90

Анонимен

преди 8 години

164 От кога истината стана изхождане

89

до 161

преди 8 години

Извинете, нямате ли в къщи тоалетна та се изхождате тук?.

88

Анонимен

преди 8 години

162 Ти червено *** не можеш на малкият пръст на Сугарев да стъпиш

87

до 156

преди 8 години

Има прилийа със седерсдтът Едвин Сугарев.

86

Брaнник

преди 8 години

кво триете ве днесaджии? И дa триете руските ЛЪЖИ, ИСТИНA НЯМA дa стaнaт!

85

Патил

преди 8 години

Този прилича на видният *** Едвин Сугарев след поредната му гладна$$$$$ стачка.!

84

Анонимен

преди 8 години

САЩ не само подкрепяше чеченците и техните терористични акции в Русия , но започна да ги приема в САЩ като изстрадали бежанци !Получи се , че такива със специален статус чеченци - Църнаеви - направиха атентата в Бостън ( като отплата за грижата ! ) Приели били ислямския-радикализъм !

83

Гнус

преди 8 години

Господинът на снимката прилича на видният *** Едвин Сугарев след поредната му гладна$$$$$ стачка!

82

Анонимен

преди 8 години

САЩ ХАОС ПЕТРОЛ САЩ ХАОС ПЕТРОЛ САЩ ХАОС ПЕТРОЛ САЩ ХАОС ПЕТРОЛСАЩ ХАОС ПЕТРОЛ САЩ ХАОС ПЕТРОЛ САЩ ХАОС ПЕТРОЛ САЩ ХАОС ПЕТРОЛУСПЯХТЕ ЛИ ДА ЗАПОМНИТЕ НЕЕ ТРУДНО

81

до 148

преди 8 години

Добре се напъваш за да отработиш парите с които са те финансирали но от тованапъване се раждат само л..на. Така, че не се напъвай другарю седерастчо за да не ти се рашири прекалено много "халката".

80

Анонимен

преди 8 години

148.Добре е такива като теб да знаят - подкрепата на САЩ , Чечня да се отдели от русия и ги подкрепяше , даже да виждаха терористичните действия на чеченци ( в училище , в театъра )То не бяха човешки права и обучение на чеченски мюсолмани , в мюсолманските републики ! Изпозвани в Грузия -от там в Сирия , Ирак.Сега тези мюсолмани излязоха с радикални позиции и действия , режат глави , избиват масово където минат с изумителна жестокост и половин година Обама не даваше обяснение какво става .

79

Анонимен

преди 8 години

Ноахайдите ще вършат работата на тези,които ги създадоха.Първата талмудикабалистична заповед за ноахайдите е да да подпишат декларация и да се отрекат от Името на Исус Христос като Господ.При пълното имплементиране на тези закони и построяване на храма за антихриста ще започне падането на глави,къде са дискуциите в медиите, вместо това се пръкнаха някакви ислямисти,които искали шериат и режат глави,демек нещо подобно НО ИЗМЕСТВАЩО ФОКУСА ОТ КОНСПИРАЦИЯТА.

78

Патил

преди 8 години

Този на снимката е брат по душа на нашите сини талибани и *** джихадисти.целите им са еднакви',финансирането идва от едно и също място$$$$$

77

Хубаво заглавие:

преди 8 години

Нека цял свят знае ,че бойците на ИДИЛ са главорезите и бандитите от Чечня и Грузия на бившата СССР!Москва --просто има нужда от тях!ИДИЛ си партнира в Сев.Сирия със войските на Асад, срещу Нормалната Опозиция.

76

Анонимен

преди 8 години

Всички мислещи хора,които искат да разберат ситуацията в Средния изток и света не трябва да хранят ***,които се опитват да отклонят диалога за истината там като се връщат и дълбаят за комунизъм и СССР.Това са минали исторически фази,а днес всичко което става там е за разпадане на арабския и мюсулмански свят и разчистване терена заВелик"Израел"под антихриста,за да се построи храма за антихриста е необходимо първо да се превземе Йерусалима,а в света да се разпространят ноахайдистките закони и правителствата инфилтрират с ноахайди

75

Анонимен

преди 8 години

131 от къде се навъди ти бе акъл .... малко повече от на кокошка колкото да не тропаш на двора

74

Анонимен

преди 8 години

НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО ,ЧЕ САЩ НЯМА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ ВЪВ ВОЙНАТА В СИРИЯ.....!??ЗАЩО ДА СПАСЯВАТ РУСКИТЕ БАЗИ ТАМ..??!!ОТ КЪВ ЗОР?!!!Падне ли Асад от власт-----нещата ще се променят!Ако Русия иска партниране със САЩ---трябва да свалят или убият Асад!

73

Анонимен

преди 8 години

То и в САЩ го разбраха !Тази сутрешна дискусия на британски и американски политически анализатори , потвърдиха че САЩ със политиката си на демократите ( абе да ги оставим да се бият помежду си , това е на религиозна основа ) формира И.Д и Америка не може да се справи . Русия добре разбира ситуацията в Сирия и те могат да се справят ! Това е Ливан през 1990 !

72

до 135

преди 8 години

От къде разбра, че Саакашвили го е затворил за връзки с Кадиров. Арестуван е за незаконно притежание на оръжие.

71

Анонимен

преди 8 години

"Умерените" терористи т.нар.опозиция са главорези ,а лицето им е канибала ,който разпра сирийското войниче и изяде сърцето му пред камера.Кое е същественото за тях.Те са хората започнали процеса на войната за разкъсване Сирия на малки враждебни една на друга единици(някой каза ли Цион.план на Одед Йинон?)което да доведе до изтриване не Сирия от картата,елиминиране бежанските лагери на палестинците(няма лагери,няма такива,нямаЗавръщане)и узаконяване кражбата на Сирийските Голански възвишеният от ционисткия режим