208

Анонимен

преди 8 години

Когато най-накрая градът пада, червеноармейците избиват хиляди цивилни. Жените били изнасилвани направо в родилните домове и болниците. Лекар си спомня отчаяните им викове:Застреляйте ме! Застреляйте ме!, но мъчителите избирали за жертвите си бавна смърт

207

Смях

преди 8 години

Изненада и то каква 7Ако се съди по всичко "добрата воля" която демонстрират САЩ и вървят на отстъпки спрямо Русия не е съвсем "добра" а е предизвикана от пълното фиаско на въоръжените сили на САЩ, който през последните 20 години са бомбадирали единствено папуаси и са забравили какво е да си имат работа със реално високотехнологичен противник, въоръжен със съвремени авиациони, мосрки и противовъздушни комплекси.

206

Анонимен

преди 8 години

Михаил Вик (Michael Wieck), един от преживялите тази касапница си спомня: Всеки срещнат мъж те убиваха, всяка жена изнасилваха. През нощта от всички страни се чуваха писъци и викове за помощ. Те затваряха хората в мазетата на къщите и палеха домовете. Те изкарваха мирните жители, на полето, където се бяха водили сраженията и ги разстрелваха или изгаряха живи. На евреина Михаил Виек не се изплъзва парадоксалността на ситуацията: В началото Хитлер и нацистите се опитваха да ни унищожат, сега с това се заеха руснаците.

205

Смях

преди 8 години

Изненада и то каква 6Също така е известно че Элис Слоткин е заявил обезпокоеност, че Русия нанася удари не само срещу ИГИЛ.Какво са отговорили на това представителите на Руското МО е неизвестно, но се предполага общия смисъл на отговора е бил следния " Ние не можем да определим кой терорист от коя групировка е, и затова ще стреляме срещу всеки който стреля срещу войниците на законото правителство на Сирия по чиято покана сме тук"

204

Смях

преди 8 години

Изненада и то каква 5Пентагона е признал мащаба на Руската безполетнна зона, след като са започнали преговорите за това как да се избягнат инциденти в небето над Сирия.На 1 октомври по закрит военнен канал се е провела дискусия на тема как САЩ и Русия да избегнат конфликт в небето на Сирия, от Американска страна е участвал зам. министъра на отбраната по въпросите на международната безопасност Джош Эрнест.Тези дискусии ще бъдат продължени е заявил след края на преговорите Джош Эрнест.

203

Смях

преди 8 години

Изненада и то каква 4При това Американците не могат да определят източника на прихващане. Руснаците са дали да се разбере, че всичко виждат, и не си струва някой да се приближава защото ще бъде свален.Честно казано всички са удивени от Руското ПВО и предполагат, че там са разположени новите комплекси С-400, освен Панцерите за който се знаеГенерал Бридлав главнокомандващия силите на НАТО смята, че Русия е развърнала "много сложни системи ПВО " и те не са насочени срещу ИГИЛ която няма авиация

202

Смях

преди 8 години

Изненада и то каква 3При това положение САЩ и техните съюзници в региона дори не могат да проведат авиоразузнаване, единствено чрез спътници могат евентуално да следят Руските сили в региона,но тъй като Руснаците знаят точното време на преминаване на сателите не се очаква точен резултат за развърнатите самолети в базата.Във воените кръгове на Американския контигент в Турция се говори че самолетите на НАТО дори не могат да се доближат до базата на РФ в Сирия, тъй като са прихванати от радари.

