26

До 51

преди 8 години

И какво като правят бе "умнико"? Че Китай стана промишлено предприятие на цял свят и какъв е резултата - СТАНА ПЪРВА ИКОНОМИКА В СВЕТА!!!! Ти какво искаш, всяка държава да си прави леки коли, машини и ракети, коли, паници и лъжички? Ами що така краварчетата не си направят двигател за ракетите, а ползват РУСКИ??? НАЛИ СА МНОГО УМНИ? ТИ НЕЩО ЗА КООПЕРАЦИИ ЧУВАЛ ЛИ СИ, ИЛИ само нашите жълти вестници четеш, за чалгаджийки и *** футболисти, пардот - татуирани красавци!

25

Боби

преди 8 години

Леле "супер" статия и "супер" коментари. Хора осъзнайте се и се замислете над следните факти:1. В РФ има бих казал ДИВ и слабо контролиран КАПИТАЛИЗЪМ но това означава че ако има ТЪРСЕНЕ СЕ ПОЯВЯВА ПРЕДЛАГАНЕ2. Ако поради външни фактори е много трудно нещо да се достави евтино КАПИТАЛИСТИТЕ веднага Ще ЗАПОЧНАТ ЕКВИВАЛЕНТНО ПРОИЗВОДСТВО. Може в началото да е с ужасно качество и характеристики но това поради КОНКУРЕНЦИЯТА скоро се оправя.Забравете Соца и комунизма по отношение на Рашките.

24

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До СЛАВА УКРАН !САЛО УРАНИЛИ!!! Ако не си чувал да ти кажем, има украинска народност, както каракачанска, шопска, ако щеш тракийска и добруджанска но нации с тези имена няма и "държави" исторически еднодневки като Украйна, Косово, Македония са от ден до пладне.То като гледам хохлите тая "ходина" ще са и без сало.п.п. иначе песните им и на мен ми харесват!

23

Анонимен

преди 8 години

Днес ситуацията в ДНР е примерно същата както при внезапното отстъпление на Стрелков от Славянск. Нещо се мъти и утрешният ден, надявам се, ще внесе ясност.

22

Анонимен

преди 8 години

Прошенко е много тъпо парче. Трябва да забрави за Крим, Донбас, Луганск. Те вече са отделни републики като "демократично евроатлантическо" Косово.

21

До 49

преди 8 години

Ей, ти славата....я се разкарай оттука бе! Марш там на фронта, нали си "родолюбец"?! Отвратителни същества, подариха ви руснаците най-хубавите си земи, построиха ви ВСИЧКО - ПРОМИШЛЕНОСТ, ЕЛЕКТРОСТАНЦИИ, ПРЕДПРИЯТИЯ И ГАЗОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА СИСТЕМА, а вие какво, освен да крадете нищо друго не можете! Абе, какво искаш от "държава", на която химна и започва с думите "Още не е умряла укруина...." Е, може не "още" ама май е "вече е"....

20

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До Анонимен 45От коментара ти става ясно че по далече от ръждясалата табела с името на селото ти не си ходил така че коментарът ти за "мизерията" в Русия я остави за собствената ти ***. Аиде бегай да бачкаш на полето че после с какво ще храниш бежанците като ти ги натресат?

19

do 42

преди 8 години

Лош *** лош. Ще пуска в русия да се строят *** американски и японски фабрики за автомобили, вместо да направи православни руски фабрики........ Русия клекна и ще стане производствена площадка на западни фирми :D

18

До 42

преди 8 години

Е как ще чуеш? Ролята на нашата журналистика е да "бъде във фарватера" на силните на деня! Може да е временно, може да е подло, може да е цинично и родоотстъпно, може да е катастрофално за народа ни, но нали някой дава повече парички - там сме! Българин съм, но никога не съм се чувствал по-омерзен от отделни личности, които тласкат безрасъдно страната ни към пълна катастрофа!

17

До 33

преди 8 години

Ами че кажи го на краварите бе мойто момче! Че тяхната роля досега е единственно да се намесват в работите на другите държави, да им прекрояват границите, да им сменят правителства, да им насаждат "западн(а)ли ценности", че даже какво да четат или пък да дишат....Югославията пак ли Путин я прекрои бе, ***?! А Близкия изток кой го прекроява????А колкото до това недоразумение укруината, както я нямаше на картата презди 23 години, така няма и да я има вече......С такива *** начело....

16

Анонимен

преди 8 години

Порошенко е започнал да приема "модерни евроатлантически опиати" за да е в крак със седерастията от БГ.

15

Анонимен

преди 8 години

Порошенко е започнал да приема "модерни евроатлантически опиати" за да е в крак със седерастията от БГ.

14

Анонимен

преди 8 години

Порошенко е започнал да приема "модерни евроатлантически опиати" за да е в крак със седерастията от БГ.

13

до 30гурбетчия

преди 8 години

Аркадаш, от рано си на ракия.

12

Анонимен

преди 8 години

От Потрошенко умна мисъл не може да се очаква.

11

Джеферсън Дейвис

преди 8 години

До хатаИменно Петър 1 е главният виновник за нескопосаната вътрешна и външна политика на Русия тогава и косвено сега. Именно той е домъкнал всякакви западни ***, авантюристи и прочие наглосаксонска *** а своите руски таланти е подтискал. Защото какво щели да кажат "немците" за Русия ? Има достатъчно информация за неговото бездарно управление и единични проблясъци от които е ушито неговото "величие"

10

----------

преди 8 години

Най-справедливо е да не се пипат държавните граници. Защото промяната на граници води до нови и нови войни. Така, че такива като путин дето искат да завладяват зами не трябва да управляват.

9

До хата 15

преди 8 години

Абе, я виж че едно смислено изречение не можеш да построиш, изразяваш се като каруцар, ТРЪГНАЛ ДА КОМЕНТИРА СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ! Боже, какво човешка падение! И този *** седи на компютъра и дава акъл! Да се смееш ли, да плачеш ли! Абсолютен маразъм! Дотолкова ли сме изпростяли? Какво ли ни чака тепърва, Господи?

8

Румбо

преди 8 години

Лъжливото овчарче Порошенко пак е на линия!Колко време още ще замаява хохлите?Верно,не са много умни,но накрая и най-глупавите разбират за какво става дума!Пътят,по който върви Украйна е абсолютно задънена улица!Цялото управление просто не вярва в успеха и се е съсредоточило върху собственото си обогатяване(явление,познато ни от много години).Между другото,Русия никога не е искала да анексира Донбас и бунтовете там бяха доста неприятна изненада!Но нямаше как да не помогнат.

7

Анонимен

преди 8 години

Потрошенко вече ще командори и ЕС?!