46

x

преди 8 години

Как мога да гласувам за Орбан на местните избори? Ако някой знае да казва!Тези *** на талази са ДЕЗЕРТьОРИ. "Мъже" на по 20 бягат от собствената си държава която е в беда, да пият бира в Германия на чужди разноски!Такива по всички закони имаш право да ги застреляш където и да ги видиш.

45

Анонимен

преди 8 години

Откоса първо в парламента? Въпрос на време е някой да преизперка и да почне да чеше депутати. Има видов ден!

44

Анонимен

преди 8 години

Западните медии пишат за "мултикултурни ценности и толерантност",само че българите 500 години са живели в тези "мултикултурни ценности" и не щат и да чуят повече за такива "нови европейски ценности".Орбан с позицията си го показва,за разлика от българските политици,които за да запазят келепира от властта са готови и партия на арабските имиганти да основат и да им платят,стига да гласуват за тях.

43

Анонимен

преди 8 години

Орбане, случайно не искаш ли цългарско гражданство? Двата народа и рода се падат даже. Ела да изметеш наште мигранти от Парламента! За другите - те жените си третират като долни ***, вие как мислите ще се отнасят към вечните врагове - християните? Представям си нощно време в София група от стотина мигранта фиксира младо момиче с приятеля си .. нали се сещате какво ще се случи - него яко, може и нея? Въпрос на време е. Много от тези мигранти мъже са подбрани специално.

42

Анонимен

преди 8 години

Волен Сидеров-президент, Велизар Енчев - премиер, Николай Цонев - военен министър, Арлин Антонов - вътрешен министър, Александър Чирков - здравен министър, Благовест Сендов - министър на образованието, Михаил Екимджиев - главен прокурор !...С изключение на Арлин Антонов,всички останали са *** на Баце,Пръмова,Сергей,Пеевски и Местан.

41

Анонимен

преди 8 години

Волен Сидеров-президент, Велизар Енчев - премиер, Николай Цонев - военен министър, Арлин Антонов - вътрешен министър, Александър Чирков - здравен министър, Благовест Сендов - министър на образованието, Михаил Екимджиев - главен прокурор !

40

ауслендър

преди 8 години

Това няма да работи Урбане, те се движат на големи групи и ще има неменуемо сблъсъци...не виждам по какъв начин ще се махнат от Европа!

39

Анонимен

преди 8 години

Баце и Митов не дават разрешение на руските хуманитарни самолети да минат през България,но виж за арабските имигранти(бежанците са не повече от 20 %) проблем няма да минат и останат в ЕС и България.Срамувайки се от политическата ни класа,виждайки в унгарския премиер един достоен политик мога само да кажа-Орбан е моят премиер.

38

gtf

преди 8 години

Браво !

37

!

преди 8 години

ще им стана фен на унгарците, въпреки с тяхния "швеке меке" ... :)

36

Анонимен

преди 8 години

С достойното си и отговорно поведение в Унгария Орбан разклати здраво стола на Баце,който май ще трябва да разчита само на платените ромски гласове,ако естествено Местан му разреши.

35

бай Иван

преди 8 години

"Тъй като обаче става дума за бежанци, които нямат адрес в Унгария, те автоматично ще бъдат изпращани в ограден лагер, където в срок от 8 дни те ще бъдат изправени пред съд."=========================================================================Абе то хубаво, ама ако трябва да арестува 200 000 къде ще ги държи. Дали ще са в бежанки лагер или затвор, разликата е малка.

34

Анонимен

преди 8 години

Как може да се получи унгарско гражданство, някой знае ли?

33

HG

преди 8 години

До 34Очевидно не си излизал от розовата саксийка, в която си отгледан. Тук в Европа също е така при тези хора, в България е така. Това е в душите им. Виждал ли си малки момчета как говорят с майките си, какви обиди използват и отношение като към животно, а тя женицата стои свита с наведена глава и бърза да им угоди, че иначе бащата ще я нашари с колана?!Брали сме 500 г. ядове с тази "цивилизация", лицемери такива хуманни.

32

Орбан е велик !

преди 8 години

Питате за кой да гласувате? Гласувайте за някой като Орбан. Не гласувайте за ГЕРБ, РБ, БСП и ДПС - това са мафиотски структури. Не гласувайте за ***, които приемат команди от чужди посолства.

31

Анонимен

преди 8 години

Браво

30

Браво !

преди 8 години

Орбан - велик държавник и патриот. Унгарците трябва да са горди, че са го избрали. За разлика от нас, които избираме Тикви.

29

Анонимен

преди 8 години

Орбан, Орбан, БРАВО !Сравнете този държавник са нашия нарцистичен и самовлюбен Борисов....всъщност няма място за сравнение !!!Така се гради държава !

28

Анонимен

преди 8 години

Орбан все повече заприличва на Владислав Варненчик,който бива коронован за унгарски крал през 1440.Дано сега намери истинска подкрепа в Европа,а не сам да извърви трънливия път на Владислав Варненчик изоставен от папата и централноеврпейските държави в борбата си с тогавашния Отомански нашественик.

27

до некъф там

преди 8 години

Бухенвалд понастоящем е мемориал и там бараки за настаняване няма. Освен на полето да ги карат да спят