39

Анонимен

преди 8 години

Защо не ви е грижа за местното население което живее в панелки от соца !Условията на Бъл(гарите са много по лоши от на бежанцитеЕдин пенсионер взема 165 лв пенсия за 40 г трудов стаж а един бежанец 1100 лв. Въобще не ми дреме какво сте казали от амнести интернешънъл с големите заплати

38

Петърчо

преди 8 години

Много ясно че ще укрепи границите. С бежанците в България влизат и терористи на ИД с цел и тук както и всички останали държави от ЕУ да създадат спещи клетки които в даден удобен за тях момент да се активират. Как мислят те че българския народ е глупав и не знае какво точно е заплахата ли? И докато "великите" се карат кой колко бежанци да приеме или дали изобщо да прави това отидоха Балканите курбан. И затова трябва час по-рано да се свестим и да укрепим колкото е възможно по-добре границите си.

37

Анонимен

преди 8 години

Че тая *** овца кви условия иска да им бъдат сездадени, тие хора бягат от война в хотел Шератон ли да ги настанят, ами да отиде из селата и малките градове и да види как живеят стотици хиляди бългаски граждани не да ми се прави на много милостива

36

Анонимен

преди 8 години

Тази Черноселкова да си взима бежанците в къщи и да не ми диктува къде ще отиват парите, за които НИЕ РАБОТИМ. Аз едвам се оправям със заплатата си, а сега ще хрантутя някакви араби с по 10 хиляди евро в джоба. Още малко ще искат и по домовете си да ги приемаме?

35

Анонимен

преди 8 години

"Амнести интернешънъл"що не си гледа работата и да се пръждоства на ... със своите критики. Дебели лапачи, живеещи от клюки, клевети, злепоставяне. Я ела тука бе, живей в "Хаджи Димитър", получавай 400 лева заплата, жена ти с висше образование инженер електроник да е шивачка, да те крадат и да живеят от твоите данъци без да работят, а сега и за мързеливци и безотговорни към родините и семействата си пришълци - с по 2-3 жени и 10 деца, ще трябва да гладуваме. Амнести, ВЪН от Родината ни!

34

Анонимен

преди 8 години

до #37, този със съчувствието към децата независимо от цвят и кожа.Въпросните деца, които в момента допълнително налазват от Близкия изток, след 5-10 години ще тръгнат да разстрелват карикатуристи или пък ще ходят да се бият за ИСИС, въпреки факта, че само няколко години преди това родителите им едвам са ги измъкнали от мюсюлманския свят. Аз нямам нищо против това да се помага на ближния, но само при условие, че няма впоследствие да ти забие нож в гърба. Толерантността има граници.

33

В,Васелев

преди 8 години

Да си го *** , , , , а ние в какви условия живеем , те ще им разкажат играта на западняците сега , тия джихадисти , ислямисти и терористи , убеден съм че ще изреват на умряло западняците !

32

Анонимен

преди 8 години

"България не подобри центровете за бежанци, а укрепи границите си"Националната сигурност на България е на първо място. Мнението на небългарска, недържавна и неправителствена организация като амнести е на последно място по важност.

31

none

преди 8 години

Амнест интернешанал ?! .. От едното ухо влиза от другото излиза. Прав е Путин да забрани достъпа на подобни организации в Русия.

30

Анонимен

преди 8 години

Европа да си....! Цял живо ги дондуркаме тези, само защото сме гранична държава, това почва още от османските нашествия, с какъв зор нашите царе са се опитвали да спрат тези набези и атаки, колко жертви е имало само и само да не влизат тук и да не се задържат и не сме получавали никаква подкрепа нито от хабсбурги, нито от англичани, а сега искат от нас и да ги приемаме и да им сервираме едва ли не?КОИ СА ТЕ, КАКВО СА НАПРАВИЛИ ЗА ЕВРОПА И ЗА БЪЛГАРИЯ? ЗАЩО СА НИ НА НАС?