201

БГ

преди 8 години

ОТ ТРИ ,ЧЕТИРИ ДНИ СА ТАМ, А СЕ РАЗБЯГАХА ИД,КАКВО ПРАВЕХА ТЕЗИ МИРОТВОРЦИ ПРЕДИ ТЯХ НЯКОЛКО ГОДИНИ,СРАМ,СРАМ ЕВРОТВОРЦИ.КЪДЕ ВИ Е ДЕМОНКРАДАЦИЯТА,ХИЛЯДИ УБИТИ,МИЛИОНИ БЕЖАНЦИ,СРАМ,ЧЕ СЕ НАМИРАТ ОЩЕ ДЕМОНКРАТИ,ДА ПЛЮЯТ ОЧЕВИДНИ НЕЩА.ТО ЗА ПАРИ ПРОДАДОХТЕ РОДИНАТА СИ *** И ДР.ИДИЛИ.АКО НЕЕ РУСИЯ,ЩЕ ДОЙДАТ ИДИЛЦИТЕ В СОБСТВЕНИТЕ ВИ ЗАМЪЦИ,КРАДЕНИ ОТ НАРОДНАТА КРЪВ.ЗАСРАМЕТЕ СЕ ДОКАТО ОЩЕ Е РАНО И ИМА ВРЕМЕ ДА СЕ СЪБУДИМ.

200

Смях

преди 8 години

Изненада и то каква 2В Саудитските медии в петък 2 октомври се появи интервю със полковника Джейк Джейкъбс който заяви, че САЩ не могат да попречат на Руските удари в Сирия.Русия е установила безполетна зона над Сирия и всеки боен самолет във зоната може да бъде свален, като представляващ опасност за Руските ВКС в раиона.Чрез развърнатите на сушата ПВО фактически цялото въздушно пространство над Сирия се контролира от Русия, а подхода към Латаки от Средиземно море се охранява от Руския флот

199

Смях

преди 8 години

Изненада и то каква 1След като няколко години САЩ обсъждаха безполетна зона над Сирия, изведнъж се появи Владимир Путин и създаде собствена безполетна зона.Американския военен експерт полковник от запаса Джейк Джейкъбс съобщи ,че САЩ не могат да попречат на Руските въздушни удари, тъй като Русия фактически е установила там безполетна зона.Прикрила е въздушното пространство за всякакви летателни апарати със помоща на ПВО разположено на сушата и корабите от Руския флот в Средиземно море.

198

4x4

преди 8 години

А бе голяма любов към Путин по българските форуми, бе...!!! А бе вие *** ли сте, какви сте? Смешници. Страшен наивитет ви тресе. Добре, че нищо в България не зависи, никога не е зависило и никога няма да зависи от вас, а от шепа държавници, които вие ненавиждате, но поне са разумни и отговорни хора.

197

Анонимен

преди 8 години

КОГА ще се включи и АРТИЛЕРИЯТА, КОГА?

196

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са неподатливи на логиката на разума, но много чувствителни към логиката на силата.

195

Слава России

преди 8 години

Вперëд Володя. Всички българи са с теб.

194

един Българин

преди 8 години

Разлюля се развълнуваправославния тих Дон.И послушно отзова се той на царския закон.

193

Анонимен

преди 8 години

ето по-точни данни...."Какво ни показва сравнението? За 8 години НАТО губи 1555 войника, а СССР 12938 войника. Или загубите на СССР за един и същ период от време в Афганистан са 8,32 пъти повече от тези на НАТО."

192

Анонимен

преди 8 години

Rezultat ot 3 dnevnoto bombardirane e 14 ubiti terorisi ot umerenata opozicia i nito edin ubit islqmist,bravo mnogo uspeshno ha ha

191

Киро

преди 8 години

До АнонименЗатова ще работиш на две места за да си плащаш кредитите и ако остане нещо пий по някоя бира за приспиване

190

Анонимен

преди 8 години

По време на войната в Афганистан са изчезнали 263 съветски войници. Досега са намерени само 31 от тях. Афганистанската война продължи от 1979 до 1989 г. и приключи с политическо поражение на СССР и съветските войски. По време на въоръжения конфликт са убити повече от 15 хиляди съветски войници.

189

Анонимен

преди 8 години

До КукувицаA znaete li che 48 procenta ot sustava na slavqnskata ruska armiya sa ot musulmanska narodnost