79

Ненчев

преди 8 години

Една жена ми каза, че една нейна приятелка имала позната, чиято братовчедка имала сестра, която се събирала с клюкарките от махалата и дочула, че руснаците превозвали оръжие за Сирия.

78

Анонимен

преди 8 години

Русия и СССР никога не са бомбардирали България за разлика от господарите на ГЕРБ от НАТО САЩ и Англия които разрушават София през 1944 г.

77

!!!

преди 8 години

И кой ти ги даде тия данни бе, ***!? Чакай да позная - "братята" американци! Тия дето ти казват всеки ден какво да правите! Ако не ви кажат,че трябва да отидете до ***, ще се напикате в гащите, подлизурковци такива! Преди целувахме руски зад.ици, сега целуваме американски такива!!! Цял живот искате да лижете.... нещастници, продадохте националното ни достойнство за жълти стотинки .....

76

Анонимен

преди 8 години

Ненчев, по-добре се занимавал със земеделието, министерството на отбраната е прекалено голяма хапка за тебе. Оди ори си и не си напрягай мозъка.

75

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 71: Не е проблем, че си ***, но поне в "цивилизована ти Европа" да бяха те научили, че се пише геограФия...

74

Анонимен

преди 8 години

ХА ХА ХА ХА ХА. ТОЯ СЕЛСКИ ТАРИКАТ ДЕТО СЕ ПРАВИ НА МИНИСТЪР МЕ СПУКА ОТ СМЕХ. И КАКВО ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕШ БЕ СЕЛЯНИН? ЩЕ ГО ГРЪМНЕТЕ ЛИ РУСКИЯТ САМОЛЕТ? ИЛИ ЩЕ ГО ПРИНУДИТЕ ДА КАЦНЕ? И С КОИ ИЗТРЕБЕТЕЛИ ЩЕ НАПРАВИТЕ ТОВА? С ТЕЗИ ДЕТО НЕМОГАТ ДА ИЗЛЕТЯТ ЛИ? МНОГО ГОЛЕМИ СМЕШНИЦИ СИ ИМАТЕ БЕ ГОСПОДА ГЛАСУВАТЕЛИ. НАЛИ ТАКА ВЕЧЕ ВИ КАЗВАТ? НЕ СТЕ ДРУГАРИ. ОТ КАКТО ВИ НАПРАВИХА ГОСПОДА ХВАНАХТЕ НА ГОСПОД ШЛИФЕРА И ТАША.ИТЕ.

73

Уйвидек

преди 8 години

Никакви обяснения на пияните *** с вмирисаните сапоги. Още по-здраво трябва да се работи с тях. Ако въобще е възможна някаква работа със северно нигерийците. Браво на министъра!

72

Анонимен

преди 8 години

Има данни, че косата на Ненчев не е истинска и че той не е истински военен министър.

71

Анонимен

преди 8 години

Много приказки но истината е една-днес България официално легитимира и застана на страната на Ислямска държава...Сега дали това е самостоятелно решение или е заповед от американското посолство е без значения...

70

Анонимен

преди 8 години

Как това дребно човече се добра до тоя пост?

69

ХХХ

преди 8 години

Ще залагаме ли ? Аз залагам че тази информация им е била заповядана от САЩ !

68

dzivko

преди 8 години

Аз знам,че оръжие се кара с кораб или влак...,със самолет не е рентабилно,а и ако се побира на товарен самолет не е от значение кой знае колко,изключвам оръжията за масово поразяване

67

Анонимен

преди 8 години

НАТО е само призрак. Ония с по две педи бради всичко ще изколят като дойдат, НАТО няма да си мръдне пръста. Или слагаш чалмата или на колене и режат гръкляна като на прасе.

66

Румбо

преди 8 години

До редник Каракочевдо 85 Мозък не може да се присади,ама чип за контрол-може!При Ненчев случая май е точно такъв!(Ха-ха!)

65

Анонимен

преди 8 години

Сега чак като му гледам на тоя самодоволната физиономия и наглостта с която безнаказано парадира, разбирам защо някога комуинстите са имали трудови лагери и са пращали там такива ***.

64

Анонимен

преди 8 години

Фалшива коса- фалшиво министърче с дистанционно управление.

63

..

преди 8 години

до 84: не бе, работи за местенце за по-нататък, след като вече не е министър и трябва да докаже, че е надежден. *** работа, ама типично нашенска.

62

редник Каракочев

преди 8 години

За пореден път се убеждавам, че медицината може успешно да присади коса, но мозък все още не.

61

Румбо

преди 8 години

Бих попитал г-н Ненчев,като дойде ИД и в България и започне да реже глави откъде можем да очакваме помощ-от Русия или от Америка?При условие,че САЩ създадоха и подкрепят ИД,как да действат против тях?Нали затова наредиха да не пускаме руските самолети-току виж закарали в Сирия нещо,което ще навреди на ИД!Та американците ли ще ни опазят от главното си оръжие в Близкия Изток?САЩ няма да посегнат на ИД,докато не решат,че вече си е свършила работата.Нещо повече-няма да позволят друг да ги атакува!

60

Анонимен

преди 8 години

."....че нашите изтребители трябва да бъдат вдигнати в ...".....хахахаха , един топол и няма повече сорсоидни, къдрици , васали и прочи продажни "хора" за комисионии ...хахахахахахахахахахах ще дрънкат глупости срещу ЯДРЕНА СТРАНА , ХАХАХАХАХАХА