14

Анонимен

преди 8 години

До по-голямата белятой не е дошъл, ти за отиване говориш..

13

по-голямата беля

преди 8 години

Това, че социализмът си отиде е половината беля. По-голямата беля е, че капитализмът още не си е отишъл!

12

реалист

преди 8 години

Големите престъпления започнаха след 88-*** година, когато разглезените синчета на върхушката решиха да стават чорбаджии и капиталисти, а на подсъдимата скамейка трябва да бъдат изправени и така наречените "десни", седесари и прочие, които са част от същата клоака, да не кажа даже, че имат и по-голяма вина

11

Анонимен

преди 8 години

Спокойно бе другарю сМиков, за пиянство няма да ви търсят сметка, само за престъпления! ))))))

10

Анонимен

преди 8 години

*** да се радват, че живеят в правова държава, иначе щяха да са под земята вече...

9

Анонимен

преди 8 години

Комунистите за пореден път показват, че са убийци рецидивисти. Поне едно извинявай да кажат на милионите почернени съграждани.

8

Анонимен

преди 8 години

АБЕ ДА СИ КАЖЕМ ПРАВО В ЛИЦЕ ВИЕ КОМУНИСТИТЕ СТЕ ЗА СЪД ,ЗАЩОТО ЛЕКАР НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВИ ИЗЛЕКУВА ВАС ОТ ВЕЧНИЯТ МЕРАК ЗА ВЛАСТ И ПАРИ. НА ВАС ВИ ТРЯБВА СМЯНА НА ЧИПА И ТОВА СЕ ОКАЗА НЕПОСИЛНО ЗА КРОТКИЯ И ДОВЕРЧИВ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕЦ !

7

без скрупули

преди 8 години

Честито! През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! Кого да съдят за това? Комунизма или капитализма?

6

Анонимен

преди 8 години

Диктатурата на пролетариата официално разрешава изтребването на класовите врагове до крак

5

Анонимен

преди 8 години

Хубаво е вече да няма давност, но много от престъпниците са вече на Оня свят, а онези, които се облажиха вследствие на техните престъпления продължават да лапат благата, които са награбили!

4

Анонимен

преди 8 години

Като ще съдят комунизма, комуниста Боко защо си мълчи? Да си посипе главата с пепел пред минстерския съвет и да си подаде оставката. Така справедливо ли е?

3

Анонимен

преди 8 години

"Той беше категоричен, че в правото има принцип, че никой не може да бъде съден за нещо, което по време на извършването му не е било престъпление по закон." Фашистите също са избивали евреи и това е било допустимо според законите на Третия Райх. Руснаците също избиват украинци, грузинци, чеченци и кой ли още не; погазват международното право, преначертават картата на Европа и това е допустимо според законите на путинската псевдодържава.Има морални норми, които не могат да бъдат потъквани!

2

Анонимен

преди 8 години

Официални лица от бсп ползват термини от опорните точки които се сеят из интъернет и по плакати "психодясни" това говори кой стои зад повечето пропаганди......

1

Анонимен

преди 8 години

Левите се гордеят че са наследници на масови убийци