но тя се предава от някой генерал на някой полковник, пък той на жена си пък тя на комшията и т.н. и всичко това се представя за някакъв невероятен съветски успех. Това съм го преживял, измисли нещо истинско.

269

Анонимен

преди 8 години

до 579Те щото са мечти, затова никой не смее да се с руснака. Сещай се!