29

Анонимен

преди 8 години

за 26 години демокрация в главата на българина възникнаха редица въпроси, които дори не смееше да си зададе преди 89:1. "До кога ще е я има България?" вече не е въпрос. Демографите съобщавата времеви диапазон 2030-2040 до тогава българите ще бъдат малцинствена група. От 2010 новородените българчета са под 50%2. Ще се отцепят ли части от България или защо от 200 джамии през 89, през 2007 станаха 1500? И кой ги построи?3. Защо последните 26 години хиляди българи бяха потурчени икономически?

28

Чекист

преди 8 години

До До до 27Че сте на 25 год е чудесно. Че помагате на деца също... При положение, че рабоите с бежанци, попитайте ги защо не искат тухли или бетон да си построят къщи, защо не протестират, че искат работа, защо не си чистят буклуците след тях, защо не излязат с плакати "Помогнете на нас и кажете с какво на Вас да помогнем"... За сега само искаме в Германия, дайте пари и т.н. На мен никога не ми се е случвало някой да ми каже "бате ДАЙ или НА, РАБОТА" все дай пари...

27

Сандо

преди 8 години

всичко е въпрос на пари! да дадът пари тия а да не критикуват и нещата ще бъдат по-добре

26

До 37

преди 8 години

Знаеш ли, че утре едно такова мило детнце, окичено с гранат, ще посети я магазин,я детска градина.А, щом ти е жал,прибери си го у вас.

25

Иван

преди 8 години

Крайно време е такива международни давачи на акъл да бъдат забранени със закон...

24

Анонимен

преди 8 години

Толерасти интърнешънъл

23

Евролицемер

преди 8 години

Вместо ЕС/НАТО и т.н. да изолират България и да не я приемат в "семейството" си поради купищата проблеми с корупция от най-ниските до най-високите постове в държавата , заради миналото на политиците ни , заради спрялата ни икономика , несъответстваща с изискванията на съюза , те избраха да си съдействат със ***/престъпници , не и политици на власт през последните 26 години , да експлоатират и доунишожат тази нещастна държава и още по-нещастния и живот. Сега бежанците са проблем ...

22

оцеляваща

преди 8 години

АКО НАИСТИНА "БЪЛГАРИЯ........,А УКРЕПИ ГРАНИЦИТЕ СИ" Е ВЯРНО?БРАВО!ПРАВИЛНО!БЪЛГАРИЯ ИМА ГРАНИЦА С ЕС САМО С РУМЪНИЯ.ТАЗИ БАРБАРА ЧЕРНОСЕЛКОВА(дето си получава парите с шепи от "АМНЕСТИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ") ДА БЪДЕ СЪДЕНА ЗА РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ КЪМ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ.ДОКАЗАТЕЛСТВА МНОГО(ако е нужно ще помогна за събирането).НЕ МОЖЕ,КОГАТО МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ ЖИВЕЕ БЕДНО,ДА ОСИГУРИ НЕМСКИЯ СТАНДАРТ НА БЕЖАНЦИТЕ.ПАРИТЕ ОТ ЕС НЕ СА ОТ НЕБЕТО ПАДНАЛИ,А СА ОТ ДАНЪЦИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ,ОТИШЛИ В ЕС

21

zaw12929

преди 8 години

Българите живеят при най лоши условия и такива се предоставят на мигрантите- натрапници Нашите мечти изглежда не съвпадат с нуждите на САЩ Прилагат Другият вариант е в действие- изгоден на ИДИЛ - иначе защо го създадоха това чудовище САЩ- защото сега е ред да бъде изпапана Европа, започва се от Германия и последният напън е настъпил сега!САЩ нямат друг изход- те само това правят- да опоскват държави, докато ги унищожат - но светът е малък и засега това следва...Нашите мечти не съвпадат

20

РБ

преди 8 години

България първо да подобри условията за българите!!!Мизерни пенсии,заплати и пълна *!!!