40

Бой по ислямистите!

преди 8 години

Успешна операция са провели съвместно руски и сирийски войски в района на град ЛатакияСлед като атакували позициите на ислямистите, те са се придвижили с около 20 километра.След пристигането си в Сирия, руския военен контингент започна да оказва подкрепа на сирийската правителствена армия, което позволи на Дамаск да увеличи съществено контролираните от Башар Асад територии.Дамаск даде съгласие Русия да построи своя база в Джаблех

39

Aeon

преди 8 години

Умряха го и гледай сега каква стана тя...

38

Анонимен

преди 8 години

Заглавието на статията е некоректно, спрямо текста, който съдържа и създава погрешно впечатление. В текста се казва, НЕ че бежанците ще бъдат задържани в държавите от Източна европа, а където са разпределени спрямо квотите. Ние българите не приемаме добре бежанците и изглежда го използвате, като евтин трик за привличане на внимание, създавайки още по негативна нагласа.

37

Aeon

преди 8 години

Великобритания, Германия, Гърция, Белгия, Франция, Нидерландия, Италия, Испания и т.н. се напълниха с африканци, жълтури и индийци, а сега и с *** от Близкия изток. Истинските европейци ще се евакуират на изток от Прусия. Останалите ще бъдат асимилирани, предимно насила.

36

МРАВКА

преди 8 години

ПРОДАЖНИЦИТЕ ПОСНАХА ВЪЛКА В КОШАРАТА КАКТО ИМ НАРЕДИХА ОТ С.А.Щ. СЕГА ХЕМ ЩЕ ГИ ИЗДЪРЖАМЕ ,ХЕМ ЩЕ ТОРМОЗЯТ ЦЯЛА ЕВРОПА. НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ РОБСТВОТО НА Е.С. И НАТО.ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ. ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ЕКСПЕРТИ И ПО СВОИ ПЪТ,А НЕ НАЧЕРТАН ОТ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ КАКТО Е СЕГА.

35

Jj

преди 8 години

Като чета половината коментари отдолу ми иде да се смея... От България колко души са излезли да търсят по-добро бъдеще навън? Колко често сме били обект на нападки, че ще донесем само лошо в чужбина.. Ако някой тръгне да ни закача за нашата имиграция (която, между другото, не е заради военен конфликт), надигаме рев. А когато стане дума да приемем други, веднага казваме 'НЕ, Благодаря'... Лицемерие!

34

Анонимен

преди 8 години

До АнонименTi pak shte vzemesh balgarska izdrujka a te evropeyska vij kvo pishe dava se 6 000 hil evro za bejanec

33

dmx

преди 8 години

До АнонименА, то още имало. Значи така, правителството получава 6 000 евро за открадване, ние получаваме бежанци, които не искаме и които от своя страна не искат нас. Отлични предпоставки за социален мир. Много поздрави от ЕС

32

Анонимен

преди 8 години

С нов външен заем ли ще даваме социалните помощи на емигрантите???С тези 160 000 намери Брюксел набързо решение!!!Хопалааааааааа!!!Настаняване-социални помощи на момента!!!А с другите 3 МИЛИОНА,КОЙТО ЧАКАТ НА ПОЛУСЪЕДИНИТЕЛ СИТУАЦИЯТА ДА СЕ РАЗВИЕ БЛАГОПРИЯТНО ЗА ТЯХ,КАКВО ПРАВИМ???ЩЕ ИМ ОТКАЗВАМЕ ДОСТЪП ДО ЕС,ЛИ????

31

Чекист

преди 8 години

До Leffe 6,6 alk.Защо бежанците не бягат на някой необитаем остров където няма война? Правилно, там няма кой да им плати масрафа...

30

Анонимен

преди 8 години

Ами аз не искам да си губя времето и живота в безсмислена работа и слугуване на някой, който в повечето случаи не е по-умен, да не говорим за мъдър, от мен, не съм алчен, мога и с малко, но някои не могат с малко и предстоят последствията от това, че определена група хора, не стига че не могат с малко, ами искат и всичко за себе си :D Предстои планетарно прочистване през следващите десетилетия от самозабравили се хора опериращи на екстремно ниско ниво на съзнание :D

29

Анонимен

преди 8 години

Все са ги спрели, ще ги задържат, ама да не казвам за какво. Бежанците са 2/3 млади, здрави мъже, необвързани с деца, не могат да ги спрат без насилие и принудителни мерки. И защо беше цялата работа, защо ги пуснаха да пъплят по цяла Европа стотици хиляди, та сега ще трошат допълнително пари, а десетки хиляди полицаи и чиновници да ги издирят, залавят, връщат някъде си.

28

Leffe 6,6 alk.

преди 8 години

a eto zasto vsichki bejanci iskat v Belgia i Luksemburg - zaradi 4 000 evro pomosti na mesec na chovek li?

27

dmx

преди 8 години

Добре ни го туриха.

26

Aeon

преди 8 години

Не ги мислете Юнкери, Меркели. Те си имат запазени места за евакуация в Щатите, ако(когато) нещо с "бежанците" се обърка.

25

aaz

преди 8 години

Май наистина е добре, че сме в БГ. Всичките терористи (сред които малко истински бежанци) ще отидат у Западна Европа. Мислех да емигрирам към Германия/Австрия, ама размислям вече. Поне в БГ няма да гледам бурки и арабели толкоз много. Друга ще е локацията за емиграция. Европа подписа смъртната си присъда с мамаша Меркел и нейните милозливи разбирания за "страдащите" терористи, които вместо да се бият с ИД, искат на помощи и да си спретнат терористични дейности у подредена Европа. Идва нова война

24

анонимен

преди 8 години

Огледаите ги добре тези бежанци на снимката горе.Как ви се струват на вас.Дали са гладни,уморени,голи боси ,гладни и изнемощели от воините,от дългият преход,от мъките на воината ааааа?Щмекери,хитреци търсещи лек и безпроблеми живот.Ако не го намерят там кадето отидам мамкаим на корените жители.Исляма идва ,настъпва под формата на бежанци те.мигранти.Боже до къде стигнахме други да решават какво да става в родината ни.

23

Анонимен

преди 8 години

Сирийците са 18 милиона,плюс още някой и друг милион кюрди,иракчани и африканци,които ще се представят за сирийци.Как точно ще се разпределят из Европа?Кака Меркел,как я мисли тази работа?

22

Анонимен

преди 8 години

Веднъж нещо хубаво да прочета за тази бежанска криза - най-важното, че няма да имат правата които ние като европейци имаме за Шенген. Не могат да си мислят, че всички ще се изсипят в Германия на социални помощи, които работещите ще им плащат.

21

Анчо Шукри

преди 8 години

Аааа, не така Брюксел, не така с езика на омразата. Хубавите помушти наред със свободното придвижване на хора са основни европейски ценности.