15

Анонимен

преди 8 години

Айде тия дето ги подкокоросаха, да им осугурят и самолети, та по въздух да стигнат до фрау Меркел.

14

Анонимен

преди 8 години

Пропуснали сте да уточните, че публикацията е платена.Такава долнопробна и изтъркана пропаганда вече минава само пред бабичките. Но те и на телефонните терористи се връзват, така че не е голямо постижение.

13

Анонимен

преди 8 години

А нас кой ни гледа, някой трогва ли се

12

Анонимен

преди 8 години

Около 2 000 бежанци от Сирия са задържали турските власти в Одрин.........................................................................................................................Бежанците задържали турските власти?Или турските власти са задържали 2000 бежанци?Журналистите, ало, да сте чували думата "СЛОВОРЕД"?

11

Луцифер

преди 8 години

Докато БББ чака разпореждане от началниците,май ще трябва сами да решаваме проблема.БОГ високо /в София/,царя хич го няма , и какво следв а ? Опълчение,Легия ли,не знам,но трябва да се защитм.

10

Иван

преди 8 години

Не желая тези хора да влизат по какъвто и предлог в България.

9

Doc

преди 8 години

Бащите на тези деца да се бият за свобпдата си там! Тук не ги искаме! Не живеят като нас! Да сте чули и видели ние да ходим там и да правим каквото си искаме!? А в Европа искат да налагат Шерият!

8

Анонимен

преди 8 години

По пътя ли ги раждат тия деца, бе, какво е това, войната е вече трета година, кой мислещ човек ще прави деца в такава обстановка, Боже.... Тия май друго и не умеят!

7

Анонимен

преди 8 години

Там да си седят! А афтора да се разходи около женския пазар в София, и ако не бъде бит и изнасилен, може да продължи да си пише глупостите.

6

О

преди 8 години

ТАКИВА НЕ НИ ТРЯБВАТ надупени иноверци (визирайки позата за молитва на мюсюлманите), нашественици, алахолюбиви пришълци, разярени чернокожи иноверци, напористи, арогантни, изискващи и нахални, пропълзяващи в страната ни мохамедани, ислямисти, неука, черна, неблагодарна маса организми

5

Момо

преди 8 години

Вижте какво става в Хърватия: http : //news. sky. com/story/1554031/riot-police-square-up-to-migrants-in-croatia

4

Анонимен

преди 8 години

Няма да трогнете никого с тези снимки. Животът на тези хора вече не е в опасност и реално те се поставят под общ знаменател с младите и здрави мъже, които са основния контингент "бежанци". Държавната граница се охранява по един единствен начин - всеки нарушител си носи последствията, ако я престъпи, независимо дали е мъж, жена или дете.

3

Дидо

преди 8 години

подкрепям нимер 1 , разбирам ги , но и те трябва да разберът нас , място да приютим Азия НЯМА!!! :)

2

ДО Златко Желев

преди 8 години

виза за сириец в Турция? Айде малко да се информираме преди да пишем или препишем,че сте смешни вече !

1

Момо

преди 8 години

Нямат никакво законово основание да влизат на територията на ЕС.