61

Анонимен

преди 8 години

БМВ-то не е виновно, а *** седнал на шофьорското място

60

Анонимен

преди 8 години

Така е когато *** бърза за "работа" !

59

Мирослав

преди 8 години

До Кон : И колко ще е тази глоба? Ще стигне ли да сменят оградата? Сигурен съм, че НЕ! Айде стига глупости, глобите в България са доста малки, а и ако имаш някой "познат" може и да не платим...

58

Клингон

преди 8 години

диагнозата е ясна- БМВ на главния мозък

57

Анонимен

преди 8 години

Българинът има един страх: яко бъркане в джоба! Сурови глоби и възстановяване на щетите. Да не се дават шофьорски книжки безразборно. Такива - в каруцата, встрани от трафика!

56

Фостата

преди 8 години

Скапан ***

55

Кон

преди 8 години

Явно не може да кара, човекът.А писачите и не знаят, че КАТ не е научна организация, може да налага глоби, и то за щетите по оградата. За колата няма нужда от глоби.

54

d

преди 8 години

***!

53

Анонимен

преди 8 години

Айде тоя ударил се - ще си понесе отговорността. Ама защо *** с джипа трябваше да блокира и дясната лента, спрял на аварийни. От сутринта ми тръгна нервно, д*ба ***!

52

Мирослав

преди 8 години

Аз също карам БМВ. Карам нормално, като колегата по-долу. Всеки втори ми *** и ми се провиква през прозореца - " Ти нормален ли си бе? Кво си се завлачил?". Когато един човек се опитва да живее нормален живот, другите го мислят за ***... Не се засягам за коментарите за шофьорите на БМВ, защото не се чувствам ***! Яки глоби и това е, друго решение няма!!!

51

Беко

преди 8 години

Не става само с БМВ, аз затва си купих s-класа. Респектира яко, хода си как ми е кеф облечен щот ме боли фара, а всички мишоци с много интелект, не смеят да свирнат даже като ги засечеш. Слушам само сръбски хитове. Абе Меро е стабиуна машина не е кат тия дръгели баварците, ама като им кажа на селяците и се обиждат.

50

фсдф

преди 8 години

Идиотията, комплексарщината, чувството за безнаказаност и пълната липса на принципи и възпитание в чиста форма. Тотална липса на институции и държавни органи...

49

Григор

преди 8 години

Трябваше да снимате и *** който незнайно защо беше спрял в дясното платно и пречеше още повече на движението !!!??? А за този с BMW-то нямам думи.

48

Анонимен

преди 8 години

Мале, тоя е с анцуг и обувки....

47

аман

преди 8 години

До Чиновник и другите хейтъриАз също карам БМВ, и го карам с 50 в града, с 80 по околовръсното, като ми намигат и ми свиркат отзад. Като се престроявам от лента в лента подавам МИГАЧ, което 98% от ползвателите на ВСЯКАКВИ МАРКИ В БЪЛГАРИЯ НЕ ПРАВЯТ !Нямам "анцуг", нямам и ланци, не пия "зоб" или нацепин, имам магистър (вероятно интелекта ми не е колкото празна кутия от зоб), не слушам радио Веселина. Моето БМВ ли ви е виновно? Или аз съм ви виновен?

46

Мирослав

преди 8 години

И сега кой ще плати новата ограда? Отново ние данъкоплатците ли? Докато не направят санкциите в България умопомрачителни, всеки ще си прави каквото иска! А кажете ми, че в другите държави хората не ги държат здраво със закони и глоби! На човек не му ли бръкнеш в джоба, не си сяда на гъ.а!!!

45

Анонимен

преди 8 години

Не е до ВМWто, а до ЧИПът...както каза Царя !

44

онзи

преди 8 години

Смешна БАТКА :)

43

Маринков

преди 8 години

Мръсен селянин ***, най тъпите селяни карат такива BMW

42

Бау

преди 8 години

Заради това *** висях един час и си пропуснах всичките насрочени срещи...Замислям се дали да не му отперя едно дело на тоя *** за пропуснати ползи.