36

Aka sia

преди 8 години

Barso karash, barso vlizash - v all inklusiva?:-)

35

КАТ е вреден

преди 8 години

Поредното доказателство, че КАТ е вреден и трябва да се закрие. Все пак се чудя на политиците, с кой акъл дават на МВР, вкл. и КАТ да пишат закони за себе си? Те трябва да изпълняват закона, а не да го пишат. Сега е странна ситуация - МВР, вкл. и КАТ пишат закони за себе си, след което не ги изпълняват и се оправдават с закона, който сами са написали.

34

pepe

преди 8 години

Отнякъде трябва да се започне защото се затриваме. Активен шофьор съм, карам всеки ден в София и доста извънградско. Всеки който шофира вижда, че малоумщината от ден на ден става брутална. В София минаване на червено, "поднасяне" по завои, престрояване на забранени места, прелитане през пешеходни пътеки!!!На нашите магистрали има доста хора, за които е обидно да карат с под 170, някъде се шофира така и по останалите пътища, изпреварване на колона, изпреварване на десен завой..трябва да спрем!!

33

Факт

преди 8 години

КАТ пак имитира дейност.Как така КАТ не успяха да разберат, че по-високите глоби и санкции не дават резултат, ако не се налагат винаги при всяко нарушение? В цял свят отдавна разбраха, че резултат от санкциите има само и единствено, ако се налагат винаги, а от по-големите наказания полза няма, даже има вреда, защото така КАТ искат по-големи рушвети.

32

Iwajlo

преди 8 години

Повече от фашизъм, повече от безумие

31

Папуняк

преди 8 години

А е посегнал да ми свали номерата, главата му пада преди табелата! Ако иска да духам на дрегер-духат и двамата с колегата му! Не ми светел фара? Ок, пускай светлините на патрул ката, да видим всичко с фаровете и мигачите и наред ли е! Търсиш ми гражданска и преглед? Давай на Астрата документите да видим тя има ли същите, щото в повечето случаи НЯМА! Та нека посегне на номерата на колата ми...... ако смее!

30

Анонимен

преди 8 години

А ще има ли правила за кортежите на политиците, за автомобили на данс и прочие служби? Ако за тях тези правила не важат, няма какво да коментираме повече. Само обикновения българин ще го изяде накрая.

29

Затворо

преди 8 години

Е па те такива големи затвори ся като почнат да строят - половината БГ шофьори ще са вътре

28

25003

преди 8 години

Какви са тия глупости и безумства? Ще си забравя книжката и ще ми свалят номерата? !

27

Ганьо Балкански

преди 8 години

Доказано е, че по-тежки наказания не спират престъпленията. Това е поредната схема за ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ на българите. На всеки втори полицай роднините ще отворят фирма за извозване. Спират хората на пътя - тия развалените дрегери показват колкото каже полицая - айде върви доказвай, че не си пиян, че не знам си кво и накрая човека тегли една майна и плаща, защото колата му трябва.ЕСТЕСТВЕНО за мутрите, бейовете и "нашите" хора правилата ще са препоръчителни, че да не стават проблеми...

26

Анонимен

преди 8 години

пътищата кога ще оправя да няма изнервени шофьори

25

ZZZ

преди 8 години

Супер - доживяхме! Ама ги изпипайте нещата, господа умници.Само помислете, ако някой ми открадне автомобила и го хванете пиян как така ще свалите регистрационните табели и с какво аз ще карам детето до детската градина следващите 2 години докато тече делото???Или трябва да ви се моля и да ви давам пари на ръка - ***!

24

Анонимен

преди 8 години

Отчаяни опити на живия труп МВР да покаже, че все пак съществува!Докато има 60 000 униформени лежляци и доживотен затвор да предвидите в закона - ефектът е никакъв!!

23

БГ

преди 8 години

Скъпи съграждани- това важи за обикновения и беден човек!!!!!Който е на някой си познат минава тънко!!!!Made in BG

22

Карам с 200

преди 8 години

Ще сипя кофа бензин в резервоара, и ще мина покрай тия да им хвръкнат фуражките. Толкова ограничения, толкова тежки наказания?! Отговорното шофиране е нещо, което се възпитава като навик от рано. Още от училищата наред с другите предмети трябва да се изучава правилника за движение по пътищата, и да се провеждат занимания. Поне три години. Да се възпитават навици свързани с движение в градска среда, и разпознаване на знаците. Когато се уважава закона, не биха били нужни толкова ограничения.

21

pun

преди 8 години

АЛО, ДНЕС, ВИЕ ПОЛУЧАВАХТЕ ЛИ ЗАПИС СЪС ТОВА КАК КАНДИДАТКАТА ЗА КМЕТ НА ПЕРНИК ОТ ГЕРБ КУПУВА ГЛАСОВЕ. И ДО КОГА ЩЕ ГО КРИЕТЕ, А

20

Анонимен

преди 8 години

Ако се погледне статистиката на КАТ за ТПТП ще се види, че основна причина за катастрофите се крие в пътищата, а не в алкохола или превишена скорост. Хора, борете основните проблеми, а не популистките!

19

Пъзел

преди 8 години

А ако си от малцинствата и цялата махала има коли и няма книжки, ако си пил и сгазиш дете какво те очаква... НИЩО !

18

Анонимен

преди 8 години

Закони и сега има, но НЕ ГИ ПРИЛАГАТ същата тази иземет дето иска нови закони! Трябва и закон за велосипедистите, щом карат на пътя да изкарват книжки иначе откъде ще знаят правилника за движение. Трябва и за пешеходците - говориш си по телефона на зебра демонстративно, е ми глоба братле. Истината е че кой и преди не е спазвал и сега няма да спазва по просатат причина, че съд, пркуратура, полиция, администрацията и цялата *** в парламента са КОРУМПИРАНИ!

17

Анонимен

преди 8 години

Излиза че да си шофьор е по голямо престъпление от това да си крадец с 30-40 задържания за дребни кражби на стойност до минималната заплата. Както и е по голямо престъпление от изнасилвач, педофил и убиец. НСО гамените, депутатите, спонсорите на МВР, военни, изобщо всички държавни служители, ще остана извън този закон. Да му мислим ние който плащаме на всички тези *** заплатите, дрехите с който са облечени и скъпите коли в който се возят.