55

Анонимен

преди 8 години

до 68Рошавия още не може да се оправи от обидите на Мишо шамара по негов адрес докато гостуваха в един сутрешен блок. Рошавият накрая си тръгна смачкан!Шамара: с тази папионка ми изглеждаш на пингвин!

54

Дани

преди 8 години

20 мин случайно гледане ми бяха напълно достатъчни за да разбера, че това е дъното, най-лошото обаче е че сбирщината вътре представлява 70-80% от българското население в момента, стремежите, ценностите, разбиранията на хората в България и няма, как да е инъче защото повечето умни хора емигрираха да търсят реализация в чужбина и тук остана най-голямата плява от некадъргици и простаци с претенции и разбира се!

53

Анонимен

преди 8 години

Не знам за вас, но на моят ТВ от всички канали съм оставил само Discovery / National Geographic / History / Наука 2.0 / Моя Планета / Animal Planet................ и Първи Канал на Съветската телевизия ...

52

Анонимен

преди 8 години

Руснаците разказаха играта на това предаване в Русия. Още в първия Биг Брадър в Русия мъжко и женско се изпонапи и направиха групов секс пред камерите, къщата я направиха на мармалад и след това забраниха тази американска тъпня в Русия.

51

Чекист

преди 8 години

Не знам за вас, но на моят ТВ от всички канали съм оставил само Discovery / National Geographic / History / Наука 2.0 / Моя Планета / Animal Planet. Какво се дава по другите просто си нямам на идея.

50

НЕ ГЛЕДАМ

преди 8 години

Единственият начин да се спре тази пародия на телевизия е да не се гледа това предаване. Каквото и друго да се каже ще е малко. Но парите определят интереса на продуценти и т.н.

49

А

преди 8 години

Честно казано не разбирам хората който гледат подобни предавания. Това да седиш пред телевизора и да гледаш простотията на група хора затворени в изкуствена среда .... колко трябва да е скучен живота ми за да си го причиня.

48

Анонимен

преди 8 години

Когато започнат обсъжданията за това предаване,всички се правят на ущипани госпожици и са удивени от "откачалките" в къщата.Ами хора,това е представителна извадка на всичко,което ни заобикаля.Нима не сте виждали Цецовци или Силвета почти всеки ден?Това е човекът до вас със съмнителен бизнес,който не излиза от кръчмата или служителка в Общината ,скрита зад делови костюм и очила,а иначе по душа и занимание си е Силвето.Нищо ново под слънцето.Изключение прави Ирена,тя е прецедент.

47

Анонимен

преди 8 години

А ако не го гледаме трябва ли пак да гасим телевизора?

46

Стоко

преди 8 години

Четете повече книги, анализи и статии. Оставете телевизора само за прогнозата за времето. Скоро ще настанат времена, в които само истински визионери могат да ни спасят от бездушието и духовната национална апатия. Бъдете здрави и вдъхновени.

45

Товарищ Сталин

преди 8 години

Нет ес-ем-еси, большая проблема.

44

Стар комунист

преди 8 години

Евро-демократични ценности

43

Всекиму заслуженото

преди 8 години

Тупарев, Кънчев и компанията ... броите ли SMS-те или я ги докарате до 10 за целия ви хипертъп сезон. Май нямало с какво да се плати наема на бардака в Нови хан ... шушукат хора от екипа и нещо имало проблем със заплатите. Тоя път се провалихте гръмко и ще е за дълго.

42

Анонимен

преди 8 години

Фекални драми.

41

Шит Брадър

преди 8 години

До АнонименНе поставям всички под общ знаменател. Но повечето са такива и затова не живеем в нормална държава а в некъв ад.

40

Анонимен

преди 8 години

В Гърция работех известно време при един грък. Ремонтирахме му къщата за седмица с копегите. Това преди 7 години. Доста богат човек. И един ден ни покани на вечеря след като свършихме работата и той бе доволен от нас. Имаше едно момиченце което ни сервираше, жена му на масата. Всичко имаше в хола освен телевизор. Звучеше тихо от една уредба нещо класическо на пиано. И стана въпрос за телевизията и той ни каза: забранил съм на детето си и на жена си да гледат телевизия- затова нямам телевизор.

39

Анонимен

преди 8 години

Не беше справедливо да набият Силвето, защото ако чукнете леко в гуугъл ще видите, че е слабоумна и заведена за лечение в Севлиевската психиатрична клиника (Силвето е от Габрово). Хапчетата, които са й предписани са строго забранени за употреба заедно с алкохол и това доктора й го е казал на докторите на предаването, но уви сеира е пред всичко ....

38

Отврат

преди 8 години

Че има ли нормален човек който да гледа тая помия?

37

анонимен

преди 8 години

Повече книги и по-малко телевизия трябва..

36

Анонимен

преди 8 години

Бг пумия, кво толкоз!? Това племе като цяло удари дъното при демокрацията. Има ли сюрпризирани? Едва ли..